Italiaanse meisjesnamen met een l

Geplaatst op: 02.01.2019

Lees meer over Lynn. Liz is afgeleid van Lisa.

De namen zijn geordend op volgorde van populariteit. Meisjesnamen Klik hier voor meisjesnamen. Lily is afgeleid van Lilian. Carmen betekent loflied; Nicole Kidman: Dit zijn de babynamen trends van Als je een leuke naam hebt gevonden in ons overzicht, dan kun je deze invoeren in de database en vervolgens de betekenis opzoeken.

Het was ook de naam van de Romeinse maangodin.

Lees meer over Lotte. Populair Bekijk toplijst! Lisa is een verkorte vorm van de Hebreeuwse naam Elisabeth. Lieke is afgeleid van Lia. Carmen betekent loflied; Nicole Kidman: Gaan de voornaam en achternaam samen. Tips bij het zoeken van een babynaam 1.

  • Voorspel de kleur ogen van je baby! Brad betekent open plaats in het bos; Claudia Shiffer:
  • De verloskundige zal je gelukkig aangeven wanneer het tijd is om hem of haar in te schakelen. Babynamen Informatie over babynamen.

Nieuwe meisjesnamen met een L (Nog niet op alfabet)

Top 10 redenen waarom je geen zin hebt in seks na de bevalling. Lauren is afgeleid van Laurentius. De verloskundige zal je gelukkig aangeven wanneer het tijd is om hem of haar in te schakelen. Lees meer over Laura. Meisjesnamen Klik hier voor meisjesnamen.

  • Lees meer over Lina.
  • Bedenk dat de baby op een dag volwassen is; probeer kinderachtige namen dus te voorkomen.

Tips bij het zoeken van een babynaam 1. Lees meer over Laura. Lees meer over Lizzy. Carmen betekent loflied; Nicole Kidman: Lees meer over Lina.

Voorbeelden van Italiaanse vrouwen namen

De namen zijn geordend op volgorde van populariteit. Lucy is afgeleid van Lucius. Lees meer over Liza.

Lees meer over Lily. Als je een leuke naam hebt gevonden in ons overzicht, dan kun je deze invoeren in de database en vervolgens de betekenis opzoeken. Gedurende de eerste drie maanden van een zwangerschap voelt een gedeelte van de aanstaande moeder zich vaak misselijk!

Kraamvisite tips, zo word jij het ideale kraambezoek. Lees meer italiaanse meisjesnamen met een l Liza. De verloskundige zal je gelukkig aangeven wanneer het tijd is om hem of haar in te schakelen.

Lees meer over Louise.

Top 10 populairste meisjesnamen in Italië

Maak een lijstje met de leukste namen en neem ze nog eens rustig door op een later tijdstip. De namen zijn geordend op volgorde van populariteit. Je kunt op deze website voornamen vinden voor jongens en voor meisjes , de top 20 meest populaire namen bekijken, of op alfabet een babynaam zoeken die jij het leukste vindt en daarvan de betekenis opzoeken in de database.

  • Betekenis van de naam
  • Gaan de voornaam en achternaam samen?
  • Help mijn week vinden Week vinden.
  • Lees meer over Louise.

Liz is een afkorting van de meisjesnaam Lisa. Lees meer over Lisanne. Als je voor je baby op zoek bent naar een lijst met meisjesnamen, dan kun je op alfabetische volgorde een keuze maken uit duizenden namen in ons overzicht van meisjesnamen.

Bekijk dan ook eens alle jongensnamen met een L of alle babynamen met een L, italiaanse meisjesnamen met een l. Liza is afgeleid kenmerkende verschil tussen waarden en normen Lisa.

Als je een leuke naam hebt gevonden in ons overzicht, dan kun je deze invoeren in de database en vervolgens de betekenis opzoeken. Maak de naam niet te ingewikkeld, denk dan aan de uitspraak en de spelling.

Uitgelicht

Lees meer over Lauren. Lees meer over Lise. Lees meer over Lize.

Populair Bekijk toplijst. Gedurende de laatste drie maanden gaat het kind in de baarmoeder snel groeien! Nicole betekent overwinnaar van het volk; Julia Roberts: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws