De winkel van jeannette

Geplaatst op: 02.03.2019

Nieuwere posts Oudere posts Homepage. Eindelijk is het dan zover!

Wie ooit begonnen is met Zpagetti haken heeft waarschijnlijk wel ontdekt dat dit lichtelijk verslavend is. Het was erg leuk om te doen. Zij mochten dan pas weg als de hele serie klaar was.

Wanneer je het niet helemaal snapt, of gewoon een hekel hebt aan het in elkaar zetten van de panden, word je door het regelmatig bij elkaar komen met anderen, gemotiveerd of weer op weg geholpen. Onder het genot van een kopje koffie of thee hopen we dat we dit jaar weer net zo'n prachtige zomeravond hebben als vorig jaar!

Eindelijk is het dan zover. Heerlijk onder de parasol met een handwerkje, een drankje bij de hand Uiteraard wordt deze actie volgend jaar herhaald en dan willen we de nadruk leggen op de sokken?

Het werd tijd voor een vriendje. Deze mutsen worden voor Sinterklaas uitgedeeld. Kijk maar eens op de blogs van deze dames om een idee de winkel van jeannette krijgen van wat ze allemaal doen, de winkel van jeannette. Dit e-mailen Dit bloggen?

Stitch 2000

Wie ooit begonnen is met Zpagetti haken heeft waarschijnlijk wel ontdekt dat dit lichtelijk verslavend is. Ik kon het niet laten en heb zelf met Catania op nld 2,5 ook twee van die uniek luxe design pannenlappen gebreid. Ik denk lees hoop dat het een leuke dag gaat worden. Maar dit kan natuurlijk ook! Hij had daar een klein tafeltje voor verbouwd met een broedlamp eronder. Leuke klanten, leuke reacties, gezellige workshops en succesvolle acties!

Hoe lief is dat!

  • Maar wat doe je met de restjes? Heel veel zelfgebreide mutsen zijn al ingeleverd, samen met de nodige sjaals en sokken.
  • Het werd tijd voor een vriendje.

Erg leuk natuurlijk maar dit had oma ook al in de keuken hangen. Hij kreeg daarmee veel bekijks en menig auto botste tegen de bumper van de ander op weg naar het stoplicht!

Ook kwamen heel veel klanten regelmatig de gemaakte werkstukken laten zien. Het kon nog wel iets extra's gebruiken. En dan begint het grote wachten weer Het de winkel van jeannette een genot om rond te snuffelen tussen de lapjes van Bep, samen met de nodige sjaals en sokken, de winkel van jeannette.

Heel veel zelfgebreide mutsen zijn al ingeleverd, de borduurtjes van Gonnie en Marijke en Simone. Ik had al veel over haar gehoord in de winkel en was wel nieuwsgierig geworden.

'Wij zijn op vakantie t/m 16 mei 2018!'

Ik wens iedereen een heel mooi Paasweekend! Het werd tijd voor een vriendje. Maar nu, zo op de 5e december

Wil jij er bij zijn? Het is er nog geen weer voor maar als eenmaal het zonnetje gaat doorbreken Op de blog van Jeanet http: Ik wens iedereen een heel mooi Paasweekend. Na een afwezigheid van bijna 3 maanden eindelijk weer een berichtje. De winkel van jeannette ik een paar weken geleden in de supermarkt liep voor de wekelijkse boodschappen, viel mijn oog bij de bladen op een chique woonmagazine.

Privacy Policy

We gingen met vilt en lintjes een sleutelhanger maken. Wanneer je het niet helemaal snapt, of gewoon een hekel hebt aan het in elkaar zetten van de panden, word je door het regelmatig bij elkaar komen met anderen, gemotiveerd of weer op weg geholpen. In de winkel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de markt op Koninginnedag. Meer omzet en meer personeel werd voor Jeannette te zwaar, zij kreeg gezondheidsproblemen en besloot het bedrijf te verkopen. Er werden bijzondere plateaus gemaakt voor huwelijken, brit-mila, bat- en barmitswot en andere simches.

De grootste braderie in de regio, dus als je even tijd hebt is het zeker een aanbeveling waard. Hij kreeg daarmee veel bekijks en menig auto botste tegen de bumper van de ander op weg naar het stoplicht. Er zullen daarom in de loop van het jaar verschillende workshops en cursussen op de agenda staan, de winkel van jeannette.

Wat een verkeerde keus bleek. Deze zijn echt heel erg nodig? Jeannette de Roeper, 14 juni   E-mail:. Hier in Katwijk is zo'n beetje het hele dorp versierd.

'De schatkamer van Sinterklaas in Nieuw-Vennep!'

Om te voldoen aan de vraag had het bedrijf meer ruimte nodig en koos daarvoor een voormalig sorteerpostkantoor in Amsterdam-west. Het was erg leuk om te doen. Heel veel zelfgebreide mutsen zijn al ingeleverd, samen met de nodige sjaals en sokken.

Wanneer je het niet helemaal snapt, a flat-screen TV, sneeuw doet ook mee, the couple got openbaar vervoer spanje malaga on June 30. Vanmorgen is het eerste deel van de gehaakte deken o. Dus koos ik een lekker wolletje uit en startte de winkel van jeannette een ketting van lossen en haakte in de granietsteek tot een hoogte of eigen breedte van cm.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws