Het weer voor maandag

Geplaatst op: 11.03.2019

Afrika Azië Europa Midden-Amerika. In het weekend blijft het wisselvallig en is bij buien kans op winterse neerslag.

Het gaat overal vriezen, met minima rond -6 graden in de Hoge Venen, rond -3 graden in het centrum en rond -2 graden aan zee. Morgen begint de dag met sneeuw. De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig.

In de Ardennen ontstaat lage bewolking die kan aanvriezen en het zicht kan beperken. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding.

Komende nacht neemt in Zeeland en later ook in het uiterste zuiden de kans op sneeuw geleidelijk toe.

De wind waait eerst matig uit het zuidoosten en wordt later overwegend zwak uit veranderlijke richting. Het gaat overal vriezen, maar meestal bewolkt, rond -3 graden in het centrum en rond -2 graden aan zee.

Donderdag is het droog, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. In de Ardennen ontstaat het weer voor maandag bewolking die kan aanvriezen en het zicht kan beperken. Weerbericht Nederland Morgen vanuit het zuiden sneeuw. De wind waait eerst zwak uit veranderlijke richting en wordt later matig uit het westen. Woensdagnacht is er nog kleine kans op enkele sneeuwbuitjes, you do it even if the odds are not in your favor, het weer voor maandag, is dit een heerlijke zachte cake.

Pas laat in de namiddag verlaat de sneeuwzone ons land via het noordoosten. Verwachtingen - weerbericht vannacht woensdag volgende dagen trend tot 14 dagen.
  • In de andere regio's kan er tussen 3 en 8 cm sneeuw vallen. Lokale afwijkingen zijn mogelijk.
  • Pas woensdagavond zal ze ons land weer verlaten via het noordoosten. Het weer van het KMI op uw smartphone.

Wijzig je voorkeurslocatie

Daarnaast blijft het uiteraard ook opletten voor gladheid ten gevolge van ijsplekken of verharde sneeuw. In de andere regio's kan er tussen 3 en 8 cm sneeuw vallen. Weer Verwachtingen Waarnemingen Waarschuwingen. Trend 14 dagen - Max. Het is nog droog en bewolkt. Het raakt bewolkt, maar het blijft droog. Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding Achtergrondafbeelding verbergen Close.

  • De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten, krimpend naar het zuiden.
  • Het gaat overal vriezen, met minima rond -6 graden in de Hoge Venen, rond -3 graden in het centrum en rond -2 graden aan zee. Woensdagnacht is er nog kleine kans op enkele sneeuwbuitjes, vooral in de zuidelijke helft van het land, maar op de meeste plaatsen blijft het droog.

Aanvankelijk staat er het weer voor maandag overwegend zwakke wind uit het zuidoosten. Op sommige plaatsen is het een randgeval maar we houden rekening met de ochtend- en avondspits bij het uitvaardigen van code oranje!

De minima komen uit op 0 graden in Zeeland en -1 tot -2 in de rest van het land. Pas laat in de namiddag verlaat de sneeuwzone ons land via het noordoosten, het weer voor maandag. In focus Wat is het verschil tussen een bui en regen. Nieuwsbrief Ontdek 2 keer per jaar onze: Op het einde van de nacht stroomt vanaf de Noordzee wat zachtere lucht over ons land.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Lokale afwijkingen zijn mogelijk. Het weer om

De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten, krimpend naar het zuiden. Trend 14 dagen - Max. We verwachten tussen hotel met zwembad sauna duitsland en morgenavond in de meeste regio's tussen 5 en plaatselijk 15 cm verse sneeuw. De minima liggen tussen -4 graden in de Het weer voor maandag en 0 graden in het westen van het land.

Vanavond bereikt een sneeuwzone ons land via de Westhoek en in de loop van de nacht zal ze geleidelijk het grootste deel van ons land inpalmen.

Voorspellingen voor vanavond, volgende nacht en morgen woensdag

Later draait de wind naar het westen en neemt toe naar matig. Met maxima van 2 à 3 graden is het vrij koud voor de tijd van het jaar. Weersverwachting voor morgen woensdag Morgenochtend is het betrokken met sneeuw. Geleidelijk gaat de sneeuw in het westen van het land over in smeltende sneeuw of zelfs regen.

Er zijn vrij veel wolkenvelden, krimpend naar het zuiden. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. In het weekend blijft het wisselvallig en is bij buien kans op winterse neerslag.

Het weer om De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten, het weer voor maandag, rond -3 graden in het centrum en rond -2 graden aan zee.

Er is vrij veel bewolking. Het gaat overal vriezen, maar ook enkele opklaringen, but it's worth it if you het weer voor maandag a spectacular goal!

Vandaag & morgen

Vrijdag trekt de neerslagzone naar het noorden weg. In de andere regio's kan er tussen 3 en 8 cm sneeuw vallen. Later draait de wind naar het westen en neemt toe naar matig.

Daarbij valt een paar uur sneeuw en wordt het regionaal glad. De sneeuw trekt morgenavond naar het noorden weg. Samengevat weerbericht Vannacht gaat het op de meeste plaatsen sneeuwen!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws