Verbeteren van in het engels

Geplaatst op: 14.12.2018

Voorbeelden zien voor de vertaling better Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Volg je les in een groep? Des te beter je wordt, des te meer zin je zult hebben om weer nieuwe woorden en uitdrukkingen te leren!

Je kunt dit doen in plaats van naar de radio te luisteren. These preferential tariffs are likely to improve the competitive position of Kem One. Je kunt al snel het gevoel hebben dat je Engelse taalvaardigheid een beetje vastgeroest is--maar tegelijkertijd is het ook gemakkelijk om daar iets aan te doen! I'm just trying to improve the situation. Gebruik websites die je werk voor je verbeteren.

Dutch Binnen de EU wordt normaliter veel gesproken over het verbeteren van het welzijn van dieren. Can we act in a better way, can we prevent this happening in the future.

Voorbeelden zien voor de vertaling upgrade Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Neem de tijd om de verschillende intonatiepatronen te leren. Voorbeelden zien voor de vertaling enhance Werkwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

We kunnen zelfs onze cijfers verbeteren. Voorbeelden zien voor de vertaling advance Werkwoord 17 voorbeelden met overeenstemmingen. Dit geldt trouwens niet voor iedereen.

Zojuist vertaald

Dutch De Commissie is voornemens het besluitvormingsproces op deze terreinen te verbeteren. Je Engelse taalvaardigheid verbeteren 3 delen: Over dit artikel Categorie├źn: This is a way in which they may improve their position in exactly this respect. However, we must take stock of them one day if we wish to rectify the situation.

Dutch Ook moeten wij de beoordeling van grensoverschrijdende milieueffecten verbeteren. Luister naar je lichaamsklok. Wie weet, misschien zing je het komende weekend wel karaoke?

Voorbeelden zien voor de vertaling promote Werkwoord 86 voorbeelden met overeenstemmingen? Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

"verbeteren" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling amend Werkwoord 8 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Dit is hoofdzakelijk gericht op het verbeteren van de tenuitvoerlegging van onze bestaande wetgeving. Het is ook een hele goede manier om je voortgang te meten! We willen het functioneren van de Groene lijn-verordening verbeteren.

An animal and plant disease unit is being set up in Dublin, and databases are being established, verbeteren van in het engels, aandacht te blijven besteden aan een verdere aanscherping van het cijfer en kaartmateriaal en een goede monitoring van de voortgang.

Je kunt een woord opzoeken in welk woordenboek dan ook en precies zien hoe dat uitgesproken wordt. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Bij het verbeteren van de bedrijfsomstandigheden spelen de structuurfondsen een centrale rol. Dutch Dat is ongetwijfeld een goede gelegenheid om de transparantie verder te verbeteren.

Who can edit:

Als je niet enkele docenten op school hebt gehad die je dit verteld hebben, dan heb je waarschijnlijk les gehad van robots. Voorbeelden zien voor de vertaling promote Werkwoord 86 voorbeelden met overeenstemmingen. Wanneer je dit niveau beheerst, plak je labels op andere voorwerpen. Dutch verbeiden verbergen verbeten verbeten strijd verbetenheid verbeteraar verbeteractie verbeterbaar verbeterd verbeterde herwerking verbeteren verbeterend verbetering verbeteringsgesticht verbeterplan verbeterpunten verbeurd verklaren verbeuren verbieden verbijsterd verbijsterd zijn Bovendien biedt bab.

Leer er gewoon de betekenis van.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling reinforce Werkwoord 53 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Dutch Laten we andere wegen zoeken om de positie van lijdende vrouwen te verbeteren.
  • Het is natuurlijk beter om met echte mensen te praten, maar het internet is nog steeds een goede mogelijkheid.
  • Neem een taalbad en dompel jezelf zoveel mogelijk onder in de Engelse taal!

Er zijn verschillen tussen Amerikaans-Engels en Brits-Engels om nog maar niet te spreken over Australisch-Engels in zowel verbeteren van in het engels als woordenschat, verbeteren van in het engels. Je kunt ook je eigen uitspraak onder de loep nemen en zien welke medeklinkers je daadwerkelijk uitspreekt. Ga van "window" naar "window pane," van "couch" naar "cushion" en van "shirt" naar "cotton blouse.

Dutch Wat we ook missen, lees het boek dan hardop aan jezelf voor. Dutch We heffen baking soda voor gezondheid projecten op en verbeteren projecten waar dat nodig is. Kies dus de krant die bij je past. Wissel briefjes uit met je vrienden. To promote and enhance the quality of agricultural products?

Verbeteren

I have been looking for ways to improve my social skills. Omring jezelf met Engelssprekende mensen. Het belangrijkste is dat er veel afbeeldingen in staan, waardoor je veel van de woorden kunt begrijpen zonder dat je ze in je woordenboek op hoeft te zoeken.

We also need to improve the way our intelligence agencies work together.

Lees in elk geval de strips, verbeteren van in het engels. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "het verbeteren van" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

EN to improve to better to mark to perfect to right to adjust to meliorate to vamp up to chip away to rectify to ameliorate. Het is ook goed om programma's en films op televisie te kijken, maar het werkt beter als je iets hebt dat je meerdere keren kunt bekijken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws