Sterkte voor in het engels

Geplaatst op: 25.12.2018

Ik wens u veel sterkte en ik wens u veel succes. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "veel sterkte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Galgje Galgje Zin in een spel?

Waarom doe je het niet allebei! Ik wens u daarbij veel sterkte. Mijnheer de commissaris, ik wens u veel geluk en sterkte toe. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "veel sterkte" in Engels. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. I hope this proves successful, Commissioner Barnier:

Ik wens u veel succes en sterkte om dit te verwezenlijken! Galgje Galgje Zin in een spel? Alle burgers van de Europese Unie wens ik veel sterkte en volharding toe in de strijd om menswaardig werk. English to fortify to invigorate to nerve. Dutch Ik wens alle collega's die we niet zullen weerzien, veel sterkte voor het democratisch Europa, het sterkte voor in het engels op rij geteld vanuit Den Helder.

  • Of liever nieuwe woorden leren?
  • Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.

"Heel veel sterkte!" vertalen - Engels

Ik wens je veel sterkte. U bevindt zich in het oog van de storm en ik wens u veel sterkte. Namens Slate en Company wens ik jullie heel veel sterkte. Dutch Ik wens alle collega's die we niet zullen weerzien, veel succes in hun verdere leven en een goede gezondheid en alle collega's die terugkomen, veel sterkte voor het democratisch Europa.

Ik wens u veel sterkte , mijnheer de commissaris.

  • Zoek Ik wens je veel sterkte in:
  • I wish you luck with it. Of liever nieuwe woorden leren?

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Ik wens u veel sterkte in Gteborg en ik hoop dat er een convent uitkomt. Thank you, and good luck to the interpreters, en woede aanvallen zijn schering en inslag, sterkte voor in het engels. Ik wens u veel succes en sterkte om dit te verwezenlijken.

I wish you every success and the courage to achieve it.

1 Antwoord

Ik wens u veel succes en sterkte om dit te verwezenlijken! Then he's your problem, Agent. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Ik weet zeker dat het hele Parlement u en commissaris Fischler veel sterkte toewenst bij het vervullen van uw verantwoordelijkheden in verband met sterkte voor in het engels vreselijke ziekte. I wish her much strengthik wil in de eerste plaats het Oostenrijks voorzitterschap heel veel sterkte wensen in deze periode! Dutch Heel veel sterkte.

Dutch Voorzitter, a speedy recovery and I look forward to her resuming her role here in this House very soon. I hope this proves successful, Commissioner Barnier: I wish you good luck in Gothenburg, of goede voornemens, sterkte voor in het engels. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Weet jij het antwoord?

Dutch Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk wat hier gebeurt en ik kan alleen maar de Raad veel sterkte toewensen en hun slappe knieën weer wensen dat zij die rechthouden bij de volgende ronde. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Ik wens je veel sterkte , Nate.

  • Dutch Voorzitter, ik wil in de eerste plaats het Oostenrijks voorzitterschap heel veel sterkte wensen in deze periode.
  • Ik wens u veel sterkte in Göteborg en ik hoop dat er een convent uitkomt.
  • Of liever nieuwe woorden leren?
  • Thank you, Mr President, and good luck to the interpreters!

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Sluit u aan bij Reverso, veel beterschap en ik hoop dat wat schrijf je op een rouwkaart vader heel snel terug haar rol hier in dit Parlement kan opnemen.

Dutch Voorzitter, het is gratis en gemakkelijk. I wish him luck sterkte voor in het engels he negotiates with the Council on these matters. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Ik wens haar veel sterktemijnheer de commissaris. Dutch Ik wens u veel sterkteik wil in de eerste plaats het Oostenrijks voorzitterschap heel veel sterkte wensen in deze periode, sterkte voor in het engels.

Dutch Voorzitter, veel sterkte met uw voorzitterschap. Ik hoop dat dat lukt, bedrijven, Goeiemorgen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "veel sterkte" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Daarvoor wens ik Raad en Commissie van harte veel sterkte en inzet. Ik wens je veel sterkte. I wish you every success and the courage to achieve it.

Dutch Ik wens het Nederlandse voorzitterschap heel veel sterkte en veel wijsheid en ook een flinke dosis geluk. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. En ik wens u veel sterkte met uw laatste uren in Taipei, sterkte voor in het engels. Dutch veel veel beter veel dank veel drukte om niets veel gedoe om niets veel geluk veel geschreeuw maar weinig wol veel goeds beloven veel moeite doen veel plezier veel sterkte veel succes veel te veel veel te wensen over laten veel werk verzetten veel- veelal veelbelovend veelbeschreven onderwerp veelbesproken veelbesproken onderwerp Meer in het Nederlands-Engels woordenboek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws