Restaurant het wagenhuis nieuw vossemeer

Geplaatst op: 13.01.2019

Een heel gezellige avond. Wegens aanhoudende drukte zoeken wij collega's!

En die schenken wij natuurlijk van het vat! Voor een schappelijke prijs kun je Bourgondisch genieten op de woensdagavond! Maar ook de hongerige mens kan nog steeds bij ons terecht. Geef bijvoorbeeld eens ons nieuwste huisbiertje cadeau! Vanzelfsprekend heten wij u vanaf donderdag weer van harte welkom!

Uitgebreid smullen op eigen tempo

Ze hebben achteraan een zeer mooi groot terras. Bedankt voor je hulp. Geilings Terreplein 6, zoals u van ons gewend bent. Hoogte 15 Nieuw-Vossemeer AB. Gewoon a la carte, Tholen. Alle restaurants in Nieuw-Vossemeer weergeven. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse.

Waarderingen en beoordelingen

Het was weer een heerlijk Bourgondisch jaar en wij willen jullie allemaal bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, en de mooie momenten! Kom ze ook proeven! En dat natuurlijk in onze gezellige eeterij! Geef bijvoorbeeld eens ons nieuwste huisbiertje cadeau! Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Volop gezelligheid met Duo de buren en Marijn van Geel!

Een goede bodem leggen voor dat we gaan voor de prijzen. Wij genieten even van een korte vakantie, maar heten u vanaf 3 januari weer van harte welkom. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Andere Nieuw-Vossemeer restaurants alles zien! Een kopje koffie na afloop.

Meer informatie

Volop gezelligheid met Duo de buren en Marijn van Geel! Is dit een plek waar je ingredi├źnten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Dan ben je bij het Wagenhuis aan het juiste adres!

En die schenken wij natuurlijk van het vat! We hebben zoals steeds weer heerlijk gegeten. Leuk, leerzaam en smaakvol. We maken er een onvergetelijke Pinksteren van. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Is dit restaurant geschikt voor kinderen.

Wat het precies inhoudt? Gewoon, omdat het kan! TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Bedankt voor je hulp. Dan is de knotsgekke Woensdagse Wagendeal precies wat jij zoekt. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Bars in de buurt. Nu verkrijgbaar, deze heerlijke bieren van Brouwerij 't Meuleneind uit Hoeven. Hier mochten we samen met familieleden. Caf 't Durp Voorstraat 41, Sint Philipsland.

Even lekker de deur uit voor een betaalbare prijs? We hebben zoals steeds weer heerlijk gegeten! Je kunt het gerecht naar keuze ook afhalen voor 13 euro. Relaxed and Crea Garnalenstraat 50, Tholen.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen. Geilings Terreplein 6, Tholen. Relaxed and Crea Garnalenstraat 50, Tholen. Kom jij morgen ook proeven van onze eigen Wagenhuis Saison.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws