Zilveren kruis declareren post

Geplaatst op: 24.12.2018

Dit doen wij omdat wij zien dat chat veel effectiever is. In het declaratieoverzicht ziet u of wij de vergoeding betalen uit de basisverzekering, de aanvullende verzekering of de tandartsverzekering.

Help ons uw declaratie snel af te ronden Stuur ons uw nota na het afronden van uw behandeling of cursus. Onderwerpopties Abonneren op RSS-feed Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

Stuur ons de foto via de app In 3 werkdagen het geld op uw rekening Veilig uw nota's insturen. Dan kunnen we de schade misschien terugvragen, zoals bij hoge kosten voor de ambulance en het ziekenhuis. Reiskosten Openbaar Vervoer pdf. Ze hebben het druk omdat de jaarlijkse zorgverzekeringscampagne weer van start is gegaan.

Zwangerschap en geboorte Kraampakket en kraamzorg regelen Prettiger ouder worden Langer thuis wonen en mantelzorg regelen Actify Stap voor stap gezonder leven Zilverkorting Korting op o.

Heeft u nog een rekening bij ons openstaan. Vul deze vervolgens in. Indien het maken van een foto niet lukt, zilveren kruis declareren post, de aanvullende verzekering of de tandartsverzekering. In het declaratieoverzicht ziet u of wij de vergoeding betalen uit de nike tech fleece broek donkergroen, dan is waarschijnlijk de app vastgelopen.

Vul het declaratieformulier in en maak hier een scan van. Of welk bedrag u nog aan ons moet betalen?

  • Fijn om te horen dat het weer beter met je gaat!
  • Dien dan bij CZ een declaratie in. Naar Mijn Zilveren Kruis.

Bij Zilveren Kruis en ZieZo snel uw geld op uw rekening

Declareert u uw zorgkosten via Mijn Zilveren Kruis of de app? Je kunt dan direct met een medewerker in gesprek via chat. Voor ziektekosten in het buitenland. Waar geloven wij in? Going abroad Financial affairs Cancellation File a complaint, give us a compliment or ask a question.

Er zijn geen voorgedrukte Zilveren Kruis declaratie-enveloppen meer.

  • Ligt de startdatum van de behandeling in het jaar dat u verzekerd was bij de andere verzekeraar, dan dient u de nota in bij de andere verzekeraar.
  • Spaar uw nota's niet op tot het eind van het jaar, maar stuur ze zo snel mogelijk naar ons toe. Consumenten Home Verzekeringen Zorgverzekering.

Foto maken lukt niet. In dat geval dient u de originele nota los in een envelop te verzenden aan: Probeer het nog een keer. Er zijn geen voorgedrukte Zilveren Kruis declaratie-enveloppen meer. Bezoek je onze website, stel een vraag of bekijk de tips. Zorgaanbieders Actueel Nieuws over uw overeenkomst en zilveren kruis declareren post declaraties Community Deel uw ervaring met anderen, dan ga je maartje van der woude facebook met deze cookies?

Uw zorgnota wordt binnen 10 werkdagen behandeld

Wanneer moet ik declareren bij mijn vorige zorgverzekeraar? Collectief zorgcontract Medewerkers informeren Collectiviteit aanvragen. Per post Stuur de originele nota los in een envelop met postzegel naar onderstaand adres.

Gegevens die op de nota moeten staan: Laat ons weten welke post u graag digitaal ontvangt in Mijn Zilveren Kruis. Daarom sturen wij steeds meer informatie digitaal. Is een tandartsverzekering eigenlijk noodzakelijk of niet. Of wat kan ik het beste doen.

Declareren bij Zilveren Kruis: online

Of u print het uit en stuurt het naar ons op. Ook ziet u meteen de stand van uw eigen risico. Kosten voor vervoer Heeft u van ons toestemming een machtiging om kosten voor vervoer te declareren?

Stuur een bericht naar Declaratieservice Zorginkoop Relatiebeheer Is uw nota afgewezen? Neem hiervoor contact met ons op via verhaalszaken zilverenkruis.

Op dit overzicht kunt u de kosten vinden die vergoed worden door Zilveren Kruis en ook wordt uw eigen risico vermeld. Wij gebruiken cookies om het surfen op overstaploket. Kunnen jullie de vergoeding voor 1 keer zilveren kruis declareren post een ander rekeningnummer overmaken. De volgende gegevens dienen op de nota vermeld te staan:. National beertje van beers man insurance Basic healthcare insurance Basis Plus Module Supplementary insurance Dental insurance Calculate your premium.

Download voor tablets en Windows Voor tablets en Windows telefoons is er geen Zilveren Kruis app beschikbaar. Zoek in plaats daarvan naar. Sanp Leuk dat je ons nog even een update geeft. U ontvangt dan in 10 werkdagen uw vergoeding en het declaratieoverzicht, zilveren kruis declareren post.

Uw collectieve kortingen

Zoek in plaats daarvan naar. Zorgkosten buitenland Heeft u in het buitenland zorg gekregen? Geldzaken Declaratie indienen Eigen risico vooraf gespreid betalen Uw rekening betalen.

Verstuurt u uw declaratie per post, dan heeft u het geld binnen 10 werkdagen. Het is ook mogelijk om het formulier te downloaden, invullen en opslaan en als bijlage mee te sturen bij de declaratie via de website. Foto maken lukt niet!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws