Filmpje van een echte bevalling

Geplaatst op: 11.03.2019

Ja — dat kan dus! Als de baby er is, komen de broers direct kennismaken.

Ze vliegt er speciaal voor naar Hawaii om dolfijnen om zich heen te kunnen hebben bij het begin van de bevalling. Dit gebeurde slechts enkele meters van mijn bed vandaan en kon ik meekijken.

Het is niet onze bedoeling vrouwen op te roepen unassisted te bevallen. De baby heeft klaarblijkelijk geen last ondervonden van de geboorte, want hij huilt niet, is ontspannen en gaat direct ademen en zoeken naar de borst. Je ziet hoe ze na het laten uitkloppen de navelstreng doorbranden. De beentjes blijven zelfs nog even ongeboren en als het kindje er is, mag hij nog even onder water blijven om te wennen aan de overgang naar buiten de baarmoeder.

Van de mooie ervaringen van andere vrouwen ga je geheid openstaan, filmpje van een echte bevalling. De barende vrouw leunt achterover in de armen van haar man. Mooie verhalen van onder andere baarkrukbevallingen vind je  hier. Klik hier voor deel 6 van de reeks inspirerende geboortefilmpjes. Deze moeder bevalt namelijk in haar jacuzzi.

Mooie verhalen van onder andere HypnoBirthing-bevallingen vind je  hier. De baby wordt in de vliezen geboren. Bevalling video onder water Deze vrouw is ook aan het bevallen met de hypnobirthing methode.
  • Stuitligging komt veel voor. Elke week een awesome mailtje van ons?
  • Een prachtig, tijdloos filmpje van een vrouw die in extase raakt tijdens het laatste stukje van de uitdrijving.

4. Hartverwarmende badbevalling

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.

Dit is een prachtig voorbeeld van een HypnoBirthing-bevalling. Door Rosalyn van Houwelingen. Deze vrouw is ook aan het bevallen met de hypnobirthing methode. Mooie verhalen van onder andere stuitbevallingen vind je  hier. Helaas durven niet alle zorgverleners een vaginale stuitbevalling aan, omdat ze er niet geoefend in zijn.

De beentjes blijven zelfs nog even ongeboren en als het kindje er is, mag hij nog even onder water blijven om te wennen aan de overgang naar buiten de baarmoeder.

  • Mooie verhalen van onder andere lotusgeboortes vind je  hier.
  • Dit gebeurt er direct na de geboorte. Bij een bevalling die zo snel gaat zijn er bijna nooit complicaties.

Just another prachtige thuisbevalling in bad, met als extra mooie beelden van de eerste keren dat de baby bij zijn moeder drinkt.

De barende vrouw leunt achterover in de armen van haar man. Inspirerende geboortefilmpjes 5 - Mooie bevallingen. Ze vliegt er speciaal voor naar Hawaii om dolfijnen om zich heen te kunnen hebben bij het begin van de bevalling. Bevalling video - Filmpjes hoe je kunt zien hoe een bevalling gaat, filmpje van een echte bevalling.

Bevalling video animatie

Deze vrouw bevalt unassisted en het gaat sneller dan verwacht! Een prachtig, tijdloos filmpje van een vrouw die in extase raakt tijdens het laatste stukje van de uitdrijving. Mooie verhalen van onder andere bevallingen waarbij kinderen aanwezig waren vind je  hier.

Er is al 1 reactie geplaatst. Mooie badbevallingen, zo cool, filmpje van een echte bevalling. Klik hier voor deel 7 van de reeks inspirerende geboortefilmpjes. Hoe mooi is het ook om de moeder te zien, daar kun je nooit genoeg filmpjes van bekijken. De recreatiegebied de kuil van drakenstein zit op haar knien in bad en eerst zie je een armpje verschijnen en dan al snel de rest van het lijfje, zo rustig als ze het allemaal doet.

Ode aan mijn kraamhulp.

Uiterst geconcentreerd en schijnbaar zonder moeite ademt ze haar kindje naar buiten, ze geeft geen kik. Volgende week donderdag posten we opnieuw 4 inspirerende geboortefilmpjes! Mooie verhalen van onder andere stuitbevallingen vind je  hier.

Daarom hier deel 2 in de reeks inspirerende geboortefilmpjes. De baby wordt in de vliezen geboren.

  • Daarvoor kun je terecht op ons platform:
  • Bevalling video onder water Deze vrouw is ook aan het bevallen met de hypnobirthing methode.
  • In een aantal van de filmpjes in deze reeks bevalt de vrouw zonder begeleiding van een zorgverlener unassisted childbirth.
  • Wat is jouw mening hierover?

Je bent zwanger en wilt alles doen om zo ontspannen mogelijk aan je bevalling te beginnen. Mooie verhalen van onder andere bevallingen waarbij kinderen aanwezig waren vind je  hier. Niks aan te merken. Mooie verhalen van onder andere ongeassisteerde thuisbevallingen vind je  hier.

Natuurlijk blijft het voor veel vrouwen een schok om te zien hoe het gaat? Dit is italy vs netherlands volleyball live stream prachtige ervaring voor haar en dat is inspirerend om te zien, filmpje van een echte bevalling.

Bij een lotusgeboorte wordt de navelstreng niet doorgeknipt.

Bevalling video Hypnobirthing

Dus hebben wij een paar duidelijke, maar mooie bevalling video's voor jou uitgezocht. Haar gezicht is bijna continu ontspannen. Daarom hier deel 4 in de reeks  inspirerende geboortefilmpjes. Dit filmpje duurt 10 minuten, maar de bevalling zelf gaat eigenlijk heel snel.

Dit gebeurde slechts st maartenskliniek nijmegen vacatures meters van mijn bed vandaan en kon ik meekijken! Het is niet onze bedoeling vrouwen op te roepen unassisted te bevallen. Hoewel het voor sommige een minder fijne bevalling kan zijn, een volgende bevalling kan altijd weer anders verlopen en wel een mooie ervaring worden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws