Reizen met hond naar zweden

Geplaatst op: 18.03.2019

Algemene voorwaarden Informatie verzekering Privacy beleid. Honden moeten te allen tijde zijn aangelijnd en mogen nooit alleen gelaten worden! Deze site is in het Zweeds, Duits, Engels en Frans.

En de riviertjes waar jij en je hond gewoon uit kunnen drinken, maken Zweden tot een groene belevenis. Op de Stena Danica en de Stena Jutlandica zijn er speciale hondenplaatsen binnen. In Duitsland bijvoorbeeld mag een hond niet los op de achterbank zitten, maar moet deze een hondengordel hebben of in een bench zitten. Een hond in een tas is ook makkelijker.

Benches zijn het best geschikt voor vervoer in een kofferbak.

Soms heb je geluk op een terras, maar ga er niet van uit. Een Duitse dog geniet van de Zweedse natuur Foto: Op vakantie wil je geen stress? Extra geld bieden is natuurlijk ook altijd een optie. Na de inenting moet u nog 21 dagen wachten voordat u mag reizen met uw huisdier!

De kosten voor registratie bedragen op dit moment Dan kom je nooit meer te laat!

Op reis met de hond

Hier lees je meer over het online registreren vooraf info in engels. Deze omvat informatie over de identiteit van het dier, de gegeven vaccinaties en eventuele andere behandelingen.

Huisdieren zijn NIET toegestaan in publieke ruimtes. Is het de eerste keer dat het huisdier mee naar Zweden gaat? Lees alles wat u moet weten over reizen in Europa. Invoerregels voor honden op vakantie in - Zweden - Op vakantie wil je geen stress.

  • Er geldt eveneens een verbod op volgende hondenrassen: Dit moet na het aanbrengen van de microship gebeuren.
  • U bent verplicht een identificatie bij uw dier te laten aanbrengen.

Het jarenlange strenge invoerbeleid voor dieren uit het buitenland maakt Zweden ook nagenoeg ziekte-vrij. De eerste inenting moet minstens 21 dagen voor invoer naar Zweden worden gegeven. Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen.

Raadpleeg vr afreis ook steeds uw dierenarts voor de laatste nieuwe informatie, reizen met hond naar zweden. De eerste rabisvaccinatie camping la playa ibiza facebook worden gegeven vanaf 12 weken.

Maar eigenlijk valt dat hartstikke mee.

Dit geldt voor iedere hond die Zweden in wil

Vermelden bij incheck of huisdier in de auto verblijft. Daar tillen de Zweden zwaar aan en dat wordt ook zwaar bestraft. Een aantal inentingen dienen herhaald te worden.

Je dierenarts moet de geldigheidsdatum duidelijk in het hondenpaspoort vermelden. Voor grotere honden - en als je kleintjes niet op schoot wilt - houden moet je een kinderkaartjestarief betalen. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account. De eerste rabisvaccinatie mag worden gegeven vanaf 12 weken. Blijft u langer dan 28 dagen in Noorwegen dan moet de ontworming herhaald worden door een Noorse dierenarts en dient te worden reizen met hond naar zweden in het EU-dierenpaspoort.

"voor fans van pippi, abba, volvo, ikea & honden"

Huisdieren zijn NIET toegestaan in publieke ruimtes. Een aantal inentingen dienen herhaald te worden. Vervolgens moet je nog 21 dagen wachten voordat je huisdier mee kan op reis.

  • Check ook de website van de Zweedse Landbouwkundige Dienst EU-dierenpaspoort Het huisdier moet geregistreerd staan, het is alleen mogelijk om te reizen met een dier met het EU-paspoort voor dieren.
  • Neem ter bescherming schoentjes voor je hond mee.
  • Via deze link kun je nu meteen alle informatie gratis krijgen.
  • Het is niet altijd eenvoudig om een huisje te vinden waar je je trouwe viervoeter s mee naar toe kunt nemen.

Door hiernaast op akkoord te klikken of verder te gaan op de website gaat u hiermee akkoord. Login met uw Stena Line reizen met hond naar zweden. Vaccinatie tegen rabis hondsdolheid Het huisdier moet gevaccineerd zijn tegen rabis hondsdolheid. Snel bellen via uw PC Bel ons. Op reis met je favoriete hond, kat of fret! Voor meer informatie kan je uiteraard ook terecht bij je dierenarts.

De eigenaren worden verzocht zelf zorg te dragen voor het schoonhouden van deze dekken.

Mag de hond loslopen?

Emigreren naar Zweden Werken en stage lopen Een vakantie huis in Zweden kopen. De invoerformaliteiten voor je hond worden uitgevoerd bij aankomst in Lernacken. Behalve de uitlaatplek op het autodek heeft uw huisdier GEEN toegang tot de overige publieke ruimtes.

Aan boord van de schepen Om het papierwerk op tijd te behandelen, vragen wij u om minstens 60 minuten voor vertrek in de haven aanwezig te zijn.

Gelieve hiervoor uw dierenarts te raadplegen? Een voorbeeldtekst staat hieronder: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws