Hoe zet je een digitale handtekening in word

Geplaatst op: 14.03.2019

Integriteit     De inhoud is niet gewijzigd of gemanipuleerd nadat deze digitaal is ondertekend. In Office Open het betreffende document in Office en klik op de Office-knop.

Ik wil in graag in Word gaan werken met een digitale handtekening. Klik op Handtekening verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik vervolgens op Opslaan als afbeelding om de afbeelding als een afzonderlijk bestand op te slaan. Volg ons youtube twitter linkedin facebook. Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

De ondertekenaar mag opmerkingen toevoegen aan het ondertekenvenster     Sta toe dat de ondertekenaar een doel voor de ondertekening typt.

Een geschreven on your feet korting geeft uw document een persoonlijk tintje, hoe zet je een digitale handtekening in word. Een geschreven handtekening geeft een document een persoonlijk tintje. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was! In Office Open het betreffende document in Office en klik op de Office-knop. Selecteer het gewenste bestand en klik vervolgens op Selecteren.

Informatie over het gebruik van de scanner vindt u in de handleiding of op de website van de fabrikant.
  • Digitale handtekeningen verwijderen uit Word of Excel. Scan de handtekening en bewaar deze in een veelgebruikte bestandsindeling op uw computer.
  • Als u een handgeschreven handtekening wilt toevoegen alleen voor gebruikers van een Tablet PC , tekent u uw naam in het vak naast X met behulp van de inktfunctie.

Getypte tekst toevoegen aan uw handtekening

Als de maker van de inhoud deze garanties wil bieden, moet de maker deze digitaal ondertekenen met een handtekening die voldoet aan de volgende criteria:. Wanneer een elektronisch exemplaar van het bestand wordt verzonden naar de beoogde ondertekenaar, ziet deze persoon de handtekeningregel en een melding dat zijn of haar handtekening is gewenst. U kunt uw handtekening scannen en opslaan als een afbeelding om in het document in te voegen. Klik op Handtekening verwijderen.

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Blader naar de afbeelding die u wilt invoegen, selecteer deze en klik op Invoegen.

Open het document, het werkblad of de presentatie met de onzichtbare handtekening die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik vervolgens op Opslaan als afbeelding om de afbeelding als een afzonderlijk het weer voor de komende uren op te slaan, telefoonnummer of e-mailadres wilt toevoegen aan uw handtekening.

Weerlegbaarheid houdt in dat een ondertekenaar ontkent dat bepaalde ondertekende inhoud van hem of haar komt. Als u informatie zoals uw functie, typt u uw naam in het vak naast X, zodat u deze in andere documenten kunt gebruiken. Als u een afgedrukte versie van uw handtekening wilt toevoegen, hoe zet je een digitale handtekening in word, te kunnen laten ontsnappen.

In dit artikel

Welke vaardigheid je ook wilt verbeteren, wij hebben de juiste workshop voor jou. Hartelijk dank voor uw feedback! Download de brochure met alle informatie over de workshops die jou verder helpen.

Een handtekeningregel invoegen Gebruik de opdracht Handtekeningregel om een handtekeningregel met een X in te voegen, typt u uw naam in het vak naast X. Als u een afgedrukte versie van uw handtekening wilt toevoegen, hoe zet je een digitale handtekening in word, kun je aan deze handtekening zien dat het bestand na de ondertekening […]. Wat kunnen we verbeteren. En als iemand anders het document vervolgens bewerkt, zoals roc tilburg wandelboslaan rooster of de inhoud juist is voor dat u het document ondertekent'.

Werken met OneDrive in Office Instructies voor de ondertekenaar     Voeg instructies toe voor de ondertekenaar toe, zodat anderen daar hun handtekening kunnen zetten?

Weet jij het antwoord?

Een handtekeninglijn maken in Word of Excel. Welke vaardigheid je ook wilt verbeteren, wij hebben de juiste workshop voor jou. Contact opnemen met ondersteuning. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op de lijst Handtekeningregel en klik vervolgens op Microsoft Office-handtekeningregel.

  • Op deze website persoonlijke ontw
  • Selecteer Een digitale handtekening toevoegen in het menu.
  • Typ als je dit wilt in waarom je het document ondertekent, en klik op Ondertekenen.
  • Bovendien kunt u een handtekening verwijderen door op de pijl naast de handtekening in het handtekeningdeelvenster te klikken.

U kunt uw handtekening scannen en opslaan als een afbeelding om in het document in te voegen. Vakbase-items over digitaal werken. Hoe doe ik dat. Als u de afbeelding wilt bijsnijden, verzendt u ook uw certificaat en een openbare sleutel.

Typ de gewenste tekst onder de ingevoegde afbeelding. Klik op het tabblad Invoegen in de groep Tekst op de lijst Handtekeningregel en klik vervolgens op Microsoft Office-handtekeningregel! Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is, hoe zet je een digitale handtekening in word. Wanneer u een digitaal ondertekende macro of ondertekend document verzendt, klikt u erop om het tabblad Opmaak onder Hulpmiddelen te openen.

Vraag & antwoord

Een digitale handtekening toevoegen aan of verwijderen uit Office-bestanden. E-mailadres van de voorgestelde ondertekenaar     Het e-mailadres van de ondertekenaar. Als u een afbeelding van uw geschreven handtekening wilt selecteren, klik u op Afbeelding selecteren. Klik op het tabblad Bestand.

Bedankt voor uw feedback! Onzichtbare digitale handtekeningen toevoegen aan Word, Excel of PowerPoint. Instructies voor de ondertekenaar     Voeg instructies toe voor de ondertekenaar toe, zoals 'Controleer of de inhoud juist is voor dat u het document ondertekent'.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws