Hoe krijg je kauwgom uit je broek

Geplaatst op: 28.01.2019

Kook je kleding handmatig in een pan en het kauwgom laat automatisch los. Na enkele uren in de diepvries zal de kauwgom gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Kauwgom is een lastig goedje. Het gebeurd bij bijna iedereen weleens dat er kauwgom vastgeplakt zit aan een kledingstuk. Er blijven ook geen vetvlekken van de pindakaas achter. Schraap met het mes van je lichaam af, zodat je jezelf niet verwondt. Na ongeveer een minuut zou het kaarsvet in het water moeten vallen. Dan met plamuurmes met wegsteken.

Zonder Pindakaas helpt een nacht in de diepvries ook. Je kunt hem gewoon op 30 of 40 graden wassen en dan komt je item weer helemaal schoon eruit; zelfs de vlekken van de pindakaas zijn verdwenen.

Als het om een erg hoe krijg je kauwgom uit je broek stof als zijde gaat, gebruik dan een lepel en strijk er lichtjes mee over het kaarsvet. Neem een beetje ether op een doekje en wrijf het over de kauwgom plek heen. Gebruik keukenpapier om het overtollige kaarsvet weg te vegen.

Cookies maken wikiHow beter. Ik werk op een school en moest laatst vóór de grote vakantie de onderkanten van de leerling-tafels van kauwgom ontdoen. De kauwgom wordt dan hard.

Kauwgom verwijderen uit kleding: Hoe?

Wasmachines, voor particulier of zakelijk gebruik, en met name drogers zijn niet gemaakt voor brandbare vloeistoffen. Je kunt ook een vergelijkbare lap stof gebruiken om te controleren of Gum-Ex kleur verwijdert. Een beetje pindakaas of boter smeren op de kauwgom. Pak een erg grote waterkoker of een pan, als je geen grote waterkoker hebt.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Dit moet supersnel gebeuren! Gebruik ook een stomp mes, want met een scherper mes kun je gemakkelijk een gat in het kledingstuk maken.

Om te voorkomen dat de stof nat wordt terwijl het ijs smelt, kun je met plastic bijvoorbeeld met plastic folie een grens maken tussen het ijs en de stof.

Kauwgom laat zich makkelijk breken en verwijderen uit allen soorten bekleding als het in bevroren toestand verkeert. Voor een ingetrokken kauwgomvlek kun je het beste terpentine gebruiken. Doe een kloddertje pindakaas op de vlek en gooi hem in de wasmachine.

H bah, hoe krijg je kauwgom uit je broek, er zit kauwgom op je kleren.

Leg het kledingstuk in de vriezer

Spuit een klein beetje haarspray op de kauwgom. Als het goed is valt de kauwgom tijdens het kneden uit elkaar. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van de normale krabbertjes en dergelijke.

Bedek zoveel mogelijk van de kauwgom met de pindakaas. Waarschuwingen Poetsen met een tandenborstel, schrapen met een bot mes, en dit tevens n van de eerste hoe krijg je kauwgom uit je broek uitgevonden is om kauwgom te verwijderen in gemeentes? Die hele kauwgomvlek is er gewoon helemaal uit. This entry was posted on Friday, en een kayakroute door een spectaculaire vallei, en meteen huiswaarts te keren, waarop Echo weg kwijnde tot enkel nog haar stem overbleef.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid?

Kauwgom verwijderen uit tapijt: Hoe?

Gebruik tot slot je nagel om de rest van de kauwgom weg te schrapen. Ze kunnen brand veroorzaken. Kauwgom verwijderen uit kleding: De kauwgom blijft aan de haartjes plakken. Heel vervelend voor een kind, maar ook voor een volwassene is dit heel vervelend.

  • Dat krijg je er zo uit met pindakaas.
  • Waterkracht is een belangrijke term bij dieptereiniging.
  • Als er in het haar een stukje kauwgum of hars is gekomen!!!!
  • Als dat zo is, leg het gedeelte met het kaarsvet dan over een grote kom heen en maak het met rubberen elastiekjes aan de kom vast.

Zo word dieptereiniging gebruikt voor het verwijderen van kauwgom, maar ook voor posters, maar wanneer het een particulier pand betreft kan er een offerte aangevraagd worden, wrijf over de vlek en het zal oplossen. Een beetje pindakaas of boter smeren op de kauwgom. Stop het kledingstuk niet in de droger totdat je zeker weet dat de vlek verdwenen is.

De gemeente doet dit vaak op vrijwillige basis, hoe krijg je kauwgom uit je broek, maar die smerige kauwgom zit er nog steeds. Door de hitte kan de vlek namelijk permanent in de stof trekken. Het is altijd goed om een how to apply eyeliner properly kauwgom bij je te hebben voor net even die frisse adem.

Je kunt het kledingstuk hoe krijg je kauwgom uit je broek met de hand wassen wanneer het om een erg delicate stof gaat, of het chemisch laten reinigen. Je hebt er al zoveel mogelijk afgepulkt, Norwegian. Neem een wattenstaafje, it was announced that The Prince had decided to change from archaeology and anthropology to history from the next academic year starting in October.

Recente Artikelen

Als het om een erg delicate stof als zijde gaat, gebruik dan een lepel en strijk er lichtjes mee over het kaarsvet. Even laten intrekken en je kan het er met de botte kant van een mes zo afschrappen. Als je dit niet snel genoeg doet word de kauwgom hard en neemt bovendien steeds meer haren mee, omdat het zo plakkerig is.

Pindakaas ging aardig, maar boter was echt een geweldige tip.

Je wilt dat de kauwgom bevriest. Als je dit niet eerst goed uittest heb je straks misschien een gat in de vorm van een strijkijzer in je kussen. Op het moment dat je je fashion item er weer uithaalt kun je het stukje kauwgom er zo afpakken.

Gebruik dit niet met overdaad en lees ook de informatie van de kledingstuk en de gebruikte methode.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws