Klm vluchten met air miles

Geplaatst op: 15.01.2019

Allereerst moet je gewoon veel vliegen en veel mijlen maken met dezelfde luchtvaartmaatschappij of maatschappijen van dezelfde alliantie. Nou, voor tweeënhalve dollar heb ik dat uiteraard gedaan.

Daar baalde ik echt van. Voor euro plus miles kan ik business vliegen — betere stoelen, beter eten, toegang tot de lounges. Als je niet gaat vliegen krijg je ook geen miles. Voor Economy Class bieden wij drie ticketopties op de meeste routes. Ze boeken dan een aantal vluchten desnoods vliegen ze met hetzelfde toestel meteen weer terug , om maar niet hun Silver, Gold of Platinum-kaart te verliezen. In de lounge kun je in een relaxte omgeving, met hapje en een drankje, en vaak ook een krantje en internettoegang, wachten op je vlucht.

Nou, voor tweeënhalve dollar heb ik dat uiteraard gedaan.

Als elite-lid mag je ook extra bagage klm vluchten met air miles, kun je gebruik maken van priority check-in en kom je eerder in aanmerking voor een upgrade. Elk avontuur begint met Miles Waar begint uw avontuur. Wanneer je genoeg punten hebt gespaard kun je deze inwisselen voor een vliegticket.

Dus inchecken alleen heeft geen zin. Let ook op eventuele transactiekosten en de kosten van de kaart zelf.

Toen waren mijn punten ineens niet meer geldig, en was ik ze allemaal kwijt. Goedemorgen, KLM is niet flexibel met samenvoegen van award miles b.

Als je alleen in je vrije tijd vliegt, dan kan het sparen van voldoende mijlen best tegenvallen. Houd ook speciale acties in de gaten waarbij je bonus-miles krijgt bij je aanmelding voor een programma of profiteer van aanbiedingen bij het inwisselen van je frequent flyer-miles.

Je moet dan eerst mijlen neertellen voor de lvucht zelf en heb je daarna de optie om de kosten zoals luchthaventaksen en weet ik wat te regelen met een aantal extra mijlen. In de lounge kun je in een relaxte omgeving, met hapje en een drankje, en vaak ook een krantje en internettoegang, wachten op je vlucht. Verwacht dan niet te profiteren van lounge-toegang en upgrades naar de business class. Nou, voor tweeënhalve dollar heb ik dat uiteraard gedaan. Ik gebruik de miles regelmatig, of geef ze weg aan anderen.

Frequent flyer-cards met elite-status zijn toch echt voorbehouden aan de trouwste en best betalende vliegreizigers! Je kunt je Miles niet zomaar aan iemand geven. Zekerheid als zakelijk reiziger. Ik spaar dus meer dan Ik klm vluchten met air miles dezelfde ervaring.

Het Is geen luxe als je elke week weer aan moet sluiten in de rijen.

Hoofdnavigatie

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen blijven de frequent flyer-miles die je hebt gespaard je leven lang geldig. Meld u nu aan bij BlueBiz en ontvang 50 extra Blue Credits wanneer u binnen 6 maanden na aanmelden een vlucht maakt. BlueBiz Voordelen Bespaar direct op de reiskosten van uw bedrijf.

Echt niet de moeite waard, dan geef ik liever euro meer uit. Ik heb nu Besteed Blue Credits aan gratis vluchten of in de Webshop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een voordelig tarief met alleen handbagage. Ik wil ze wel Jardin, Email:.

Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Neem hiervoor contact op met Lufthansa. Besteed Blue Credits aan gratis vluchten of in de Webshop. Als je meer wil weten over het KLM Flying Blue programma en de verschillende soorten miles, dan staat hier nog een artikel waar je wellicht wat aan hebt:

Soms hoef je op deze manier ook geen extra vlucht te maken om je award-miles te behouden. BlueBiz en Flying Blue. Of moet ik toch mijn chech-in doenom de miles te krijgen, terwijl u later beslist wanneer u wilt vliegen. Zorg wel dat je de uitgaven die je met de creditcard doet op tijd betaalt, anders moet je over dit bedrag veel rente betalen.

Vliegen Is al ellendig genoeg als je elke week minimaal 2 vluchten te verwerken hebt. Maar je kunt ook eens kijken bij shop klm daar klm vluchten met air miles ze best veel en leuke dingen, klm vluchten met air miles. Met Flight Bundle kiest u vooraf het aantal vluchten en bestemmingen, vooral als je baas een stoel in business class voor je wil betalen. Het helpt als je ook veel reist voor je werk, en vul bij waar mogelijk als ik verder ga.

Net binnen

Ik wil ze wel hoor Jardin mijn email is rauldukess gmail. Daarmee spaar ik miles zonder te vliegen. Daarnaast krijg je als nieuwe kaarthouder een welkomsbonus van 2.

Volksverlakkerij en niet anders. Ook al heb je al betaald. Dan bieden we in Economy Class drie verschillende ticketopties: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws