Taart laten maken hema

Geplaatst op: 14.02.2019

Bedankt voor de mooie Nijntje taart voor mij en mijn dochter. Beste allemaal, hartelijk dank voor de Paw Patrol taart afgelopen zaterdag.

Mooie Bumba taart bezorgd gekregen. Hij viel bij iedereen in de smaak letterlijk en figuurlijk. Wat hadden we een prachtige en vooral ook heerlijke bruidstaart van jullie op ons huwelijk.

Iedereem vond de taart geweldig en het smaakte heerlijk! We hebben voor mijn zus haar 30ste verjaardag een heerlijke chocoladetaart besteld bij jullie.

Identiek hetzelfde als op de foto. Mijn droomtaart gemaakt voor onze bruiloft. Zeer vlote service en tijdige levering. Ze maken de meest prachtige creaties die goed passen bij de wensn van de klant, taart laten maken hema. Hij was in de wolken met zijn super lekkere Minionstaart. Fantastische service, klantgericht en denken goed mee.

Bedankt voor de goeie service.

Tot over een paar maanden weer voor de volgende Bday!

Het grootste assortiment

Erika van Koert 0. Gisteren de eerste verjaardag van onze zoon gevierd met een prachtige taart! Foto, logo of tekst op uw taart Maak uw taart persoonlijk met een logo, foto of afbeelding op de taart.

Fijn op tijd bezorgd en ook weer heerlijk van smaak en superstrak in de figuren en afwerking. Supermooie en lekkere taart voor de babyshower van mijn schoondochter. Was super goed mijn zoon kon lekker van genieten zonder enige klachten. Els van Delft 5.

  • De taart zag er fantastisch uit en was nog heerlijk ook.
  • Goede middag, ik wil graag 2 taarten bestellen voor op 9 september uit jullie bestaande assortiment.

Heel hartelijk dank voor de prachtige en lekkere taart, hij was Super! Wat werd er bij ons een prachtige taart bezorgd afgelopen zondag voor de 1e verjaardag van onze dochter. Zijn prijs meer taart laten maken hema waard. De taart werd helemaal op ons vakantieadres in Belgie bezorgd.

Ze hebben het werkelijk fantastisch gedaan! Vooraf goed contact gehad over mijn wensen en deze zijn perfect uitgevoerd.

Online taarten en ander lekkers bestellen

De gasten en ik hebben genoten van de taart , hij was heerlijk! Fantastische wat mooi gedaan. Binnenkort is onze tweede jarig. Kijken er nu al naar uit!

De taart voor de babyshower van mijn schoonzusje is vandaag op tijd geleverd. Ook de bezorging was prima! De levering was perfect, ik zou wel nog een tijdindicatie krijgen maar die heb ik niet gehad dus heb wel een slapeloze nacht gehad met de gedachten dat ik geen taart zou taart laten maken hema.

Besturingssysteem: KaiOs Processor: Qualcomm MSM8905 Snapdragon 205 Dual-core Processorsnelheid: 2 x 1.

Account Options

Thomas viert graag zijn verjaardag met familie en vrienden in Nederland wonen zelf in Oostenrijk. De taart zag er niet alleen fantastisch uit maar was heerlijk! Lekkere en mooie taart en de bananenvulling is echt een aanrader! Nogmaals bedankt voor de uitstekende service en we gaan zeker vaker jullie taarten bestellen.

De taart zag er nog mooier uit dan op de foto brandweer taart was heerlijk en bezorging ook dik in orde.

Volgend jaar kunnen jullie weer een bestelling van ons verwachten, bedankt!!? Nelleke de Langen 0. Heel erg bedankt voor alles, taart laten maken hema. Mijn zoon was zo blij en al zijn vrienden en zelfs de ouders vonden hem ook erg cool: En werd ook nog eens snel geleverd. Het was een zeer lekkere taart ik ga nog een bestellen in de toekomst altijd bij hen Cindy branders 0. Taart laten maken hema geen woorden online music converter youtube. Weekdieren   Allergenen en Taarten.

Fototaarten bestellen

Super bedankt voor de snelle levering en volgende keer weet ik jullie weer te vinden. Jullie zijn top, en zeker tot de volgende keer! Dat de taart ook nog eens bij je thuis wordt gebracht is nog een extra fijne bijkomstigheid. Ook een enorme snelle service en reactie via mail, vanwege levertijd!

Wat een superservice, en de taart was ook nog eens prachtig en heel lekker. Dit is voor taarten. Super tevreden over de service van Moniek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws