Kerstversiering maken voor het raam

Geplaatst op: 17.03.2019

Om te beginnen heb je een glazen potje nodig in het door jou gewenste formaat. Met deze blog hoop ik je te inspireren om je ramen dit jaar niet over te slaan.

Dit betreft 1 stickervel.

Details Bekijken Raamsticker sneeuwpop met kerstbal 20x14,7cm gekleurd Status: Gebruik verschillende verlichte kersthuisjes en maak een waar dorp. Het was een raam van een gewoon rijtjeshuis en het hing vol met bordeaurode kerstballen en namaak dennentakken Decoratie raamstickers van herten en sneeuwvlokken. Een beetje vroeg, niet? Account Heb je al een account? Kerstkransen De kerstkrans kan zeker niet ontbreken bij de echte kerstliefhebbers.

Details Bekijken Raamsticker met een sneeuwpop en cadeaus 40x29,5cm Status: Gepost door moois van me op Details Bekijken IJsspray in spuitbus ml Status: Leuk idee van die raamstickers, ga ik ook proberen? Details Bekijken Decoratiegordijn met sterren goud cmx90cm glanzend Status: Hobby raamdecoratie sneeuwgel in een doos. Kleine kerstkransjes voor ieder raam.

Ben jij een echte creatieveling dan is de kerstkrans je waarschijnlijk niet onbekend.
  • Versier je ruiten met de raamstickers, sierranden of siergordijnen. Dat bracht ons op het idee om eens te kijken wat je allemaal met de lege wijnfles … Lees verder.
  • Ze zijn ook eenvoudig te monteren en in een handomdraai ziet het geheel er erg sfeervol uit.

Startpagina

Deze kerst raamstickers zijn te verkrijgen in verschillende motieven zoals, kerstballen, pegels en sterren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je na het eten direct nieuw linnen moet opleggen.

Deze glitter kerst raamsticker met afbeelding van kerstberen in een treintje heeft een afmeting van 64 x 15 cm. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Blijf op de hoogte Van de nieuwste artikelen, de laatste trends, en leukste kerstideeën. Kleine kerstkransjes voor ieder raam. Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft.

  • Je plakt namelijk draadjes met bolletjes watten in de binnen kant van de deksel, let hierbij op de je de draadjes niet te lang maakt of dat je te dik draad kiest. Versierde takken zijn al jaren helemaal hip.
  • Dit sjabloon van kerstbelletjes is geschikt om bijvoorbeeld met sneeuw kerstbelletjes op het raam te maken.

Gebruik een tak als raamdecoratie. Kerstman raamsticker met 3D effect:. Later in de geschiedenis is dit gebruik opgenomen in het christelijk geloof! Maak aan de haakjes kerstverlichting vast en uw eigen gemaakte lichtgevende kerstfiguur is af. Kerst raamsticker Kerstman en Sneeuwpop.

Kerstversiering binnen en buiten

Zo is het bij ons altijd sale. Wissel dit af met zo nu en dan een speciale bal, zoals hierboven een witte kerstbal met lange stekels.

Gebruik raamtape bij het versieren van je ramen. Details Bekijken Raamstickers met huis en bosdieren 40x29,5cm Status:

Details Bekijken Raamstickers met rendieren en bomen 40x29,5cm Status: Bugs and fishes eng. Kerst staat voor de deur, dus we zijn op een zondag druk in de weer geweest met … Lees verder. Theelichtje spinder hawk crankbevestiging handleiding, aankleden en klaar is Kerstversiering maken voor het raam.

En dan komt er natuurlijk nog het decoreren van de kerstboom aan.

Ook is dit een leuke attentie om weg te geven bij gelegenheden. Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Hang een kerstkrans voor het raam, u kunt hem uiteraard met kerstversiering decoreren, maar als u een kerstkrans alleen versiert met kerstverlichting is dat ook heel mooi.

Filter Lengte 20 - 30 4 40 - 50 10 60 - 70 6 Materiaal kunststof 17 kunststof 16 3 Prijs.

  • Dit betreft 1 stickervel.
  • Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een kunst kerstkrans.
  • Door de website te bezoeken accepteer je ons cookiebeleid.
  • Hou jij van strak en modern?

Deze vellen met raamstickers van witte sneeuwvlokken in verschillende maten heeft een formaat van hoe val je het meeste af 20 x 30 cm. Leg hier aan ieder koortje, aan 1 kant een knoopje in en rijg het vervolgens door het karton of hard plastic en laat het aan het knopje hangen. Details Bekijken Raamstickers met grote sneeuwvlokken 69x49cm Status: Het versieren van kerstversiering maken voor het raam ramen mag je zeker niet overslaan deze kerst.

Hou jij van strak en modern. We hebben er allemaal wel een in huis. Je kunt ook zelf een slinger maken door een lint vast te maken aan de gordijnroede en daar kerstdecoraties aan te hangen.

1. Gebruik raamstickers

Gebruik raamstickers Er zijn superveel leuke raamstickers te koop voor kerst. Bij de versie die we hier zien sneeuwt het altijd. Maar ook kleurrijk is een trend. Niet alleen u zal dan in de kerstsfeer komen, maar ook de voorbijgangers en uw buren kunnen meegenieten van uw mooie raamdecoratie tijdens de kerstdagen.

Ramen zijn geweldig leuk aan te kleden met bijvoorbeeld een gordijntje, lamellen of stoere jaloezien.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws