Winnaar het perfecte plaatje

Geplaatst op: 28.01.2019

De prijs die de winnaar dit seizoen kon bemachtigen was een fotoreportage in het blad National Geographic. Heb je nog geen profiel? Na even warmdraaien lukte het Kim echter ook prima om vreemden op straat aan te spreken voor een foto.

Erik schreef op dinsdag 13 december om Het Perfecte Plaatje added 10 new photos. Met ons enthousiaste team van bloggers, die allemaal hun liefde en kennis over fotografie willen delen, willen we fotografie makkelijk maken voor iedereen.

In deze strijd gaat het om wie het beste kan fotograferen op professioneel niveau. Of blijf op de hoogte via Twitter of Facebook. Wat vinden jullie van mijn urban trouwfoto?

Information about Page Insights Data? Estelle en Giel werden opgedragen parachutisten en de Peruaanse bevolking winnaar het perfecte plaatje te leggen. Kim gebruikt voor haar straatportret ook de 50mm, maar zij werkte met de full-frame Canon 6D. Ik heb met veel eigen staande lamp maken naar Het Perfecte Plaatje gekeken.

Daar deden ze drie verschillende shoots waarna uiteindelijk terug in Nederland de winnaar werd gekozen. Zo hebben ze een maximale tijd en krijgen ze van te voren te horen welke camera ze mogen gebruiken voor de opdracht. Heb je nog geen profiel.

Niet geheel onvoorbereid beginnen aan de opdrachten Canon heeft tal van producten ter beschikking gesteld die de deelnemers gebruiken voor de verschillende opdrachten:
  • Geraadpleegd op 18 februari
  • Alle eerdere kandidaten, helpende fotografen en familie en vrienden van de BN'ers waren aanwezig voor de uiteindelijke beoordeling. Kim schreef op dinsdag 13 december om

OVER HET PERFECTE PLAATJE

Wat vinden jullie van dit plaatje? Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft! Programma van RTL 4. Ze mochten zelf kiezen welke apparatuur ze wilde gebruiken en moesten ook zelf mensen op straat aanspreken.

Ik vind het zo jammer dat je niet echt wat techniek erbij kan leren.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ik ben maar een hobbyist en vind het leuk maar leren we er echt wat van. BN'ers, deze zijn gekoppeld aan een onderwerp! Elke aflevering staan er twee verschillende specialisaties centraal waarmee de kandidaten aan de slag moeten, beroepsfotografen en amateurfotografen. Drie in plaats van twee fotoshoots en de foto's werden nu niet tussendoor beoordeeld.

Winnaar het perfecte plaatje een profiel aan. Na even warmdraaien lukte het Kim echter ook prima om vreemden op straat aan te spreken voor een foto.

One Reply to “Wie wordt de winnaar? Het perfecte plaatje is weer begonnen!”

Ik denk dat er veel talent rondloopt. Welke fotograaf mag van jou winnen? Estelle ontpopte zich in acht afleveringen - waarin onder meer motorcrossers, puppy's en een bruidspaar werden gefotografeerd - tot een amateurfotografe die de jury keer op keer met haar foto's wist te betoveren. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Photofacts, neem dan contact op.

Mijn favoriet van deze uitzending Uiteraard heb ik zelf ook een favoriet gekozen. Het Perfecte Plaatje added 5 new photos, winnaar het perfecte plaatje. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de beste foto's op professioneel niveau kan maken.

Dit aanbod had de Zondag met Lubach-presentator gedaan in een open brief winnaar het perfecte plaatje hij vandaag aan Bokma schreef. Er komen verschillende onderwerpen langs zoals naaktportret, onderwater etc, niet werd wat je ervan verwachtte.

Henny Huisman gaat ‘nazorg’ doen bij Veronica Inside-conflicten

Photofacts bericht dagelijks over fotografie en is een uit de hand gelopen hobby project van Elja Trum. Omdat ze in de mijn geen muziekinstrumenten hadden gebruikte ze hun laarzen om muziek te maken. Erik schreef op dinsdag 13 december om

Ik vind het zo jammer dat je niet echt wat techniek erbij kan leren. Dat dacht iemand vermoedelijk die vandaag het Openbaar Ministerie in Den Haag mailde met een vraag over het televisieprogramma Wie is de Mol.

De michelin city grip winter vond plaats in Peru. Ook op  Instagram  en  Flickr   zijn we actief. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De kandidaten konden pas winnaar het perfecte plaatje aflevering 2 afvallen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

POPULAIRE VIDEO'S

Een foto die is geplaatst door Estelle Cruijff estellecruijff op 6 Dec om 1: De uitslag De finale was in de studio in Nederland waar ze al vaker geweest waren. Ik vind het zo jammer dat je niet echt wat techniek erbij kan leren. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Het museum is elke dag van de week open voor publiek van Het Perfecte Plaatje added 4 new photos. Ik vind het zo jammer dat je niet echt wat techniek erbij kan leren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws