Nederlandse ambassade vietnam visum

Geplaatst op: 27.02.2019

Via deze methode krijg je het visum dus op de meest voordelige manier. De eerder beschreven VOA methode werkt alleen wanneer je met het vliegtuig aankomt op één van de internationale luchthavens in Vietnam.

Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het e-visum is beschikbaar voor 48 verschillende nationaliteiten. Ja dat kan maar de kosten zijn vrij hoog en je bent je paspoort een paar dagen kwijt. For appointments please check official website. Je paspoort dient na aankomst tenminste nog 6 maanden geldig te zijn. Vraag het zakelijk visum voor Vietnam hier direct aan, of bekijk hier eerst de prijzen. Deze ontvang je via email.

De eerder beschreven VOA methode werkt alleen wanneer je met het vliegtuig aankomt op n van de internationale luchthavens in Vietnam! Vul het aanvraagformulier in. Visum voor Nederland - Nederlands nederlandse ambassade vietnam visum. Nederlanders komen in aanmerking maar reizigers met de Belgische nationaliteit zullen gebruik moeten maken van visa on arrival of een bezoek moeten brengen aan de ambassade in Brussel, nederlandse ambassade vietnam visum.

Kan ik het e-visum in Vietnam laten verlengen als ik besluit langer te willen blijven. Kom help ik zoek een vriendin met het vliegtuig aan vanaf n van de buurlanden, dan is het VOA een prima optie.

Bij visa on arrival vraag je een autorisatiebrief aan. Vietnam Highlights daagse reis vol hoogtepunten van Vietnam. Het zakelijke visum Business DN Visa Vietnam wordt verleend aan personen die voor zakelijke doeleinden naar Vietnam afreizen.

Optie 2: Letter Of Approval voor het Visa On Arrival

Volg dan onze Facebook pagina. Kan ik in Vietnam het visum verlengen? De praktijk wijst echter uit dat er op het vliegveld in Vietnam maar om 1 gevraagd wordt. Reisverzekering voor Nederland en Vietnam - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Vietnam.

Via deze methode krijg je het visum dus op de meest voordelige manier.

  • Ook kun je tegen extra betaling een multi-entry visum aanvragen.
  • Er zijn enkele internationale bedrijven doorgaans Vietnamese bedrijven zoals Cheap Vietnam Visa waar je een lager bedrag voor de verwerkingskosten van de visa approval letter betaalt.

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Hanoi. Nederlanders komen in aanmerking maar reizigers met de Belgische nationaliteit zullen gebruik moeten maken van visa on arrival of een bezoek moeten brengen aan de ambassade in Brussel, nederlandse ambassade vietnam visum. Nee, zij weten immers niet wanneer ze in Vietnam zullen aankomen? De werkwijze is als volgt:.

Een groot deel wil liever niet vooraf in Nederland al het visum voor Vietnam regelen, dit is niet toegestaan. Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet nederlandse ambassade vietnam visum Nederland of Vietnam kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

E-visum of visa on arrival?

Met de brief die we je sturen kun je je visum alleen ophalen bij één van de onderstaande internationale vliegvelden. Wanneer je paspoort binnenkort verloopt, dien je eerst het nieuwe paspoort op te halen, en daarna pas de aanvraagprocedure te starten. Vietnam Highlights daagse reis vol hoogtepunten van Vietnam.

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse ambassade vietnam visum Ambassade in Hanoi - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Hanoi of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Vietnam - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Vietnam. Beter is om als je verwacht langer te blijven vooraf al een 3 maanden visum aanvragen via onze visa on arrival service. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt, nederlandse ambassade vietnam visum.

Of ga je korter dan kleine campings noordzeekust noord holland maand maar bezoek je in die tijd nog een ander land.

Optie 1: E-visa

Afspraak bij de Ambassade Tegenwoordig vereisen veel Vietnamese ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. De ambassade is niet de enige Vietnamese diplomatieke missie in Nederland. Visum voor Nederland - Nederlands visum. Reisverzekering voor Vietnam en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland.

Wat is een visum on arrival VOA autorisatiebrief? Veel backpackers reizen over land naar Vietnam. Ja dat kan maar de kosten zijn vrij hoog en je bent je paspoort een paar vliegtijd van amsterdam naar new york kwijt! Stel mijn vlucht wordt gewijzigd of ik kom aan op een ander nederlandse ambassade vietnam visum Zorg er voor dat je paspoort nog 6 maanden na vertrek uit Vietnam geldig is.

Kan ik eerder aankomen dan de vermelde aankomstdatum op de VOA autorisatie brief. Na aankomst ga je naar de immigratebalie waar je na het betalen van  de stempelkosten het visum in ontvangst neemt, nederlandse ambassade vietnam visum.

Hulp nodig bij de visumaanvraag?

Welke documenten moet ik meenemen op reis? Binnen 2 werkdagen ontvang  je de autorisatiebrief. Je betaalt in totaal dus het volgende:

Dit betaal je aan de Vietnamese overheid op het vliegveld. Backpackers kunnen het beste iets meer betalen voor het visum van 3 maanden, zodat ze meer flexibel zijn in het bepalen wanneer ze naar Vietnam reizen. Na aankomst in Vietnam lever je de autorisatiebrief in, betaal je de stempelkosten en ontvang je het officile visum, nederlandse ambassade vietnam visum.

Officieel neem je dus mee: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws