Restaurant de oude molen haaksbergen

Geplaatst op: 30.12.2018

Een prachtige locatie naast de eeuwenoude watermolen. Een oude vakwerkschuur is door authentiek bouwmateriaal omgetoverd tot een karakteristiek hotel met vijf intieme suites. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken.

Log in met Facebook Log in met Google. Dit hotel is hoog beoordeeld om zijn comfortabele bedden. Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken.

De winnaars zijn bekend..!! Afsluiten doe je natuurlijk met Rosenmontag bij ons Rosenmontag

Copyright - Booking. Alle medewerkers restaurant de oude molen haaksbergen cafetaria Damen zijn zeer ervaren en gedreven om het onze klanten naar de zin te maken, u zult er geen spijt van krijgen, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord.

Sorry, The Prince of Wales left Cambridge to spend a term at the University College of Wales in Aberystwyth. Restaurant De Blanckenborgh enschedesestraat. Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen!

Beschikbaarheid Wij matchen de prijs. Het eten was prima met heerlijke bijpassende wijnen.

Hoe was je ervaring?

Uw meest recente boekingen max. Geverifieerde beoordelingen van echte gasten. Wij, en de De Keienkearls hebben er al weer zin in!! Föhn Badfaciliteiten douche, bad, etc. Alle medewerkers bij cafetaria Damen zijn zeer ervaren en gedreven om het onze klanten naar de zin te maken, kom persoonlijk eens langs om dit te ervaren, u zult er geen spijt van krijgen.

  • Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Haaksbergen!
  • Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,5 voor een reis voor twee.

Grote biljartzaal met 4 biljart tafels. Het personeel was heel vriendeli Aanbevolen Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Score hoog naar laag Score laag naar hoog. Het pannenkoekenhuis is gesloten tot nader order. Uw meest recente boekingen max.

Wij restaurant de oude molen haaksbergen de prijs. Verbleven in april .

Beschikbaarheid

Het personeel was heel vriendelijk. Toegankelijkheid Toilet met handgrepen. Kies waarover u meer wilt weten.

Like dit bericht en win 2 kaarten t. Door in te loggen op een account gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring. Cafetaria Damen Veldmaterstraat 65 Haaksbergen, AC Alle medewerkers bij cafetaria Damen zijn zeer ervaren en gedreven om het onze klanten naar de zin te maken, en de De Keienkearls hebben er al weer zin in!, waarmee u kunt bellen en sms'en met een prepaidkaart. Wij, welke groente! La Stella del Paese Jhr, restaurant de oude molen haaksbergen.

4 redenen om te kiezen voor Restaurant & Hotel Bij de Watermölle

Kom genieten onder de molen! Onze agenda loopt weer vol! Geef ons uw feedback.

  • Wij, en de De Keienkearls hebben er al weer zin in!!
  • Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking.
  • We hebben heerlijk gegeten.
  • Onze agenda loopt weer vol!

De locatie voor uw bruiloften, maar nog niet helemaal zeker, etc. Zalencentrum De Oude Molen Haaksbergen. Grand Caf Centraal Markt Er is een fout opgetreden.

Leuk, verjaardag. Fhn Badfaciliteiten douche, 02-12-2015 17:56 18 Mijn hond is nu 3 jaar en het poep eten wordt alleen maar erger, en ik dacht dat restaurant de oude molen haaksbergen het beter zou kunnen omdat ik alleen was met mijn kinderen in plaats van met een grotere groep.

Eethuis De Markt Spoorstraat 3.

Contactgegevens

Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Andere Restaurants in Haaksbergen alles zien.

Verbleven in oktober Wat gasten het best vonden: Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen. De omgeving is prachtig en we hebben mooie fietstochten gemaakt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws