Ik leef mijn eigen leven piano

Geplaatst op: 23.12.2018

De nummers zijn divers, Leef is het uitbundigste nummer en de beste meezinger. In een latere fase van zijn carrière ging Riccardo zich vooral bezighouden met het componeren van musicals, die hij zelf 'nieuwe popopera's' noemt. Echt een aanrader, wat is André gegroeid zeg met zijn stem.

Zijn stem is nu echt volwassen. Log in voor persoonlijke bezorgopties. Een waardige opvolger van zijn vader. Johanneswilhelmus Alfta zweden 1 december Ik raad dit product aan. Ronnieajax Nuenen 6 februari Ik raad dit product aan. Dit album werd later ook in het Spaans uitgegeven, als 'Concierto por Margarita'.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam het is geen matige kwaliteit

Wat mij betreft klinkt het niet heel gemeend. Deze cd is, net als BOL. DeTurboFan Utrecht 31 oktober Ik raad dit product aan. Kiezeltje Malden 11 juli Ik raad dit product aan. Het is een cd met leuke en gezellige muziek.

Sarah 23 januari Ik raad dit product aan.

André Hazes jr.

Een geweldige cd met mooie nummers van een goede zanger. Belasting Apeldoorn 9 mei Ik raad dit product aan. Tijgertje68 4 december Ik raad dit product aan. Heesje Den Haag 1 mei Ik raad dit product aan.

Echt een aanrader, wat is André gegroeid zeg met zijn stem. CiskaW Beverwijk 5 december Ik raad dit product aan. Pris35 8 januari Ik raad dit product aan.

Een plezier om naar te luisteren. Aaltje Opmeer 7 juni Ik raad dit product aan. Jacq Amsterdam 6 mei Ik raad dit product aan? AnitaVisser Amsterdam 15 november Ik raad dit product aan? Daan26 22 augustus Ik raad dit product aan. Het is een geweldig album. Pluspunt van dit artikel: Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam goede liedjes.

Similar to Andre Hazes - Ik leef me eigen leven

HilbrandJan Amsterdam 6 februari Ik raad dit product aan. Bosu Almere 20 maart Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit voor een klein prijs je!

Animalinneed Bergschenhoek 23 november Ik raad dit product aan? Marco Borsato Thuis Deluxe 4. Daan26 22 augustus Ik raad dit product aan. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is! Onze zoon van 12 zingt heerlijk mee.

Introduzione

Elmad 1 oktober Ik raad dit product aan. Je blijf deze cd's draaien en meezingen je word er heel vrolijk van. Geïnspireerd door opera's , de grote klassieke werken , en ook door blues en The Beatles wilde hij graag zanger worden.

Ik zeg niet gauw van een cd dat hij erg goed is maar van deze cd wel. Heb aan me man gegeven voor zijn verjaardag hij vindt een kei goede cd.

Ciss60 Rotterdam 2 december Ik raad dit product aan. In voltooide hij in samenwerking met Vangelis het album: Gewoon hartstikke leuke en gezellige muziek. Deen1 Ijsselstein 15 november Ik raad dit product aan.

Volvofan Maarssen 21 maart Ik raad dit ik leef mijn eigen leven piano aan. Dat er leuke liedjes op staan en goede kwaliteit is. Onze zoon van 12 zingt heerlijk mee.

Lokale afbeelding anders dan op Wikidata.

Productbeschrijving

Jolijn43 Weert 18 december Ik raad dit product aan. Kles IJmuiden 16 mei Ik raad dit product aan. Van bepaalde nummers wordt je vrolijk van andere Denk je het is ook de" Waarheid" die zit in de teksten. Andre Hazes gaat steeds beter zingen.

Jacq Amsterdam 6 mei Ik raad dit product aan. Jansen 10 december Ik raad dit product aan. Genspireerd door opera'sde grote klassieke werken, schakelt u de lader weer uit en controleert u of de aansluitingen op de accupolen wel goed zijn!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws