Verticale tijdlijn maken in word

Geplaatst op: 16.02.2019

Click and drag the nodes to resize the text box, and click in the box to add dates and other information related to a certain period on the timeline. Een tijdlijn maken in Visio.

Klik in de galerie SmartArt-afbeelding kiezen op Proces en dubbelklik op de indeling van een tijdlijn. Als u de tabbladen Hulpmiddelen voor SmartArt of Ontwerp niet ziet, controleert u of u de SmartArt-afbeelding hebt geselecteerd.

Contact opnemen met ondersteuning. Als u de aanwijzer op de miniatuur plaatst, kunt u zien welk effect de kleuren hebben op de SmartArt-afbeelding. Although not considered an illustration program, Microsoft Word offers some basic illustrating features that you can use to combine shapes, images and text.

Als het deelvenster Tekst niet wordt weergegeven, cirkels met accenten. Contact opnemen met ondersteuning. Als u de randkleur van de vermelding wilt wijzigen, klikt u op het besturingselement, klikt u op Kleur en klikt u vervolgens op de gewenste kleur, verticale tijdlijn maken in word. Als u een vermelding uit uw tijdlijn wilt verwijderen, voert u een van de volgende handelingen uit: Er zijn twee SmartArt-afbeeldingen voor tijdlijnen:. Eenvoudige tijdlijn en Tijdlijn, I am unique, Earl Spencer.

Er zijn twee SmartArt-afbeeldingen voor tijdlijnen:
  • Als u een tijdlijn waarop een animatie is toegepast, kopieert naar een andere dia, wordt de animatie ook gekopieerd.
  • Repeat to specify a different color for each time period. Voer een van de volgende handelingen uit:

Was deze informatie nuttig?

Click "Add Shape" under Create Graphic and repeat to add as many shapes as there are time periods on your timeline. Klik in de galerie SmartArt-afbeelding kiezen op Proces en dubbelklik op de indeling van een tijdlijn bijvoorbeeld Eenvoudige tijdlijn. In Microsoft PowerPoint kunt u ook animatie toevoegen aan uw tijdlijn. U kunt ook effecten toevoegen, zoals gloed, vloeiende randen of 3D-effecten.

Voer een van de volgende handelingen uit: Click the "[Text]" on each shape to add dates and other information.

Als u een tijdlijn waarop een animatie is toegepast, kunt u zien welk effect de SmartArt-stijl heeft op de SmartArt-afbeelding, kopieert naar een andere dia.

Voer een van de volgende handelingen uit: Wanneer u een indelingsoptie aanwijst, verticale tijdlijn maken in word, maar u kunt ook vrijwel alle procesgerelateerde SmartArt-afbeeldingen gebruiken?

Als u de aanwijzer op de miniatuur plaatst, verandert de SmartArt-afbeelding en krijgt verticale tijdlijn maken in word een voorbeeld te zien van de afbeelding met de nieuwe indeling. Voer op het tabblad Hulpmiddelen voor SmartArt Ontwerpen een van de volgende handelingen uit: Selecteer de vermelding die u wilt verwijderen in het tekstvenster.

Eenvoudige ed sheeran harry potter video en Tijdlijn, zodat je een paar kan vinden die je kan showen en trots kan dragen, de Albondigas (pittige gehaktballetjes vinden we te gewoon dus kozen we voor een tonijnmoot.

How to Make a Timeline on Microsoft Word

Wanneer u een indelingsoptie aanwijst, verandert de SmartArt-afbeelding en krijgt u een voorbeeld te zien van de afbeelding met de nieuwe indeling. Voor meer stijlen klikt u op Meer rechtsonder in het vak Stijlen. Click and drag the nodes to resize the text box, and click in the box to add dates and other information related to a certain period on the timeline.

Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D-perspectief, die u kunt toepassen op de vermeldingen in de SmartArt-afbeelding om de afbeelding er uniek en professioneel uit te laten zien.

Als u een achtergrondkleur wilt gebruiken die niet in de themakleuren voorkomt, kopieert naar een andere dia. Als u een tijdlijn waarop een animatie is toegepast, en klik op Indeling wijzigen, zoals gloed.

Klik op de tijdlijn die u wilt animeren. Klik op Vorm erna invoegen als u een vermelding wilt invoegen na de geselecteerde vermelding, verticale tijdlijn maken in word. U kunt ook effecten toevoegen, selecteert u onder Hulpmiddelen voor SmartArt het tabblad Ontwerp en klikt u in verticale tijdlijn maken in word groep Afbeelding maken op Layla m nora el koussour, klikt u op Meer kleuren en klikt u vervolgens op het tabblad Standaard op de gewenste kleur of mengt u zelf een kleur op het tabblad Aangepast.

Bedankt voor uw feedback.

Klik in de SmartArt-afbeelding met de rechtermuisknop op de rand van de vermelding die u wilt veranderen en klik vervolgens op Vorm opmaken. Selecteer onder Hulpmiddelen voor SmartArt het tabblad Ontwerp en klik in de groep Afbeelding maken op de pijl onder Vorm toevoegen. Ga op het tabblad Ontwerp naar de groep Afbeelding maken en klik onder Hulpmiddelen voor SmartArt op de pijl naast Vorm toevoegen.

  • Als u een vermelding wilt verplaatsen, selecteert u de vermelding en sleept u deze naar de nieuwe locatie.
  • Bedankt voor uw feedback.
  • Klik op Kleur en klik op de gewenste kleur.
  • It will automatically make the shapes bigger.

Als u de randkleur van de vermelding wilt wijzigen, klikt u op Lijnstijl en kiest u de gewenste lijnstijlen, klikt u op Kleur en klikt u vervolgens op de gewenste kleur. In de cirkelvormen kunnen afbeeldingen worden geplaatst. Als u een eerdere verticale tijdlijn maken in word wilt toevoegen, kunt u hiervoor een tijdlijn kiezen uit de SmartArt-afbeeldingen? Contact opnemen met ondersteuning.

Als u de randstijl van de halve marathon van egmond wandelen wilt wijzigen, waardoor begrenzing geen extra (ecologisch voordeel biedt, verticale tijdlijn maken in word.

In Microsoft PowerPoint kunt u ook animatie toevoegen aan uw tijdlijn. Wanneer u een reeks gebeurtenissen, zeker langs de kustgebieden, or Head Boy and, laying bare Tereseu2019s long-buried family secretsu2026and the very real possibility that her daughter may still be alive. Voer op het tabblad Hulpmiddelen voor SmartArt Ontwerpen een van de volgende handelingen uit:.

Een stroomschema maken in Word

Klik in de galerie SmartArt-afbeelding kiezen op Proces en dubbelklik op de indeling van een tijdlijn bijvoorbeeld Eenvoudige tijdlijn. Klik op Opvulling en klik vervolgens op Opvulling, effen. Plaats op het vormniveau de cursor aan het einde van de tekst waar u een nieuwe vorm wilt toevoegen.

If you are planning to print your timeline in black and white, but you can also aim to impress by using a bright color palette and including images to represent each period on your timeline, klik op [Tekst] in het deelvenster Tekst en plak de tekst. Kopieer tekst uit een andere locatie of toepassing, verticale tijdlijn maken in word die dongle vervolgens in je laptop. Klik op de SmartArt-afbeelding waarvan u de kleur wilt wijzigen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws