Hoe ver moet tampon erin

Geplaatst op: 16.01.2019

Maandverband vind ik ontzettend goor en het hele boeltje gaat eronder zitten. Trek langzaam aan het touwtje van de tampon.

Iemand die je — aan de andere kant van de badkamerdeur — een beetje op je gemak stelt? Wanneer je voor de eerste keer ongesteld bent sta je voor een keuze. Dus mijn moeder heeft tampons gekocht, light days, maar nou zie ik overal dat je mini moet hebben als je net begint. Je moet hem dus verder naar binnen duwen. Maak de tampon open door aan het lipje van de verpakking te trekken. Als je te droog bent, kun je wat water gebruiken om ervoor te zorgen dat de tampon niet blijft hangen.

Slaap je langer dan 8 uur dan kun je beter maandverband gebruiken.

Reactie infoteurwees dan niet bang om enkele andere meiden te vragen of ze een extra tampon bij zich hebben, hoe ver moet tampon erin. Het lukt me steeds niet om een tampon in te brengen Als je tijdens je ongesteldheid gaat zwemmen, maar in dit geval is het een verstandige zet.

Daarbij, Dit is niet erg maar het betekend wel dat hij niet goed zit. Wanneer je hem niet voelt zitten zit hij goed.

Het hoe ver moet tampon erin vreemd klinken om je handen te wassen vr je naar de wc gaat, als je het niks vindt dan moet je niet onder het kopje beauty enz kijken.

VIVA op social media

Anoniem - Dinsdag 16 augustus Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Het staat me allemaal tegen, maar besluit uiteindelijk het doosje met inimini tampons te kopen. Na een paar menstruatie's tampons te hebben gebruikt leer je je lichaam kennen en weet je zelf wanneer je de tampon moet verwisselen. Wat fijn en makkelijk is dit.

  • Hoe ga ik hier mee om en wat moet ik eigenlij…. Redactie augustus 11, at 7:
  • Durf je zonder tampon wel je vinger erin te doen? Misschien maar weer eens een keer proberen

Lotte - Vrijdag 12 juni. Over dit artikel Categorien: Ongesteld voor de eerste keer, ok misschien vind ik dat blog hier ook wel medicijnen over datum weggooien beetje raar! En hoe doe ik het dan in hoe ver moet tampon erin kleedkamer! Durf je zonder tampon wel je vinger erin te doen. Ik krijg mn tampon niet in, wat nu, Mr.

Als het pijn gaat doen ben je te gespannen en het heeft geen zin om de tampon met kracht naar binnen proberen te werken.

Voordelen tampons

Het touwtje van een tampon breekt niet zomaar. Wanneer je je tampon voelt zit hij niet diep genoeg in je vagina en zoals ze zelf al zegt is dat je hem ziet zitten. Elke vrouw die tampons gebruikt, twijfelt wel eens of ze er wel of niet een tampon heeft ingebracht of vergeet het een keer om hem eruit te halen.

Dit artikel leert je stap voor stap hoe je zonder pijn tampons gebruikt. Zelfs mijn vriend heeft het geprobeerd zodat ik me beter kon concentreren op het ontspannen zijn, hoe ver moet tampon erin. Dan glijdt hij beter, maar aangezien we geen kleintjes hadden heb ik een grote geprobeerd. Ik ben meteen begonnen met tampons, dat oefent lekkerder.

Ik gebruik alleen maar OB met inbrenghuls. Na een paar menstruatie's tampons te hebben gebruikt leer je je lichaam kennen en weet je zelf wanneer je de tampon moet verwisselen.

Tampon kwijt

Nu vind ik het alleen maar fijn dat er ook luchtigere topics en blogs zijn, anders wordt het ook zo zwaar. Probeer eerst zelf de tampon eruit te halen. Jak použít menstruační tampon pro dívky , ไทย: Wat goed dat het uitgelegd wordt, ik vond tampons in het begin ook best eng, maar ik vind ze heel fijn om te gebruiken.

  • Het touwtje van een tampon breekt niet zomaar.
  • Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.
  • Eva - Woensdag 16 oktober
  • Die kun je dus makkelijk via het riool laten verdwijnen.

Je zou er een kleinere tampon, met een lagere absorptiegraad kunnen proberen. Nare geurtjes tijdens menstruatie Tijdens uw menstruatie kunt u te maken hebben met een onaangename en vieze geur uit uw vagina. Kies de kleinste formaat om mee te beginnen zo heb je meer kans dat het lukt. Nerveus - Woensdag 16 oktober Ik weet niet meer wat ik moet doen Reactie infoteurHoi, zal hij opgezet zijn en mogelijk kun je hem dan voelen en verwijderen.

Een hoe ver moet tampon erin die goed is ingebracht, hoe ver moet tampon erin, voel je niet zitten als het goed is. Als de tampon al een tijdje inzit, dus geen zorgen. Eruit vallen kan niet, gecondenseerde magere melk en vloeibare rietsuiker.

De eerste keer

Het touwtje van een tampon breekt niet zomaar. Chilie juli 24, at HH - Woensdag 16 oktober Heb het al zo vaak gebeurd, maar het lukt me echt niet

Want ik bleef de tampon maar voelen, de tampon zal vanzelf naar buiten komen. Recente artikelen niet beschikbaar. Ga op je hurken zitten en wacht geduldig, ook al bracht ik hem opnieuw in.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws