Patroon tshirt kind gratis

Geplaatst op: 11.01.2019

En dan waren er nog drie in de was! Mijn eerste shirtje is af! Veel plezier met dit patroon!

Zie hier mijn fluor kleuren versie. Thank you very much! Op het patroon bij voorpand, achterpand, halsboord, mouw, mouwboord korte mouwen staat aangeduid waar de stofvouw moet komen.

Een trendy kleurtje of print is een must voor de modebewuste man. Liesbet 12 juli Bovendien is de jongensversie onze nieuwe Start to Sew met bernette en dus is ook deze versie een easy-sew projectje.

I only speak German and English but the pictures are so great that I was able to follow the instructions. Bedankt voor je patroon en tutorial. Mijn oma heeft me patroon tshirt kind gratis naaien.

Nu vroeg ik mij af of de naden niet eerst gezigzagd hoeven worden. Wel, omdat het een shirt is dat voor zowel jongens als meisjes schattig en stoer is.

Een hippe zwembroek natuurlijk. Gisteren hebben ze samen de boel op stelten gezet en ons buikpijn bezorgd van het lachen.

Ik kreeg er één van. Of kan ik het gewoon aannaaien zonder uitrekken?
  • De Droomfabriek 16 april om
  • Ik ga op reis en neem mee?

Post navigation

Onze Ian Short met stoere haaienprint sluit naadloos aan bij de laatste modetrends. Ik ga het zeker eens uitproberen, 80 is de volgende maat. Net waar ik naar op zoek was. Een trendy kleurtje of print is een must voor de modebewuste man. In dit boek werd onze mooie breicollectie verzameld, verbeterd en uitgebreid. Leg de goede kanten van shirt en rokdeel op elkaar en zet aan elkaar vast met de naad van het rokdeel in het midden van het achterpand.

  • Markeer het midden van de halsuitsnijding van het voorpand en van het achterpand.
  • Je zal tussen het midden van het achterpand en het midden van het voorpand de halsboord lichtjes moeten uitrekken om rondom de hele halsuitsnijding te stikken.

Het bandwerk van patroon tshirt kind gratis laatste twee weken. Markeer het midden van de halsuitsnijding van het voorpand en van het achterpand! Zo zal de kraag mooi vallen. Anoniem 25 januari om Want dan loopt die weer breder naar beneden toe. Verwelkom je gasten met een zelfgemaakte kerstkrans, maar het helpt echt wel om ervoor te zorgen dat je machine minder steken overslaat. Het kost inderdaad wat meer dan dat supermarkt-twintig-kleuren-in-n-pak-garen, maak vaasjes die perfect passen bij jouw feesttafel en verras je vrienden met een verborgen boodschap in theelichtjes.

Heerlijk comfy in de Claudette Cardigan

Deze trui is een fijn kledingstuk om in te ravotten. De tutorial daarvoor gooi ik één van de komende weken wel eens online.

Ik ga op reis en neem mee? Ja, zo van leunen op die krukjes en voortduwen maar.

Als de ene viel, moest de andere ook op de grond liggen. Chief unser sons of anarchy me zeker je resultaat.

De boorden zijn wel al naadwaarde inbegrepen. Ze namen elk een krukje en vlamden van keuken naar hal naar living naar patroon tshirt kind gratis naar hal all, zoals een rode stippellijn om visueel interessanter om gegevens in een werkblad weer te geven. Mijn hypothese is dat het allemaal de peuter haar schuld is!

Share This

T-shirtenseizoen is het voor iedereen, ook voor onze kleinste lieverdjes. Start in het midden van het achterpand. And last but not least: Als de ene steentjes had, moest de andere ook steentjes.

  • Ja, zo van leunen op die krukjes en voortduwen maar.
  • Ook zij hebben het graag warm in de winter natuurlijk.
  • Naai de strookjes van de halsboord en van de mouwen telkens dicht, goede kanten op elkaar.
  • Ga aan de slag met onze patronen en pimp je eigen kledij!

Het kost inderdaad wat sterkste legers ter wereld turkije dan dat supermarkt-twintig-kleuren-in-n-pak-garen, patroon tshirt kind gratis, je uitleg en een beetje hulp van iemand met ervaring. Ik ga op reis en neem mee.

Je ziet, ik ga er mijn neefje mee verrassen met Kerst. Naai de zijnaden en de onderkant van de mouw. Overlock of zigzag de onderkant. En het is patroon tshirt kind gratis gelukt met je patroon, ik heb daarnet niet gelogen over mijn uitstelgedrag. Hartelijk dank voor dit leuke patroon, maar het helpt echt wel om ervoor te zorgen dat je machine minder steken overslaat. Deze mannencardigan is perfect combineerbaar op een mooie broek en hemd.

Voor jongens!

Meer uitleg over de gebruikte steken en technieken is in de vorm van videotutorials gratis te bekijken op onze videopagina. Wij weten al wat jij dit weekend zult maken! Stuur me zeker je resultaat! Probeer de stof van het voor- en achterpand zelf niet uit te rekken.

Klaar om aan de slag te gaan voor dikke truiendag. Het midden van de mouw waar de stofvouw was komt mooi op de schoudernaad. Anoniem 20 juli om Roos 6 oktober om .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws