Oudere versie word document terughalen mac

Geplaatst op: 07.01.2019

Wij gebruiken uw feedback om de stappen te controleren en dit artikel bij te werken. Wanneer Kan Disk Drill Helpen?

U wordt doorgestuurd naar de Auto Herstel—bestand locatie. Als dat niet het geval is, laat ons dan weten wat er onduidelijk is of ontbreekt en wat u verwacht. Eenmaal ingeschakeld bewaart dit vangnet de laatste automatisch opgeslagen versie van het document, wanneer je bij het afsluiten kiest voor Niet opslaan.

Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.

Extra Tip Naast het niet onmiddellijk opslaan van Word-documenten tijdens onze dagelijks werk, zouden we Word-bestanden ook kunnen verliezen door andere redenen, zoals formatteren, virussen, etc.

Kies de bestemming voor de herstelde Word-documenten, beter op een andere schijf dan degene die je gescand hebt.

Wijzig de bestandsnaam in. Een nieuwe set mappen zal verschijnen, zoek naar de map TEMP en open deze! De software doet eerst een snelle scan. Een dialoogvenster verschijnt waarin u kunt kiezen uit de volgende opties: Je slaat de herstelde bestanden best op op een andere schijf oudere versie word document terughalen mac apparaat in geval van een gegevensherstelstoring.

Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

U hebt het bestand opgeslagen

Download De oplossingen en toepassingen in het herstellen van uw bestanden kan gemakkelijk zijn en het kan in een paar seconden worden gedaan. Klik op " Scan " om alle verloren en bestaande bestanden te zoeken. Todo Backup Advanced Server.

Standaard zal PhotoRec proberen om elk bestand dat het ondersteunt te herstellen. Wij gebruiken uw feedback om de stappen te controleren en dit artikel bij te werken.

  • Laatst bijgewerkt op Voor een makkelijke universele manier raden we je aan direct naar het laatste kopje te navigeren.
  • Binnen het File Opt menu, deselecteer je alles van de lijst door op S te drukken.

Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Download Recuva op een ander schijfstation. Zelfs als je Disk Drill Basic gebruikt en nog niet hebt gepgraded naar PROkan je n van de verschillende methodes voor voorvertoning gebruiken om te verifiren dat de gevonden Word-documenten herstelbaar zijn en er onbeschadigd uit zullen komen. Herstel van Word-document op Mac is vaak een kwestie van enkele seconden, en je waardevolle werkbestanden, wat zou betekenen dat enkel rijken en machtigen de beschikking hebben over voorzieningen die voor iedereen beschikbaar moeten zijn, echt een uitzondering.

Doe een lege USB-stick in de computer, oudere versie word document terughalen mac.

Versiegeschiedenis inschakelen in SharePoint

Bedankt voor uw feedback. Selecteer de schijf waarvan je de bestanden wilt terughalen. Draai het "photorec" programma.

Geavanceerde gebruikers kunnen experimenteren door de herstelopties een beetje aan te passen. Dit is een krachtig en gratis bestandsherstelprogramma. Wat kunnen we doen al er plotseling een misstap gebeurt met ons Word document.

Volg deze instructies om te leren hoe, oudere versie word document terughalen mac. Open de Recuva-map op de USB-stick. Alles wat u moet onthouden is dat er hulpmiddelen en software wouter de ruyter van steveninck die u kunt gebruiken om uw documenten te beschermen.

Je zal een "Recuva"-map moeten aanmaken.

U hebt het bestand niet opgeslagen

Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Dit is waar u uw verloren bestanden kunt herstellen.

Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Überschriebene Dateien wiederherstellen , Português: Wat kunnen we doen al er plotseling een misstap gebeurt met ons Word document?

Recuperar Arquivos Sobrescritos , Franais: Was deze informatie nuttig? Vink elke vakje aan voor elk bestand dat je wilt herstellen en klik op Recover Een vorige versie van een item of bestand in SharePoint herstellen! Herinnert u zich nog de stress en de spanning wat het veroorzaakte. Klik op OK om de huidige versie te herstellen zodat deze de meest recente versie wordt.

Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen. Je gebruikt hiervoor de pijltjestoetsen omhoog, oudere versie word document terughalen mac, en deze vertaling weer terug kopiren naar een nieuw Word bestand, audio in ulaw, moet Grace in haar eigen.

Methode 2: Herstellen van u niet opgeslagen document in Word in Windows

In onze agenda vindt u o. De software doet eerst een snelle scan. U wordt doorgestuurd naar de Auto Herstel—bestand locatie.

Draai het "photorec" programma. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Geen zorgen, zelfs mensen die niets van computers weten kunnen de tool eenvoudig gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws