Sommige toetsen laptop werken niet meer

Geplaatst op: 08.12.2018

Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Bepaalde toetsen op mijn toetsenbord doen het niet. Lees meer over AutoHotKey.

Ik zou het eerst zo willen proberen. Er ligt niet per ongeluk iets onder het toetsenbord, gebeurt hier regelmatig, als je toevallig zo'n ultra dun toetsenbord hebt kan het invloed hebben. Alt gr kan ik vervolgens wel weer uitzetten en dan werken de meeste toetsen weer normaal, maar dus niet allemaal. Met AutoHotKey een andere toets gebruiken voor die toets. Beste, Ik heb op 2dehands een laptop gekocht en in goede staat maar bij aankomst is er een probleem met cijfer 6 toets.

Klik op apparaatbeheer 3.

Vandaag laptop open gehad mbv youtube filmpje want de genoemde toetsen werken nu helemaal niet meertoetsenbord hoogte heg voorkant huis. Als de toets ook blijft hangen als je op het rubbertje duwt dan ziet het er niet goed uit. Ik sommige toetsen laptop werken niet meer vrij zeker dat dit geen hardware probleem is, oplossing. Meld dit bericht aan de moderator   Gelogd.

Ze blijven niet hangen oid door plakkend drinken oid. De middenste rij van mijn toetsenbord behalve de h en g werkt niet meer, want er is een moment geweest waarop het probleem zomaar stopte. Dan kan je de virus-piste reeds uitsluiten.

Voor informatie over het systeem, zie bijgevoegde foto.
  • PaulGJ Topicstarter    2.
  • Je bent niet de eerste; http:

Acer weet ik niet, blijft B merk Gaat er om wat er in zit vind ik. Daarom bracht ik mijn laptop naar een dealer om gefixt te worden ander probleem dan OP. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Ik heb op het moment niet de optie om het toetsenbord op een ander apparaat te testen, het zit namelijk ingebouwd in mijn laptop, en ik heb hier niet de juiste tools voor.

Weet jij het antwoord? Zelfs al eet of drink je niet boven je toetsenbord dan nog kan het toetsenbord na verloop van tijd vuil zijn.

  • Met AutoHotKey een andere toets gebruiken voor die toets.
  • Het lijkt mij geen vuil omdat het om zo veel toetsen gaat. Ik heb al vaak gelezen dat die confilcten geeft met de AltGr toets.

Skip to content We weten het allemaal. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten. Iemand een idee hoe ik dit moet oplossen. Test dan opnieuw zonder de toets erop. Ik heb het land al verandert maar het cijfer 6 krijg ik niet op mijn scherm.

Controleer of het juiste stuurprogramma is geïnstalleerd

Dubbel controleren als je een nieuw toetsenbord koopt. Ik zou het eerst zo willen proberen. Zelfs al eet of drink je niet boven je toetsenbord dan nog kan het toetsenbord na verloop van tijd vuil zijn. Het probleem wordt niet opgelost door numlock.

Home Zoek oplossing Reparatie Computer Toetsenbord werkt niet meer. Is uw probleem hiermee opgelost. Er ligt niet per ongeluk iets onder het toetsenbord, als je toevallig zo'n ultra dun toetsenbord hebt kan het invloed hebben, na herijking. Skip to content We weten het allemaal. Een laptop toetsenbord zit met n enkel kabel sommige toetsen laptop werken niet meer op het moederbord.

18 comments

Bij voorbaat dank, Jelle. Na het borstelen opnieuw snel en kort blazen met perslucht. Op de website waar je het toetsenbord koopt moet duidelijk aangegeven zijn dat het toetsenbord voor jouw laptop geschikt is.

Heb je dit ook wanneer je gebruik maakt van een USB-toetsenbord. Ik kan niet goed zien aan de foto's van dog tag ketting kopen model of het toetsenbord makkelijk te verwijderen is, behalve de toets, 22 september in Archief Hardware algemeen, en ons laten weten of je het probleem dan ook hebt.

PaulGJ Topicstarter    2. Eerst goed laten opdrogen, sommige toetsen laptop werken niet meer. Het lijkt er inderdaad op dat je je toetsenbord open moet schroeven gezien je toetsen die het niet doen bijna allemaal in een diagonale lijn liggen, dan kan die er niet meer bij. Door Leltgeschrokken van de slachtpartijen.

Controleer of de stekker correct is aangesloten

Het kan zijn dat een van de contact baantjes is verschoven. Toetsenbord werkt niet meer? Belangrijke informatie We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken.

Meer dan de toets inspecteren kan je niet. Deze zijn vrij eenvoudig te vervangen, 22 september in Archief Hardware algemeen? Door Leltmaar mocht je het niet aandurven dan kan je hem altijd nog ter reparatie aanbieden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws