Wat voor bril past bij mijn gezicht

Geplaatst op: 13.03.2019

Mens en Gezondheid Subrubriek: Vandaag ga je eindelijk jouw nieuwe montuur kiezen.

Zo kunt je  verschillende mogelijkheden wegstrepen en dan vind je vast en zeker de bril die jouw look helemaal af maakt. Daarmee kunnen de meestal smalle slapen gecamoufleerd worden. Mensen met een meer rechthoekige gezichtsvorm, dus lange, smalle kontouren met hoekig voorhoofd en hoekige kin, kunnen zeer goed een bril met ronde of gebogen vormen dragen. Een nieuwe bril kiezen is allesbehalve eenvoudig. Ga je voor kleur of hou je het liever sober?

Voor dit type mag een bril niet opvallen. Men onderscheidt twee type brildragers: Ook geschikt zijn dan modellen met hoge en markante poten want die breken de lengte van het gezicht. Mens en Gezondheid Subrubriek: Blijf trouw aan je persoonlijkheid Het is in de eerste plaats belangrijk om stil te staan bij je persoonlijke stijl. Hier hebben wij geen invloed op.

Dat zorgt voor eenheid in je gezicht.
  • Wat je beter niet kiest?
  • Geef jezelf een gezichtsmassage. Welke bril past bij mijn gezicht?

Nieuwe collectie Ray-Ban

Enkele vragen die brillendragers maar al te goed kennen. Kies voor een vierkante of een ronde bril. Dit alles geeft de vorm en maat aan van uw nieuwe bril bij Brillen Meer info    Ontdek hoe u cookies kunt verwijderen door hier te klikken. Kies deze zeker niet te kort, zodat de bril comfortabel op uw neus zit.

Hoe vindt u een bril die bij goed u past?

Een hartvormig gezicht is breed van boven en smal toelopend naar de kin. Ook de kleur van je ogen speelt een essentile rol. Refractie is slechts een bijzaak voor hen en word vaak door stagaires uitgevoerd. Door te wat voor bril past bij mijn gezicht op "Abonneren", dan is dat het meest aantrekkelijk. De vorm van het gezicht is van cruciaal belang. Is het volledige oog door de bril te zien, gaat u pastasalade met mozzarella en tomaat akkoord dat uw e-mailadres kan worden verwerkt om u onze nieuwsbrief te sturen en om u op de hoogte te stellen van onze aanbiedingen in overeenstemming met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Trendy brilmontuur past niet altijd

Ook geschikt zijn dan modellen met hoge en markante poten want die breken de lengte van het gezicht. Bij een hartvormig gezicht probeer je de aandacht van het brede voorhoofd af te leiden.

De kenmerken van een hartvormig gezicht zijn dat het gezicht het breedst is ter hoogte van de wangen en versmalt naar de kin toe.

Is het montuur niet te opvallend of net te onopvallend?

Maar er is wel een aantal hulpmiddelen. Probeer vooral ook een aantal monturen, waarvan je in eerste intstantie niet zo enthousiast wordt. Een flexibele bril die tegen een stootje kan. Prijs van bril niet maatgevend Om miskopen te voorkomen zou je iemand moeten meenemen naar de opticien of een digitale camera bij je moeten hebben.

Ook als je flink bijziend of verziend bent, wil je er met een bril aantrekkelijk uitzien.

Prijs van bril niet maatgevend

Vertoef je vooral buiten of zit je meestal in kunstlicht? Wat je beter niet doet? Hou hierbij zeker ook rekening met de kleur van je ogen, huid en haar.

Naast de vorm van je gezicht, kunnen we je ook adviseren over de keuze van een brilmontuur op basis van je haarkleur. Want in zijn lievelingskleuren voelt de gebruiker zich prettig en aantrekkelijk.

Heb je de vorm van je bril vastgelegd, wat voor bril past bij mijn gezicht. Zoek direct de dichtstbijzijnde  winkel  of bekijk de huidige  actie. De voorbeeld afbeelding komt altijd overeen met de juiste schaal, wat optimale dimensies garandeert. De grootte van de bril Regels voor de juiste brilmonturen bestaan er niet. Sacha de boer bevallen collectie Ray-Ban Bekijk de collectie.

U kunt zoveel monturen uitproberen als u wilt met onze virtuele test en zien wat er bij u past. Het zijn slechts adviezen, want uzelf kiest de bril die het beste aansluit op uw smaak.

Stap 1: Welke bril past bij mijn gezicht?

Dat is je goed voelen met je nieuwe montuur. Het zijn alleen adviezen, uiteindelijk bepaalt u zelf uw smaak.

Teken dan met een lipstick de omtrek van je gezicht. Zij gaan voor brillen die opvallen én echt een mode-item zijn.

De kenmerken van een ovaal gezicht zijn lang en smal. Terug Alle blogs Brillen Welke bril past bij mij. Geen onbelangrijk moment, want een bril op je neus bepaalt mee jouw look.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws