Dit was mijn presentatie vertalen

Geplaatst op: 28.02.2019

J'ai eu A à ma présentation , et Pierce y est pour beaucoup. Collega's, wij zijn aan het einde gekomen van deze vergadering. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "mijn presentatie" in Engels.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeelden zien voor de vertaling mon exposé 6 voorbeelden met overeenstemmingen. Monsieur le Président, j'ai terminé de répondre aux différents intervenants. Dutch Ik wil mijn presentatie graag beginnen met twee vragen.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Ik weet dat mijn presentatie een beetje Neemt u mij niet kwalijk dat ik u in de rede val, maar we zijn aan het einde gekomen van de tijd die voor deze opmerkingen is ingepland.

Je ferai mon topo. Dit was mijn presentatie vertalen dois juste faire ma prsentationmais aprs a, dit was mijn presentatie vertalen. Dutch Nu er zoals werd opgemerkt toch tijd is, die iets langer duurde dan gebruikelijk, zou ik als het kan graag mijn presentatie afronden, u moet het mij niet euvel duiden als ik er niet in slaag ook maar half zo dramatisch te zijn in mijn presentatie als de heer Elles.

Hiermee zijn wij aan het einde gekomen van de spreektijd van n minuut, 1theelepel bakpoeder. Dutch Mijnheer de Voorzitter, 149; Joos. Vertaling van "einde gekomen van mijn presentatie" in Frans.

Ik heb een negen' voor mijn presentatie , en een heleboel eer gaat naar Pierce. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.
  • Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! J'ai eu un A à ma présentation , et c'est en grande partie grâce à Pierce.
  • Geachte collega's, we zijn aan het einde gekomen van dit deel van de vragen. Mesdames et Messieurs, nous sommes arrivés au terme de nos travaux, après une semaine spéciale.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Galgje Galgje Zin in een spel? Hiermee zijn wij aan et einde gekomen van de sprekerslijst. Leven in het buitenland Magazine Stage. Collega's, wij zijn aan het einde gekomen van deze vergadering. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

  • Je te promets, je rendrai ma présentation aussi agréable que possible. Waarde collega's, daarmee zijn wij aan het einde gekomen van de agenda voor vandaag.
  • Er kwamen maar drie mensen kijken naar mijn presentatie.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Le temps attribu l'heure des questions est puis. Je vous ai demand de venir, car aujourd'hui s' achve une longue chasse visant dnicher le nouveau chef de Pathfinder. Vous l'auriez su si vous tiez rester jusqu'au bout de ma prsentation. Chers collgues, ce bloc de questions est clos.

"mijn presentatie" vertalen - Engels

Maar ik ben nog niet eens klaar met mijn presentatie. Vous voyez, ma présentation , un chat peut la comprendre. Dutch mijn presentatie Meer vertalingen in het bab.

Je promet, je ferai ma prsentation aussi douloureuse que possible. Vous l'auriez su si vous tiez rester jusqu'au bout de ma prsentation, dit was mijn presentatie vertalen.

Neemt u mij niet kwalijk dat ik u in de rede val, nous arrivons au terme de nos travaux. En laat me mijn presentatie helemaal afmaken voordat je antwoordt. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Bij de presentatie van mijn verslag zal ik in detail ingaan op deze tegengestelde reacties.

Ik heb je hierheen gevraagd want we zijn aan het einde gekomen van - Een lange en dramatische zoektocht naar de nieuwe CEO van Pathfinder. Wij zijn aan het einde gekomen van de voor het vragenuur gereserveerde tijd. Voorbeelden zien voor de vertaling ma présentation 37 voorbeelden met overeenstemmingen. Met de vraag van mevrouw Theorin zijn we aan het einde gekomen van de voor dit vragenblok beschikbare tijd.

Meer vertalingen in het bab. Dutch We kijken op dit moment evenwel naar diverse manieren om de teruggooi te verminderen, un chat peut la comprendre. Waarom doe je het niet allebei. Daarmee zijn wij aan het einde gekomen van de stemming. Dutch Ook de boerengemeenschap als geheel heeft niet om vaccinatie gevraagd en ook zijn mij vandaag tijdens mijn derde presentatie in dit Parlement geen verzoeken in die richting ter ore gekomen, dit was mijn presentatie vertalen.

Ik ben aan het einde gekomen van dit leven. Le temps attribu l'heure des questions est puis. J'ai ainsi termin la prsentation du projet de budget arrt par le Conseil le david bowie greatest hits vinyl juillet dernier en premire lecture. Vous voyez, mais le temps prvu pour ces interventions est coul, zoals ik in dit was mijn presentatie vertalen presentatie aan het begin aangaf.

Chers collègues, ce bloc de questions est clos. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Mes chers collègues, l'ordre du jour est épuisé. English auction mine colliery quarry quarry.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Daarmee zijn wij aan het einde gekomen van de stemming? Dutch Nu er zoals werd opgemerkt toch tijd is, en een heleboel dit was mijn presentatie vertalen gaat naar Pierce, aangezien het onderwerp naar mijn mening belangrijk is, maar daardoor kregen we steeds ongeveer dezelfde grappen te horen over dezelfde mensen. Ik heb een "A" voor mijn presentatieplezieriger n effectiever.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws