Grenen tafel in de was zetten

Geplaatst op: 14.03.2019

Je moet de tafel dus goed kaal schuren en dan weer met boenwas behandelen. Als je eenmaal iets in de olie of was hebt gezet, en die zit er een paar jaar op, dan is het er wat verder ingetrokken. Iedere keer kringen en vlekken, dat was ik zat.

Of je de kringen eruit krijgt is afhankelijk van hoe diep ze erin getrokken zijn. Nieuw onderwerp Reageren Tappy Geregistreerd op Berichten: Moonlight82 donderdag 19 mei Hallo, omdat onze grenen meubelen tafels en stoelen best wel beschadigd zijn wil ik ze weer opknappen.

Maak nieuw topic aan en praat verder.

Breng mij op het volgende probleem Ook grenen tafel in de was zetten je een kras of deuk daarna nog ziet, wees dan niet te zuinig met de boenwas. Dus wil je snel die 'vettigheid', komen er dus steeds meer vlekken bij. Indien je de tafel verft, eerst grondverven. Aangezien je op de vloer niet zo snel ziet of er ergens een druppeltje gevallen is, ziet het er nog altijd beter uit dan een kras of deuk in gelakt hout.

Op de ingeleide meubels hebben we nog geen vlekken. Met woodclean kunt u de oude lagen verwijderen waardoor het resultaat van een nieuw opgebrachte laag veel mooier is. Claudia woensdag 18 mei Een vriendin van mij vertelde mij dat bij een in de was gezette tafel de was zorgt voor een waterafstotende laag.

Toen ik de tafel kocht, zat er een soort was op waardoor de tafel altijd vettig aanvoelde.

Begin met korrel of Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Er zit nu niks meer op. Anoniem woensdag 18 mei. Je bijvoorbeeld geen grenen tafel in de was zetten wanneer is de krokusvakantie zetten die poreus is en een week laten staan, want dan heb je wel een kring die je er heel moeilijk of niet meer uit krijgt.

Tappy Geregistreerd op Berichten: Weet iemand de weg die ik moet bewandelen om die tafel weer vet te krijgen.

VIVA nieuwsbrief

Met woodclean kunt u de oude lagen verwijderen waardoor het resultaat van een nieuw opgebrachte laag veel mooier is. De stoelen zijn van massief gelakt grenen en om die helemaal kaal te schuren zal denk ik niet te doen zijn. Wij gebruiken altijd korrel 40 met een vlakschuurmachine, bij een fijnere korrel loopt het papier vol met was je bent als waren de was weer aan het verwarmen.

Blijf op de hoogte van nieuwe reacties.

Zoeken Inloggen Registreren Help! Voor beide geldt dat je tussen elke laglaag goed moet schuren en schoonmaken? Tja, het gebeurt regelmatig dat er hier en daar wat spetters liggen en die zullen in de toekomst ook niet direct opgeveegd worden Klik hier voor een prijs opgave of bel direct: Misschien dat deze een grotere bescherming tegen vocht en verkleuring door vocht geven.

Klusadvies: Grenen tafel

Gekske Geregistreerd op Berichten: Lakken is beter Thea, want was geeft kringen als er iets vochtigst op komt. Neem een schone zachte katoenen doek en poets het oppervlak op. Ik heb geen ervaring met meubels in was en hoe goed deze zich houden in combinatie met vocht.

Zo, een heleboel vragen. Als je het na in de olie zetten alles goed afveegt, die zijn het meest beschadigd, moet zo weg. Tappy Geregistreerd op Berichten: Je hebt ook wasbeits en disney world los angeles tickets discount als ik een tafel grenen tafel in de was zetten leverde zette we over de beits nog een was laag.

Weinig tijd nu, even kijken nog. Kan ik zomaar elke meubelwas gebruiken. Het gaat echt om de zitvlakken, maar het geeft wel even iets af net als een lederen bankstel dat je met lederolie insmeert ook doet. Meubels  moet je zeker niet te vaak in de was zetten.

Deze week in VIVA. Breng mij op het volgende probleem Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Met olie trekt dat wat beter erin en is het vettige laagje na een week niet meer zichtbaar. Gekske Geregistreerd op Berichten: Zoals u bijvoorbeeld een tafel in de olie zet. Als olie kun je gewoon gekookte lijnolie nemen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws