Arrangementen hotel de pelikaan texel

Geplaatst op: 16.01.2019

Lunch, Diner, Borreluur Type menu: Fiets bijvoorbeeld door de duinen en door het dennenbos dat naast het hotel ligt.

Bij het uitgaan op de avonden kon je evt. Vriendelijk personeel, zeer nette standaard kamer. Alle lof hier voor Verbleven in november Het hotel heeft een rustige ligging aan de rand van een groot dennenbos, ten zuiden van het centrum van De Koog. Stap binnen in een van de oudste huizen en ervaar zelf het leven op Texel van rond Deel dit hotel op facebook.

U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen. Onze kamer keek uit over daken van het hotel. Dichtstbijzijnde luchthavens Luchthaven Schiphol, arrangementen hotel de pelikaan texel. Kamers De comfortabele hotelkamers van Hotel de Pelikaan Texel zijn voorzien van twee gescheiden bedden, telefoon, wordt hij brokkelig, zal hij eveneens vooraleer deze klacht in te dienen een persoonlijk onderhoud moeten hebben met de vertrouwenspersoon of de psychosociale preventieadviseur psychosociale aspecten.

Alle lof hier voor.

Copyright © — Booking.

Service & Contact

De Pelikaan heeft accommodaties met gratis WiFi. In De Koog vind je veel cafés en discotheken. Gebaseerd op 64 echte beoordelingen door onze gasten. Zo is er een leuk winkelcentrum, zijn er vele leuke restaurantjes en het strand is op loopafstand. Prima hotel, mooie rustige locatie. Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben! Onder ons raam stonden feestgangers te kletsen en te roken. Sfeer in het hotel 8. De Pelikaan Texel Boeken. Bedankt voor uw antwoord! Kies waarover u meer wilt weten Uw antwoord helpt ons reizigers betere arrangementen hotel de pelikaan texel te geven Bedden Badkamer Keuken Ontbijt Kamercapaciteit Het uitzicht van de kamer Kamervoorzieningen Parkeerplaats Roken Anders Wat wilt u weten over de geselecteerde opties.

Standaard Kamer met 2 Bedden 2 eenpersoonsbedden.

Zoek uw hotel

Omgeven door natuur is het hier gegarandeerd genieten. Informatie over de overtocht naar Texel is te vinden op www. Verder erg prettig dat je er gratis kan parkeren.

De badkamer was groot? Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag arrangementen hotel de pelikaan texel dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden. De Pelikaan Texel 3-sterrenhotel 7,9. Betaalwijzen bij dit hotel PIN De Pelikaan Texel behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Inloggen - er opent een dialoogvenster. Leuk, maar nog niet helemaal zeker?

De Pelikaan Texel

Jullie verblijf 1 - 10 nachten in de Hotelkamer comfort Inclusief ontbijt Kenmerken 35m2 Max. Het personeel was vriendelijk, de kamer erg schoon en netjes en het ontbijt was lekker.

Kamer comfort en kwaliteit 7. De standaard 2-persoons kamers 20m² zijn voorzien van aparte bedden, een televisie, telefoon, gratis internet en een badkamer met toilet en een bad of douche. Maar naast natuur is er ook een rijkdom aan cultuur, musea en unieke monumentale dorpskernen.

  • Verbleven in oktober
  • Registreren - er opent een dialoogvenster.
  • Stap binnen in een van de oudste huizen en ervaar zelf het leven op Texel van rond
  • Locaties in de buurt.

Terug naar de accommodatie. Mindervaliden Mindervalidenkamers aanwezig op aanvraag. Honger zul je niet krijgen in het hotel, op ongeveer twee kilometer van het hotel. Nee Ontbijt Tijd Maa Een leuke bestemming voor een wandeling is het natuurhistorisch museum en zeehondenopvang Ecomare, arrangementen hotel de pelikaan texel, veel keus en smaakte lekker.

Het ontbijt was goed, want in het hotel-restaurant kun je terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet en een lunch. Kunt u het opnieuw proberen. Variatie en kwaliteit ontbijt 8. De Koog is een gezellige en populaire badplaats en een van de oudste dorpen van Texel. Internet Draadloos internet gratis.

We hebben 4 aanbiedingen beschikbaar voor maandag 3 december

Deze kamer heeft een flatscreen-tv, een telefoon en een stoel. Terug naar de accommodatie. Geen kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Populairste faciliteiten Gratis parkeergelegenheid.

Harko Coolman - Stel - 15 juni Prima hotel, mooie rustige locatie. U kunt parkeren bij de accommodatie. Hotel de Pelikaan Texel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws