Hoe maak je maiskolf klaar

Geplaatst op: 31.12.2018

Kook de kolven in ongeveer 10 minuten voor in ruim water met zout. De bladeren bevatten weinig water, dus die blijven koel.

In 90 seconden is een maïskolf gaar. Stapel ze niet op en laat ze niet overlappen, want dan wordt het niet goed gaar. Je kunt de maïs afdekken met nat keukenpapier, of je kunt het in een magnetronschaal met een deksel doen. Ga het zeker eens proberen! Zorg dat de pan groot genoeg is zodat er 2 maïskolven inpassen. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken.

Rooster hem in ongeveer 10 minuten rondom gaar op de barbecue? En dat deed het dan ook, is vooral ook leuk omdat je er hoe maak je maiskolf klaar lang mee kan doen dan. Ik hou heel erg van de geur van de kolen en die typische rooksmaak die het aan je vlees of vis geeft.

Ik doe het ook soms op de bbq, al is het een koud kunstje en kan iedereen het? Zet de magnetron aan? Ik vertel je vandaag alles over maskolf bereiden, direct de eerste keer nadat ik het had gemaakt.

In 90 seconden is een maïskolf gaar. Ingrediënten 2 maïskolven 1 eetlepel suiker alleen bij koken 3 eetlepels ongezouten boter Zout naar smaak Peper naar smaak.

Weet jij het antwoord?

De maïskolf van de bbq is redelijk snel klaar, omdat je hem van te voren kookt. Akkoord Niet ok Lees meer. Smeer een dubbelgevouwen vel aluminiumfolie in met wat kruidenboter. Koken Grillen Roosteren Andere manieren om maïskolven klaar te maken Maïs is een heerlijke groente die je zo kunt eten, of als bijgerecht bij vlees, kip of groentegerechten.

Probeer eens geraspte kaas, limoen- of citroensap of verschillende kruiden.

  • Wat heb je nodig? Als je maïskolfhouders gebruikt om in de uiteinden te steken zodat je je vingers niet brandt, zorg dan dat je die niet in de magnetron stopt als er metaal aan zit.
  • De maïskolf moet helemaal in het aluminiumfolie passen.

Sowieso wist ik niet hoe je dit moest bereiden en op de een of andere manier is het er gewoon nooit van gekomen. Om dat te controleren prik je met een vork in de mas om te kpn onbeperkt mobiel bellen buitenland of het zacht is.

Als ze gaar zijn haal je ze uit de oven. Ingredinten 2 maskolven 1 eetlepel suiker alleen bij koken 3 eetlepels ongezouten boter Zout naar smaak Peper naar smaak.

En dat deed het dan ook, direct de eerste keer nadat ik het had gemaakt, hoe maak je maiskolf klaar.

8 reacties

Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt en koffie en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten. Breng een pan water aan de kook. Laat de maïskolf een minuutje liggen om de hitte gelijkmatig te verspreiden en nog even door te koken. Populaire vragen in deze categorie.

Mais in der Mikrowelle machen , Italiano: Doe zout en peper op de boter. Doe 3 eetlepels boter over de maskolven en hoe maak je maiskolf klaar ze met peper en zout naar smaak. Fem 12 augustus om. Ik kookte hem nooit voor in warm water, dus het duurde eeuwen voordat ze klaar waren. Kies verse mas met de bladeren er nog om.

1. Kook ze

Ga je daarmee akkoord? Om het kaf te verwijderen pak je een kolf aan de bovenkant vast waar je de draden ziet en trek je die helemaal naar beneden langs de kolf. Einen Maiskolben kochen , Français: Wees voorzichtig met kokend water. Het is de perfecte snack bij een picknick, barbecue of op een festival.

  • Een maïskolf bereiden in de magnetron In dit artikel:
  • Als je de bladeren eraan laat zitten hou je de stoom tussen de korrels gevangen, waardoor het snel gaar wordt en er geen vitaminen verloren gaan.
  • Houd eventueel de kolven onder water door er een schoteltje op te leggen.
  • Besmeren met een laagje honing bijvoorbeeld of kruiden met sterkere kruiden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te optimaliseren. Breng een pan met ruim water aan de kook. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Vaak snijd ik het kontje er vanaf zodat de bladeren al los laten! Zo weet je of de mas klaar is om te eten: Maak een pittige maskolf!

Het kan heel erg heet zijn, hoe maak je maiskolf klaar.

Reactie plaatsen

Doe zout en peper op de boter. Overigens kun je het op talloze manieren klaarmaken, dit is mijn favoriet wanneer de barbecue nog niet aan kan. Hmm lijkt me heel lekker! Als je een grote magnetron hebt kunnen er misschien meer in, maar ze moeten in het midden kunnen liggen zonder elkaar aan te raken zodat ze gelijkmatig door de magnetron worden bereid.

Cookies maken wikiHow beter. Populaire vragen in deze categorie. Voor mensen die geen vlees eten zijn er steeds meer mogelijkheden voor de barbecue.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws