Hoeveel fouten mag je maken bij het theorie examen

Geplaatst op: 27.02.2019

Wij worden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in theorie-examen land. Ik heb een code aangevraagd per telefoon maar die werkt niet meer. Klik hier voor de mogelijke pakketten.

Deze zijn een stuk voordeliger en zijn met iDEAL of creditcard af te rekenen. Dit kun je natuurlijk allemaal thuis doen, maar je kunt er ook voor kiezen om lessen te volgen. Auto     Bromfiets     Motor. Waar bestaat het theorie-examen uit? De inhoud van onze examens en theorie is met de grootste zorg samengesteld. Is de werking van jullie examens gelijk aan die van het CBR?

Kan ik ook anders betalen. Kan ik bij jullie een certificaat halen. Heb je dit examen niet gehaald, dan mag je niet afrijden. Home     Over ons. Je krijgt bij de auto examens 65 vragen waarvan 25 gevaarherkenning, is het niet veilig om je de weg op te laten gaan. Een belangrijk onderdeel, 30 regelvragen en 10 inzichtvragen.

  • Dit kun je natuurlijk allemaal thuis doen, maar je kunt er ook voor kiezen om lessen te volgen.
  • Je moet een bepaald aantal vragen goed hebben van elk onderdeel. De lokatie van Peter's auto is niet bekend Peter's auto volgen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Oefenen voor het theorie-examen Je doet er verstandig aan om te oefenen voor het theorie-examen. Bij de bromfiets- en motor examen krijg je per examen 50 vragen wat een mix is tussen regel- en inzichtvragen Werken jullie samen met het CBR? Het theorie-examen maak je bij het CBR en is voor iedereen hetzelfde. Houd de achteruitkijkspiegel goed in de gaten en ook je snelheidsmeter!

Hier moet je 13 van de 25 gevaarherkenning vragen goed beantwoorden en van de 40 overige vragen moet je er 35 goed beantwoorden.

  • Plotseling is het examen gestopt terwijl ik hiermee bezig was.
  • Je kunt dit mailen aan melding theorie-examens.

Auto tracker html Volg live onze twee lesauto's. Je moet een bepaald aantal vragen goed hebben van elk onderdeel. Veel gestelde vragen Hoeveel fout mag ik hebben om het theorie-examen te halen.

Je mag net zoveel fout hebben als de officile CBR examens. Mijn vraag staat niet op deze pagina!

Veel gestelde vragen

Je dient niet aan te nemen dat de informatie die AdTest Media biedt foutloos is, hoewel AdTest Media dat natuurlijk wel nastreeft. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Denk aan verouderde software, vastlopen van de computer, een Internetverbinding die wegvalt etc.

Veel gestelde vragen Cookies Algemene voorwaarden Contact opnemen.

Het theorie-examen is een vast onderdeel van je rijbewijs. Bij een fout op de website, vragen wij je dit te melden. Bij de bromfiets- en motor examen krijg je per examen 50 vragen wat een mix is tussen regel- en inzichtvragen Werken jullie samen met het CBR. Houd de achteruitkijkspiegel goed in de gaten en ook je snelheidsmeter.

Bel hiervoor met een van de vestigingen van het CBR welke je hier kunt vinden. Veel gestelde vragen Hoeveel fout mag ik hebben om het theorie-examen te halen.

Hoeveel fouten mag je hebben?

Klik hier voor onze contactpagina. Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Theorie-Examens. Houd de achteruitkijkspiegel goed in de gaten en ook je snelheidsmeter!

  • Veel gestelde vragen Cookies Algemene voorwaarden Contact opnemen.
  • Proefles button Ja, ik wil een proefles!
  • Deze zijn een stuk voordeliger en zijn met iDEAL of creditcard af te rekenen.
  • Bij Autorijschool Pompert heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze theorielessen.

Wat moet ik doen. Openingstijden xenos boogaard rijswijk hier voor de mogelijke pakketten. Veel gestelde vragen Hoeveel fout mag ik hebben om het theorie-examen te halen. Bij de bromfiets- en motor examen krijg je per examen 50 vragen wat een mix is tussen regel- en inzichtvragen. Krijg ik mijn geld terug. Rijlesplanner Inloggen op de rijlesplanner. Het certificaat dat je haalt, is 1,5 jaar geldig.

Veelgestelde vragen & Wiki

Bij Autorijschool Pompert heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze theorielessen. Voor ons is het enkel belangrijk dat jij niet teveel fouten maakt voor het examen! Je mag net zoveel fout hebben als de officiële CBR examens.

Werken jullie samen met het CBR?

Je kunt bij ons geen examen reserveren of een certificaat halen. Incidentele onjuistheden kunnen niettemin voorkomen. Remmen, gas loslaten of niks doen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws