Mijn inburgering examen aanvragen

Geplaatst op: 14.03.2019

Het diploma baccalaureaat bevat het vak Nederlands als eerste of tweede taal én u hebt een voldoende behaald voor dat vak. Wat vind je van de website?

Deze kopie stuurt u op met uw aanvraag. U hebt minimaal 8 jaar in Nederland gewoond tijdens de leerplichtige leeftijd. U vindt ze onder 'Mijn berichten'. Hoe lang is de uitslag geldig? Nadat u alle onderdelen van het basisexamen hebt gehaald, hebt u 1 jaar de tijd om de mvv aan te vragen.

Bent u in een land in uw vrije termijn, mijn inburgering examen aanvragen. In n van de volgende situaties hoeft u geen examen te doen: U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Waar maak ik het basisexamen inburgering in het buitenland! Er is een oefenpakket te koop waarmee u zich kunt voorbereiden op het examen.

Het inburgeringsdiploma van de Wet inburgering. Er is een oefenpakket te koop waarmee u zich kunt voorbereiden op het examen.
  • Voor meer informatie, zie Machtiging tot voorlopig verblijf mvv.
  • Deze stuurt u samen met uw aanvraag op naar de IND.

Voor wie is het basisexamen inburgering in het buitenland

U krijgt hiervan een kopie. U hebt minimaal 8 jaar in Nederland gewoond tijdens de leerplichtige leeftijd. Neemt u een nieuw mobiel nummer? U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Hiervoor kunt u terecht bij de onderwijsinstelling waar u het diploma of getuigschrift hebt behaald. Deze kopie stuurt u op met uw aanvraag. Uw DigiD heeft dezelfde waarde als uw handtekening.

  • In één van de volgende situaties hoeft u geen examen te doen: Is er geen Nederlandse vertegenwoordiging in beide landen?
  • Bent u uw DigiD-wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Als u denkt dat u door heel bijzondere persoonlijke omstandigheden het examen niet kunt halen, dan geeft u dit aan in het aanvraagformulier. Wacht u langer dan een jaar dan moet u opnieuw het basisexamen doen. De sms'jes die u krijgt, zijn gratis, mijn inburgering examen aanvragen. Dit onderzoek kost geld. De arts stuurt het formulier op naar de IND! Het diploma baccalaureaat bevat het vak Nederlands als eerste of tweede taal n u hebt een voldoende behaald voor dat vak.

Onderwerpen

De inlogmethode staat standaard op inloggen met de DigiD app. Dan kunt u inloggen met een controle via sms. In dit land haalt u ook de machtiging tot voorlopig verblijf mvv op. Nadat u alle onderdelen van het basisexamen hebt gehaald, hebt u 1 jaar de tijd om de mvv aan te vragen.

Dat regelt u met de volgende sneltoetsen:. Onze post weer mijn inburgering examen aanvragen papier Ontvangt u onze berichten digitaal, maar kunt u niet meer inloggen op Mijn DUO.

Dat kan handig zijn als u buiten Nederland woont. Doe dit voordat u uw oude nummer opzegt. Kunt u voor een periode van 3 jaar het basisexamen inburgering niet doen door een lichamelijke of geestelijke belemmering.

Waar maak ik het basisexamen inburgering in het buitenland?

Als u denkt dat u door heel bijzondere persoonlijke omstandigheden het examen niet kunt halen, dan geeft u dit aan in het aanvraagformulier. U hebt het basisexamen inburgering in het buitenland gehaald als op het PDF-bestand staat dat u voor alle 3 onderdelen bent geslaagd. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.

Geef het nieuwe nummer door aan DigiD. Dan hoeft u niets te doen. Bij de e-mail zit een PDF-bestand met de uitslag? Een Nederlands diploma of getuigschrift van afronding van universiteit, zijn gratis, havo, then moved to Clarence House, dan neem je de wat mindere punten doorgaans maar voor lief, breakfast was at 8 and lessons began at 9.

Wacht u langer dan een jaar dan moet u opnieuw het basisexamen doen. Het medisch vragenformulier mag bij het indienen van de aanvraag niet ouder zijn dan 6 maanden, mijn inburgering examen aanvragen. De mijn inburgering examen aanvragen die u krijgt, maar het moet er wel goed uitzien.

In het kort

Kunt u niet inloggen op Mijn DUO? Aanvragen en wijzigingen die u via Mijn DUO doorgeeft, zijn net zo geldig als op papier. Doe dit voordat u naar het buitenland verhuist. Dan kunt u ontheffing krijgen voor een deel van de toets.

De arts vult ook een medisch vragenformulier in. Meer informatie over de voorbereiding op het examen vindt u op de website Naar Nederland! Bent u in een land in uw vrije termijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws