Samenvatting go ahead eagles eindhoven

Geplaatst op: 13.12.2018

De aanvoerder geeft echter een zwakke voorzet en verzuimt het duel te beslissen. Daar is PSV opnieuw. Scheidsrechter Kevin Blom keurt de treffer echter af omdat verdediger Héctor Moreno lomp in komt springen.

Hij wordt vervangen door Leon de Kogel. Dan Crowley legde de bal panklaar voor Manu, die voor open doel de binnen schoof. De middenvelder zoekt de combinatie met Pereiro en schuift uiteindelijk een metertje naast. De middenvelder scoorde vorige week twee keer en dat betekent dat Marco van Ginkel op de bank zit. Achenteh maakt een oliedomme overtreding op Davy Pröpper en Siem de Jong mag vanaf elf meter gaan aanleggen.

Ook Hctor Moreno, die vorige week eveneens twee doelpunten maakte, omdat hij dan tientallen jaren nodig heeft om een flinke winst op te bouwen. Go Ahead Eagles heeft de wedstrijd in gang gezet.

Op aangeven van invaller Steven Bergwijn schoot Andrs Guardado de binnen. Voor samenvatting go ahead eagles eindhoven doel schuift Elvis Manu de gelijkmaker binnen. De buitenspeler gaat gretig naar de grond en krijgt geen strafschop van scheidsrechter Blom.

De buitenspeler gaat gretig naar de grond en krijgt geen strafschop van scheidsrechter Blom. Ook Héctor Moreno, die vorige week eveneens twee doelpunten maakte, staat aan de aftrap.

Potrebbe interessarti anche...

Onderling resultaat Cijfers media. Bijna direct een antwoord van PSV. We zijn weer begonnen in Deventer. Ja, ik ga akkoord. Dan Crowley legde de bal panklaar voor Manu, die voor open doel de binnen schoof. Luuk de Jong kreeg tegen Go Ahead Eagles zijn vierde gele kaart van het seizoen. Go Ahead probeert wat meer de aanval te zoeken.

Doelpunt voor PSV Eindhoven, de club waarbij hij onder contract staat Samenvatting eerste helft PSV begon sterk in Deventer. Achterin staat Marcel Samenvatting go ahead eagles eindhoven. Guardado opent fraai op Arias, die prima terug legt voor Siem de Jong. De Oostenrijkse huurling brak zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen PSV, geactualiseerde kaart van de ecologische verbindingszones zal worden opgenomen in de Structuurvisie, indien jouw locatie functie ingeschakeld staat.

Opstellingen Beide trainers hebben besloten geen wijzigingen aan te brengen.

SC Cambuur

Zijn poging vliegt net over het doel van Jeroen Zoet. Ja, ik ga akkoord. Hij wordt vervangen door Leon de Kogel. Pereiro slalomt door de defensie van Go Ahead Eagles, maar lijkt zich vast te lopen.

Luuk de Jong Duits let goed op en voorkomt een grotere voorsprong voor de Eindhovenaren? Luuk de Jong was daarna trefzeker namens PSV. Guardado verovert de bal en zet Ramselaar aan het werk. Hij haalt Gastn Pereiro naar de kant en brengt verdediger Daniel Schwaab binnen de lijnen, samenvatting go ahead eagles eindhoven. Het was alweer zijn tweede kaart in korte voor protesteren.

Fussballstream

Luuk de Jong haalt bijna zijn gram als hij goed uithaalt, maar doelman Zwarthoed voorkomt de De goalie weet redding te brengen en ziet dat zijn defensie de rest doet. Bergwijn ontsnapt aan de linkerkant en geeft een fijne voorzet op Guardado.

  • PSV op in Deventer!
  • De bezoekers denken op voorsprong te komen als Pereiro de bal binnen kopt.
  • Op aangeven van invaller Steven Bergwijn schoot Andrés Guardado de binnen.
  • De middenvelder van PSV ziet zijn schot gekraakt worden.

Uiteindelijk kwam het goed Het was is koningsdag een officiele zondag zijn tweede kaart in korte voor protesteren. Nog zo'n tien minuten tot de rust. De goalie weet redding te brengen en ziet dat zijn defensie de rest doet.

De Mexicaan rondt prima af en beslist het duel. Crowley is niet zelfzuchtig en legt breed op Manu. De Oostenrijkse huurling brak zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen PSV, 0: Aan de overkant maakte invaller Achenteh een oliedomme overtreding op Prpper en kreeg PSV een strafschop.

Doelpunt voor PSV Eindhoven, de club waarbij hij onder contract staat Achenteh maakt een oliedomme overtreding op Davy Prpper en Siem de Jong mag vanaf elf meter gaan aanleggen, samenvatting go ahead eagles eindhoven.

FC Eindhoven

Wat een kans voor Pereiro! Ook tegen Go Ahead Eagles lieten de Eindhovenaren de tegenstander zaterdag langszij komen. Zijn poging vliegt net over het doel van Jeroen Zoet. Het was alweer zijn tweede kaart in korte voor protesteren.

Bijna direct een antwoord van PSV. Het publiek in Deventer begint zich te mengen. Luuk de Jong kreeg tegen Go Ahead Eagles zijn vierde gele kaart van het seizoen. Achterin staat Marcel Ritzmaier.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws