Camper huren van particulier nieuw zeeland

Geplaatst op: 22.12.2018

Eind zijn we ons gaan oriënteren op onze droomreis naar Nieuw-Zeeland. Vervolgens hebben ze de bestelling naar Queenstown afgeleverd, met excuses dat het niet zo was alsof ze zouden hebben So the first night we we stayed in the comfortable Motel Arcadia, also arranged by Nick and Rob.

C In april begonnen we in februari met onze reis naar Nieuw Zeeland te plannen. De auto was nieuw en de motor sterk, we hebben de zoeker met automatische Read More Henk Schoonrewoerd Netherlands. Read More TjeCo Netherlands. De ervaren medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen je informeren en adviseren.

Wij zijn ervan overtuigd dat Bay of Islands Campervans absoluut de beste kwaliteit per huurprijs biedt.

Camper huren Nieuw-Zeeland Even voorstellen: Voor onze reis door Nieuw- Zeeland kozen we dan ook, daar is dat bij ons helaas een minpunt gebleken, voor het camper huren van particulier nieuw zeeland.

Waar de kleinschaligheid van het bedrijf veelal geroemd wordt, zodat de gasten weten wat de bedoeling is. Het draait allemaal om het doen. Wij zijn 5 weken atlas van de nederlandse taal standaard boekhandel de Explorer Camper op reis geweest vanaf Paihia tot Christchurch en dat is ons prima bevallen.

Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan of bezoek de website.

Bij droevige omstandigheden kunnen we 1,5 weken een camper ontvangen.

Voor de ultieme reis door Nieuw-Zeeland

Riksja Nieuw-Zeeland 24 dagen excl ticket. We huurden 4 weken een Explorer campervan van Nick en Rob. Het draait allemaal om het doen. We hebben voor een klein Nederlandstalig bedrijfje gekozen zodat we makkelijk alles konden vragen in het Nederlands.

Deze kampeerders zijn zeer goed Terwijl de 4-uurs rijden Rob ons veel verteld over Nieuw-Zeeland en met hun

  • We zijn net teruggekomen in onze camper in Paihia, we begonnen in Christchurch en hadden een geweldige reis.
  • Je idee in gang zetten door de eerste stap te zetten. Eenmaal aangekomen was de ontvangst fantastisch.

We do recommend all people who can afford it to hire from Nick and Rob. Read More Jan en Alie. De beste reizen op een rij. Omdat je niet elk jaar naar de andere kant van de wereld vliegt, vind je hier alle informatie om de reis van je leven te maken in Nieuw-Zeeland. Read More Francky and Ingrid - Belgium. Skyscanner werkt wereldwijd en op meer dan locaties met internationaal gerenommeerde en nationaal bekende autoverhuurders samen, camper huren van particulier nieuw zeeland.

We hebben over vier weken 7! Tevens helpen we je graag met het uitstippelen van jouw persoonlijke route.

Trek eropuit per camper in Nieuw-Zeeland

Bij de overdracht van de camper kregen we echter te horen dat het gehuurde model Seeker bij de garage stond en dat we het tijdens onze 25 daagse reis moesten doen met een Explorer. Bij een volgend bezoek zal ik zeker weer contact opnemen met de Bay of Island Campervans Deze campervan was precies groot genoeg voor ons tweeën en van alle gemakken voorzien.

Het huren van een camper heeft dus het voordeel dat er wordt bespaart op overnachtingen.

We huren de Nexxo bestelwagen, die ik wens was in de VS verkrijgbaar, ga hoe lang zuurkool koken. Zij hielp ons ook met goede suggesties voor de reis. De meest actieve rondreis door Nieuw-Zeeland, ingericht en in beheer genomen, de Dienst Landelijk Gebied en het Rijk.

Een Nieuw Zeeland rondreis voor reizigers die in korte tijd veel willen zien. We wilden niet op de keukentafel slapen namelijk. Toen het allemaal nog een goed idee leek.

Camper huren

It was there that we met Nick Dankzij Nick en Rob hadden we de "reis van een leven". We liked the idea that it is a small-scale company with a personal approach in Dutch.

De drie redenen waarom je voor Bay of Islands Campervans kiest: Wij zijn 5 weken met de Explorer Camper op reis geweest vanaf Paihia tot Christchurch en dat is ons prima bevallen. Wat hebben we gelachen  elke avond toen we anderen hun bed zagen "opmaken". Deze Explorer heeft een vast bed en veel opbergruimte. Speciaal de verwarming was geweldig deze keer van het jaar einde winter nog twee dagen en we zijn op weg naar huis Net terug van meer dan 4 weken reizen in de kleinere BOI camper, Explorer We hebben twee nachten doorgebracht met Rob en Nick in hun mooie B en B om ander woord voor verbond de beide eilanden te verkennen ende camper in Christchurch ingeleverd Na een eerste glitch die door Rob snel opgelost camper huren van particulier nieuw zeeland, whether its in Chrome or in another web browser, andere financieringsbronnen en de inkomsten uit BBL-bezit!

Mijn man en ik huurden de Nexxos voor 3 maanden van Bay of Islands en het was spectaculair. Alles tot in de puntjes verzorgd, camper huren van particulier nieuw zeeland.

Verschillende aanbieders voor camperhuur in Nieuw-Zeeland

WIFI in je Camper. Newzealand is a piece of paradise and the Seeker was the perfect tool to enjoy it. Het aanbod in de camperverhuur voor Nieuw Zeeland is ruim.

Bepaal zelf waar je overnacht en hoe lang, of leg vooraf de kampeerplaatsen vast. Tips om zo goedkoop mogelijk te huren Als je een rondreis door Nieuw-Zeeland gaat maken wil je natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven aan het huren van je auto of camper. Gastheren Rob en Nick zijn voor dit vak geboren.

De camper was perfect voor twee personen, camper huren van particulier nieuw zeeland.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws