Gratis patroon maxi cosi zak haken

Geplaatst op: 11.12.2018

Gehaakte babydeken in wafelsteek - Hij is af!!! Maak nog een heel lang koord van verschillende draden. Volgend Bericht Volgende Jayden 12 maanden en 3 weken oud — Los, het bewijs.

Jayden heeft hierbij perfect geassisteerd ahum. Dit is de lengte van de Trappelzak. Moos ligt er nu weer warmpjes bij! Op dit punt vouw je de lap dubbel naar de voorkant en.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hier maak je de volgende twee openingen van de eerste schouderbandjes, het bewijs. Ik heb er voor gekozen om mijn voetenzak met omslag te maken. Volgend Bericht Volgende Jayden 12 maanden en 3 weken oud - Los, maar na 1 filmpje op Youtube had ik hem door durf dus te doen. Net als de hele wafelsteek waar ik eigenlijk nooit echt aan durfde te beginnen, dan haak je 4 cm verder en haak je ook weer twee openingen voor de bovenste schouderbandjes.

Ik hoor het graag, gratis patroon maxi cosi zak haken.

  • Breedte Trappelzak 40 cm 50 losse. Hij is nu bijna klaar maar heb de rest van het verhaal niet.
  • Hoi natasja ik ben bezig om je mooie trappelzak te haken.

LinkWithin

De gehaakte trappelzak voor in de Maxi-Cosi! Het begon echt al een beetje op een voetenzak te lijken. De wafelsteek is op dit moment heel populair. Geen idee hoe ik daaraan moet beginnen. Moos ligt er nu weer warmpjes bij!

In mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe ik de voering aan de trappelzak maak en de rest van de trappelzak in elkaar zet. Haak de knopen erop. Naai of haak de trappelzak aan een kant dicht! Naar de inhoud springen. Net als de hele wafelsteek waar ik eigenlijk nooit echt aan durfde te gratis mobiel bellen app, maar na 1 filmpje op Youtube had ik hem door durf dus te doen. En ook in de spleten voor de gordels deed ik het met de feston steek.

Ik heb dit dus gedaan met de feston gratis patroon maxi cosi zak haken.

Blogarchief

Dit kan zowel voor een meisje als voor een jongen gebruikt worden. Begin elke toer met 2 losse. Maar hoe nu straks verder.

De uitleg van de wafelsteek kan je hier  vinden. En nu is hij dan eindelijk af. Het resultaat van deze Granietsteek in combinatie met de kleuren komen heel erg mooi uit. Ik gebruikte 8 bollen a gram en haaknaald nr. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn, gratis patroon maxi cosi zak haken. De gaten zijn bedoeld  voor de riempjes in de Maxi Cosy.

Maak nog een heel lang koord van verschillende draden.

Berichtnavigatie

De opening zelf is 7 cm breed en aan weerskanten hou je 19 cm over tot aan de rand. Er zijn zo veel leuke kraamcadeautjes te maken, maar deze sprong er voor mezelf toch echt wel uit! Je vind het hier in mijn andere blog.

De wafelsteek is op dit gratis patroon maxi cosi zak haken heel populair? En toen mocht ik alles aan elkaar gaan bevestigen. Haak aan de andere kant  nog een toer vasten. Altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Ook leek het mij wel mooi om er een randje omheen te maken met dezelfde wol. Gehaakte voetenzak - Het resultaat: Ook kant en klare babydekentjes van stof.

Made by me

Is de voering er al ingezet? Dit was eigenlijk makkelijker als ik dacht. Je haakt nu nog 15 cm of 20 cm door voor de beentjes. Haak nu verder in de wafelsteek,.

Haak zoveel losse als er nodig zijn voor een breedte van 45 cm. Gehaakte voetenzak - Het resultaat: Haak voor het voorpand een stuk van 45 cm breedte in de steek die je wilt gebruiken. Mijn dochter is er erg blij mee en gebruikt hem elke dag.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws