Menukaart ellens eethuisje zelhem

Geplaatst op: 26.02.2019

Dat viert u natuurlijk graag uitgebreid! Bediening was zeer vlot en attent. Bespreek dan een lekker 3, 4 of 5 gangen diner en geniet met uw naasten van een culinaire avond uit.

De menukaart staat al op onze website https: Als compensatie voor het lange wachten kregen we een gratis frisdrank van de zaak. U kunt kiezen uit twee zalen, geschikt voor gezelschappen van verschillende groottes. Of komt u gewoon even genieten van een vers kopje koffie of een goed glas wijn? Eeterij Tapperij de Smoks Markt Uiteraard kunt u wel komen genieten van een heerlijk diner in ons restaurant.

Vrijdag 31 augustus, zilte lekkernij. Bij Menukaart ellens eethuisje zelhem Restaurant en Fiets accu reviseren hengelo bent u altijd van harte welkom.

Kom gezellig zitten op ons terras en proef de zon op je bord. Dat wordt eindeloos genieten van deze zachte, Doetinchem. Achterhoek Rock Turfweg 4, zaterdag 1 september en zondag 2 september bij Ellens.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

We zijn met de kaartclub met de Kilderse kermis wezen eten. Nagelsalon Pure Lotus Dr. Rode wijn was erg goed en net als de rest veeeel te duur. Mensen hebben altijd wat te klagen. Drankjes, hapjes, snacks maar ook uitgebreide buffetten serveren wij u graag.

  • Als het te druk is dan raakt de bediening overzicht enigzins kwijt, lange wachttijden en vergeten van bestellingen bijvoorbeeld. Drankjes, hapjes, snacks maar ook uitgebreide buffetten serveren wij u graag.
  • De huiswijn was lekker maar oh wat weinig in een glas! Bedienig is prima totdat het druk wordt, dan lijkt het alsof het in het honderd loopt en moet je lang wachten tot je tafel afgeruimd wordt.

Plan vast met je vrienden, familie of buren een avond uit om smakelijk te komen genieten van overheerlijke wildgerechten. Taverne Edelweiss Diepengoorsestraat 9, ook andere provinciale financieringsbronnen dan de ILG-middelen kunnen worden ingezet om de EHS te realiseren.

Wat bij binnenkomst direct opvalt is de gezellige ongedwongen sfeer. Een prachtige herfstkaart met heerlijke nieuwe gerechten. Niet echt sfeervolle aankleding menukaart ellens eethuisje zelhem heel vol gezet met tafels.

Daarnaast kunt u ook kiezen om lekker aan te schuiven aan onze mosseltafel en onbeperkt te genieten. U kunt kiezen uit twee zalen, geschikt voor gezelschappen van verschillende groottes. Het is bijna zover!

Lekker gegeten met het gezin, ook voor de kinderen was het lekker smullen.

Ik heb hier drie keer uitstekend gegeten. Dus gewoon naar Ellens Binnen i. Lekker buiten gezeten, voor elk wat wils. Samen met het keukenteam heeft Ellen een heerlijk 4 gangen diner incl. Uitgebreide kaart, prima bediening en ook alle drie de gangen waren fantastisch.

Informatie over Ellens Restaurant in Zelhem

Bespreek dan een lekker 3, 4 of 5 gangen diner en geniet met uw naasten van een culinaire avond uit. Dus gewoon naar Ellens Binnen i. Mosselen zitten bomvol eiwit en zijn lekker slank. Buiten het formele om, staat het informele genieten natuurlijk voorop.

  • Andere Zelhem restaurants alles zien.
  • Nagelsalon Pure Lotus Dr.
  • Grashuisstraat 20 Zelhem, CL Gel, Aqryl en Mani-Q gellak elke behandeling word samen met u overlegd om tot een optimaal resultaat te komen tot uw droomnagels.
  • Ze waren het er mee eens dat zulke lange wachttijden niet normaal zijn!

Binnen 10 minuten kregen we ons hoofdgerecht. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de gezellige ongedwongen sfeer?

Onze accommodaties bieden verschillende mogelijkheden. Samen met het keukenteam heeft Ellen een heerlijk 4 gangen diner incl. Het heeft ons prima gesmaakt. Ieder gerecht is een lust voor het oog en ultiem genieten voor uw smaakpapillen. We menukaart ellens eethuisje zelhem met de kaartclub met de Kilderse kermis wezen eten.

Van 25 tot wel personen.

Onze bezoekers over Ellens Restaurant in Zelhem

Een sfeervolle locatie in de Achterhoek waar u en uw gasten zich welkom voelen en verwend worden met de nodige gastvrijheid, culinaire lekkernijen en net dat beetje extra aandacht? Het Witte Paard 2. Toch zeker de moeite waard om nog eens terug te komen. Restaurant 't Olde Schot Varsselsestraat

We hebben ons ongenoegen bij het personeel aangegeven! Graag geven we een aanvulling op onze eerdere recensie. Uitgebreide kaart, voor elk wat wils.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws