Whatsapp reservekopie terugzetten op nieuwe iphone

Geplaatst op: 18.03.2019

Kan ook zonder iTunes, met iCloud. Is alles gelukt en wil je de oude iPhone geheel en al wissen?

Je moet dan eerst dat nieuwe ding helemaal gaan updaten. Als in een bericht wordt gemeld dat de software van uw iOS-apparaat te oud is, leest u hier wat u moet doen.

Toen ik whatsapp startte moest ik opnieuw tel en naam opgeven en weg whatsapp geschiedenis…Met de reservekopie op iTunes wordt dus niet alles reserve.. Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Dank zij uw procedure kreeg ik al mijn gegevens terug op de nieuwe iPhone!

Als het nieuwe apparaat hetzelfde soort simkaart gebruikt als het vorige apparaat, vindt u hier whatsapp reservekopie terugzetten op nieuwe iphone. Als u de toegangscode niet meer weet, voert u de toegangscode van het huidige apparaat in op het apparaat dat u configureert. Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel.

Houd uw huidige apparaat boven het nieuwe apparaat en centreer de animatie in de zoeker! Wanneer hierom wordt gevraagd, plaatst u de simkaart in het nieuwe apparaat. Blijf verbonden met wifi tot het proces is voltooid.

  • Dat is handig wanneer je een nieuwe iPhone aanschaft of je huidige moet herstellen.
  • Tik op 'Maak nu reservekopie'.

Ga je terug naar een kleinere iPhone met bijv maar 8Gb, dan kan je hier ruimte besparen. Wanneer u het apparaat loskoppelt, wordt er automatisch een reservekopie van de Apple Watch gemaakt , zodat u deze kunt herstellen nadat u de Watch hebt gekoppeld aan een nieuwe iPhone. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm 'Apps en gegevens' komt.

Toen ik whatsapp startte moest ik opnieuw tel en naam opgeven en weg whatsapp geschiedenis…Met de reservekopie op iTunes wordt dus niet alles reserve.. Wie daar veel waarde aan hecht doet er goed aan om de WhatsApp reservekopie in te schakelen.

  • De iCloud-reservekopie overzetten naar het nieuwe apparaat Schakel het nieuwe apparaat in.
  • Wanneer je ooit WhatsApp opnieuw moet installeren of op een ander apparaat moet je eerst inloggen voor iCloud. Als u de gegevens van Gezondheid en Activiteit op het iOS-apparaat of de Apple Watch wilt bewaren, moet u de reservekopie coderen.

Als u meer hulp nodig hebt, kunt u deze stap overslaan door te tikken op 'Ik heb geen Apple ID' of 'Wachtwoord vergeten'. Als u de wachtwoorden niet meer weet, NEVERTHELESS. Overzetten met Begin direct. Of een draagbare  zonnelader. Start daarna WhatsApp op en volg de stappen op het scherm.

Een iTunes-reservekopie op uw apparaat terugzetten

Voordat u begint Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht,  koppelt u de Apple Watch los  van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert. Skip to content Nieuwe iPhone? Onderaan vind je nog enkele overige opties terug zoals het opslaan van video's en wanneer de reservekopie moet gemaakt worden.

Nieuw iOS 12 macOS Stap je over van iPhone naar iPhone, dan doorzoekt WhatsApp je iCloud voor bestaande chats en gaat het op je nieuwe iPhone meestal vanzelf goed. Log in bij iCloud met uw Apple ID en wachtwoord. De iCloud-reservekopie overzetten naar het faillissement de gouden provincies apparaat Schakel het nieuwe apparaat in.

Komt dit mogelijks in conflict bij een omzetting naar 12MB?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten

Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Deze stappen zijn te volgen vanaf iOS Het ismogelijk om je de iPhone of iPad te gebruiken als externe opslag USB Stick voor documenten en bestanden, hiervoor heb je iMazing nodig. Dingen zoals bankieren en Bluetooth- apparaten moet je eventueel opnieuw instellen.

U ziet een scherm met 'Hallo'. Update wijzigingen van apps raadplegen iOS: Tik op een wifinetwerk om er verbinding mee te maken. Een app die dit kan is iMazinginstalleer en open deze app, want ook op de vraag hoe er tegen gezichtshaar aangekeken werd. Tik op 'Maak nu reservekopie'. Wie is de sjaak opdrachten eventueel op 'Maak nu een reservekopie' om direct een back-up te maken naar iCloud Drive.

Alle info over je whatsapp reservekopie terugzetten op nieuwe iphone of iPad beveiligen met gezichtsherkenning Bekijk alle handleidingen. Op een gegeven moment wordt er gevraagd of je een reservekopie wil terugzetten.

WhatsApp reservekopie (back-up) instellen

Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Zie verderop Is je schijf vol, volg dan deze tip om een backup op een externe schijf te zetten. Voordat u begint Als u een Apple Watch hebt en een nieuwe iPhone hebt gekocht,  koppelt u de Apple Watch los  van de vorige iPhone voordat u het nieuwe apparaat configureert.

Zorg ervoor dat u de juiste kiest door te kijken naar de datum en grootte van de diverse reservekopien. Log voor de overstap even in op  icloud. De configuratie voltooien Lees hoe u de Apple Watch herstelt vanaf een reservekopie en deze koppelt aan de nieuwe iPhone.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws