Restaurant de slak eindhoven

Geplaatst op: 14.03.2019

Lekker eten, vriendelijke service, flexibel en klantgericht. Zeker voor deze prijs. About Us Help Center.

Voor lekker, betaalbaar eten zeker! De service is gewoon goed en verdiende zeker niet de belabberde scores elders op deze pagina. My colleagues and I came here for a team dinner.

Het eten was gewoon goed! Als deze dat aangaven werden ze bijna voor gek verklaard.

Reviewed December 3, dinner with friends. Refused to serve us water. Bediening is vriendelijk en snel. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden!

Met ons groepje van 8 personen was het goed toeven bij de Slak. Het oog wil ook wat.

Reserveren

Bediening is vriendelijk en ik ga zeker nog een keer terug. Elk gerecht even lekker en mooi gepresenteerd. Zijn hier zelf al vaker geweest maar voor hun de eerste keer. Als je dat zoekt, dan is Can a gluten free person get a good meal at this restaurant?

Ze lachen je achter je rug uit!

Vriendelijk personeel en goed concept. Bediening en eten waren uitstekend, restaurant de slak eindhoven. Hoe was jouw ervaring? Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Het eten was boven verwachting goed.

Bediening is aardig, eten niet duur en vooral erg lekker. Met z'n zessen lekker gegeten niks mis mee.

Hoe was jouw ervaring?

Wij hebben heerlijk gegeten en komen zeker een keer terug. Gisteren met mijn man gegeten bij de Slak in het pand van de oude dansschool G. De bediening is iets minder; het personeel is wat afstandelijk, en hierdoor loopt alles wat stroever, en de sfeer zou gezelliger kunnen, als er iets meer privacy tussen de tafeltjes gecreëerd zou worden. Zo hebben we zo'n beetje de hele kaart geproefd.

Omdat het best druk was, net even wat anders dan normaal en is van hoge kwaliteit. Sfeer is prima en het is een keurige tent. We dachten dat de winst dan wel te behalen zou zijn bij de drank maar ook dat viel erg mee. Het eten is verfijnt, duurde het wat lager dan anders voordat de nieuwe bestelling kwam.

Lekker met mijn man gaan uiteten na positieve berichtgevingen hierover. Het eten is heerlijk, restaurant de slak eindhoven, maar de bediening is slecht.

Ik neem aan dat zij ervan op de hoogte zijn ondertussen en er iets aan gedaan hebben. Net 1 gerecht teveel met zoetzure saus. The concept is ordering different small bites every time, as many times as you like.

Maar we gaan dit zeker tot inhalen!!

  • Ook de verlichting mag iets minder.
  • Zo hebben we zo'n beetje de hele kaart geproefd.
  • Voor ieder veel keuze.
  • En voor herhaling vatbaar.

Toch nog maar een keer gaan dus, restaurant de slak eindhoven. Zo super lekker gegeten niks op aan te merken. Een week van te voren een tafel voor zterdag 6 april gereserveerd. Maar ondanks dat vinden wij het een enorme aanrader. The concept is ordering different small bites every time, as many times as you like. Deel nog een ervaring voordat je gaat. De bediening was in het begin wat stroef maar naarmate de avond vorderde werd dat wel gastvrijer. Het eten was geweldig lekker.

Ongeveer 15 minuten tussen restaurant de slak eindhoven gerecht.

Food and ambience

Er waren twijfels omdat we de naam, De Slak met Aziatisch niet echt konden rijmen, nou ik zeg ga het proberen, het is echt super! Vriendelijk personeel en goed concept.

Heerlijk gegeten verse producten, vriendelijke bediening ondanks drukte. They take your order for the next selection when you are finished with the previous selection.

Afgelopen zaterdag voor het eerst heerlijk gegeten bij de Slak. Net 1 gerecht teveel met zoetzure saus. Is dit uw TripAdvisor-vermelding!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws