Egr klep vervangen kosten opel astra

Geplaatst op: 16.02.2019

Dan kan je meteen weer 12 jaar vooruit. EGR zit onder de kunstof kap aan de rechter kant. Heb dit jaar daadwerkelijk een defecte EGR gehad en een nieuwe die zich niet liet afdoppen.

Ik vertrouw die garage nl ook niet zo. Deze site gebruikt cookies: Weet iemand waar ik cheap een EGR klep kan vinden.? Anonieme bezoeker Zo maak je een EGR klep zelf schoon Dit is bij mij niet zo. Ik ben toen zelf maar begonnen om deze schoon te maken. Echter is het soms moeilijk feit van fictie te scheiden want er wordt veel geroepen, ook bij instanties die geacht worden dit feilloos te kunnen waarnemen.

Je spuit gewoon die hele binnenkant van de egr vol met dat spul egr klep vervangen kosten opel astra dan even in laten trekken en dn na 10 minuutjes remmenreiniger gebruiken. Nou schrok ik ontzettend van de kosten van het vervangen van dit ding. Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen? Peugeot SW 1. Op het forum lees ik vaak berichten over het reinigen van de egr klep.

Hierboven schrijft iemand dat je eerst de EGRklep moet vervangen om hem vervolgens af te dichten!

Het gaat om deze:
  • Is dat van dat spul wat je bij de Diesel gooit? Hee super cab, zou dat werken?
  • Dealer verkoopt liever elk jaar een nieuwe EGR, tenminste een aantal, sommige ook niet.

Daar hielp geen enkel middel tegen om dat schoon te krijgen, dat moest ik er gewoon voorzichtig af krabben met een mesje Dan is idd het probleem opgelost haha. Helaas daar ben ik weer, met een technische vraag. Ik zou er mijn voordeel mee doen en autorijden kost nou eenmaal geld. De auto is uitgelezen en daar kwam een storing aan de EGRklep uit. Gisteravond een klein stukje gereden 5km en dan valt hij onderweg twee keer uit.

Beavis and Buthead oplossing. Ik ben alleen bang dat dat wel weer een andere code zal gaan geven. Het leek soms alsof hij maar op 3 cilinders liep.

Ik ben een vrouw en ik wil niet stigmatiseren, maar ik ben geen handige vrouw. De motor pakte weer als vanouds lekker op wat te doen in veendam lage toeren en de verbruiksmeter schiet ook weer egr klep vervangen kosten opel astra naar de gemiddelde waarden Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Vraag & aanbod

Iemand bekend met de betreffende codes? Uitlezen gaf aan dat de turboklep inmiddels vervangen en de EGR defect waren. MAAR hoe nieuwer de Astra, hoe moeilijk het foppen is. De motor pakte weer als vanouds lekker op bij lage toeren en de verbruiksmeter schiet ook weer sneller naar de gemiddelde waarden

En dien je dan van boven af gezien of onder de auto er proberen bij te komen! Onderdeeltje gehaald bij opelgarage. Maar het afdichten van je EGR is heel gemakkelijk. Valt die uit onder het rijden of bij het afremmen. Je foto's werken niet omdat ik geen lid ben daar. Mijn vraag is of jullie mij kunnen vertellen wat de precieze nadelen nou zijn.

Je kunt gewoon je egr afdoppen hoor.

Ik ben zelf ook meer fan van EricTheCarGuy maar helaas heeft hij nog geen filmpje online staan van dit probleem. Dan zou je het vervolgens nog interpretatie kunnen gooien maar ik ben bang dat je dat ook niet gaat halen helaas Het schijnt dat je vermogen er ook door toeneemt:

Dan zou je het vervolgens nog interpretatie kunnen gooien maar ik ben bang dat je dat ook niet gaat halen helaas Tot op egr klep vervangen kosten opel astra is de storing niet meer terug gekomen Overgens heb ik een 1.

Ik heb die van Forte gebruikt. En wat doet dit t. Het blijft raar dat dealers zeggen dat het niet of misschien kan. Want de een zegt van wel en de ander van niet. Hebben jullie tips over hoe ik dit klusje het best kan aanpakken!

Een vriend van me gaat de klep afsluiten. Nu heeft mijn garage de EGR schoongemaakt en nog steeds krijg ik 1 fout: Ik heb mag een hond gekookt varkensvlees EGR klep er via de onderkant er af gehaald.

Ik doe mijn voordeel aan alle tips, ook die van paul. Heren, het werkt niet om een defecte EGR af te doppen. Kwam voor mij op het zelfde neer, wisselen EGR klep. Kan natuurlijk wat mannen in mijn.

Hallo, ik ga akkoord! Voor de rest sta ik nog steeds open voor andere oplossingen. Paul spreekt uit ervaring met dit soort systemen en het gebruik van schoonmaak middelen. Ok, Zoeken op egr klep in dit forum geeft je volgens mij alle antwoorden die je nodig hebt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws