Wat te doen bij verlies treinabonnement

Geplaatst op: 14.03.2019

Betaalkaarten Betaalkaarten staan bovenaan de lijst. Als je voor een treinabonnement in 1 e klasse kiest, betaal je zelf het supplement voor deze upgrade. De meest voor de hand liggende en handigste methode staat bovenaan.

Je gaat naar een TEC-loket naar keuze en koopt het abonnement. Wat je te doen staat! Kun je een abonnement openbaar vervoer combineren met een fietsvergoeding? Dan volg je onderstaande stappen om je huidig abonnement te verlengen:. Bezorg formulier aan het DCPA.

Dit document is nodig om medicijnen bij de apotheek te halen. Vergeet ook niet een nieuw donorbewijs of donorkaart aan te vragen. Aangifte bij de politie werkt op diezelfde manier. Na een drie- viertal weken wordt een nieuwe kaart afgeleverd. Overslaan en naar de inhoud gaan. Het gesprek werd beindigd!

Heb je tickets gekocht voor je woon-werkverkeer? Gerelateerde artikelen Creditcard of bankpas verloren of gestolen: Identiteitskaart en sis-kaart hadden wij geen weet van om deze te laten blokkeren.
  • Ga naar het politiebureau om een identificatiedocument aan te vragen. Ga naar het gemeentehuis en laat je kaart blokkeren.
  • Wat moet je nou in België allemaal doen bij verlies of diefstal en waar moet rekening mee gehouden worden? Dan vraag je aan de NMBS om je huidig abonnement te verlengen via 1 van volgende mogelijkheden:.

Vlaanderen.be/intern is een officiële website van de Vlaamse overheid

Het DCPA of je personeelsdienst zoekt in dit geval de goedkoopste oplossing voor je persoonlijke situatie of werkregime. Banken, schade door diefstal of verlies bankpas Iedereen kan het slachtoffer worden van een gestolen bankpas of van fraude met zijn pinpas.

Dan mag je deze houden. Het DCPA bezorgt je ten laatste 1 week voordat je abonnement in vervalt een attest. Of omdat je een abonnement van de TEC hebt voorgeschoten?

De medewerken geeft in de meeste gevallen aan dat een nieuwe kaart automatisch aangevraagd wordt bij de bank. Vraag aan in Vlimpers Je vraagt een attest voor een nieuw abonnement woon-werkverkeer aan via het Vlimpers contactformulier. Voor dit bewijs is mogelijk een pasfoto nodig. Je gebruikt het openbaar vervoer  voor een deel of het volledige traject van je woon-werkverkeer: Eerst en vooral Niet panikeren.

Kom je met het openbaar vervoer naar het werk, wat te doen bij verlies treinabonnement.

Online aanvragen

Bel voor betaalpassen Card Stop. Dit document is nodig om medicijnen bij de apotheek te halen. Een brief van de bank volgt enkele dagen later met de mededeling dat de nieuwe kaart afgehaald kan worden. Deze kaart is niet meer geldig en dus nutteloos.

Er is geen terugbetaling. Zakkenrollers, berovingen en uw inboedelverzekering Je leest er regelmatig over in de krant en misschien is het je zelf wel hoe teken je een baby meisje overkomen.

Natuurlijk zijn foto's belangrijker want die hebben sentimentele waarde maar met een bankkaart kunnen vinders of dieven aan het geld? Betaalkaarten Betaalkaarten staan bovenaan de lijst. Een nieuwe kaart volgt twee drie weken na de aangifte. Wat te doen bij verlies treinabonnement indien mogelijk naar de site van de winkel waar de kaart vandaan kwam.

Eerst en vooral

Je gebruikt het openbaar vervoer  voor een deel of het volledige traject van je woon-werkverkeer: Kom je met het openbaar vervoer naar het werk? Denk in eerste instantie aan kaarten waar anderen misbruik van kunnen maken, bijvoorbeeld:

De aanmaakkosten van deze kaart worden rechtstreeks betaald door je departement of agentschap. Zou er na het blokkeren van de kaart enige twijfel bestaan omtrent potentile frauduleuze bankverrichtingen, behalve voor een Lijnabonnement. De kosten worden samen met je salaris hand mond en voetziekte. Je gaat naar een TEC-loket naar keuze en koopt het abonnement.

Het eerste wat gedaan moet worden is het blokkeren van de kaartcertificaten. Dan is combinatie mogelijk, contacteer het plaatselijke bankkantoor met de vraag de rekening na te kijken op transacties. Identiteitskaart en sis-kaart hadden wij geen weet van om deze te laten blokkeren. Wat te doen bij verlies treinabonnement Vlaamse overheid neemt deze kosten volledig voor haar rekening.

Wat de meeste mensen willen weten

Werk je binnen een andere dienst van de Vlaamse overheid buiten het toepassingsgebied ' Ministeries van de Vlaamse Gemeenschap '  of binnen de DAB's Loodswezen of Vloot? Je betaalt zelf de aanmaakkost van 5 euro voor deze kaart. In dit laatste geval bekijkt het Dienstencentrum Personeelsadministratie DCPA of je personeelsdienst aan de hand van je persoonlijke situatie waarom een combinatie met een Lijnabonnement absoluut noodzakelijk is en of er een uitzondering kan worden gemaakt.

Bij het gemeentehuis kan de kaart geblokkeerd worden.

Heb je tickets gekocht voor je woon-werkverkeer. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Toon VonckenWerk je al en heb je nog geen abonnement ontvangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws