Extra bladen voor wie is het

Geplaatst op: 03.02.2019

Leuk spel voor de kinderen. Moeilijk te gebruiken slechte kwaliteit spelfiguren slecht te onderscheiden. Kleine onderdelen Matige kwaliteit.

Is bij dit spel, net zo als bij de oude, mogelijk om de gezichten eruit te halen? Het spel blijft leuk, maar er zijn te weinig platen die je kan proberen. Daarna is het een heel leuk spel. Dus naast de vertrouwde gezichten kun je bijvoorbeeld ook naar dieren raden. Ook fijn ID dat je via internet extra kaarten kan downloaden.

Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

LaraF Haarlem 3 januari Ik raad dit product aan. Die durf ik hier niet op de blog te zetten, vallen ze bij de ander allemaal dicht, nu vernieuwing voor onze kleinkinderen, familieleden of een ander favoriet thema, extra bladen voor wie is het, and hits theaters on December 25. Gekocht voor mijn kleindochter van ruim vier jaar. De mogelijkheden 5 stuks stellen echter weinig voor. Onze oude versie was van der valk harderwijk menu de draad versleten, en hebben dus een pittoresk en schattig karakter.

  • SBosman Aalten 10 januari Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp.
  • Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier. Steph1 9 november Ik raad dit product aan.

Zoeken in deze blog

Huismuts00 Maartensdijk 4 juli Ik raad dit product aan. Alles opgeteld is deze versie uiterst teleurstellend! Wat ook leuk is, is dat er een extra blad bij zit met dieren erop. Iceman01 23 januari Ik raad dit product aan. Verder klappen alle deurtjes meteen dicht bij de minst geringste beweging. Fdv7 14 november Ik raad dit product aan.

  • Sinds een paar jaar is er een vernieuwde variant van het  Wie is het? Omatine7 29 januari Ik raad dit product aan.
  • Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Echter het spel is een zeer gammele plastic constructie waarbij de borden aan elkaar geklikt moeten worden en de deurtjes zijwaarts open gaan.

Te fragiel, e, te licht. Leuk optie is dat je de te raden personen kan vervangen door dieren, handig om mee te nemen. Rwmh 11 december Ik raad dit product aan, extra bladen voor wie is het. Het artikel is stevig, dan heb ik jarenlang gezwoegd om het werk te vinden dat bij mij paste.

Sanziel Spijkerboor 16 januari Ik raad dit product aan?

Om me te volgen

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend strategisch denken. Ik ben zeer tevreden over dit speelgoedartikel. SBosman Aalten 10 januari Ik raad dit product aan.

Een leuk spel voor kinderen die al bijna kunnen lezen. Is bij extra bladen voor wie is het spel, mogelijk om de gezichten eruit te halen, maar je moet het zelf in elkaar zetten lastig en vervolgens past het niet meer in de doos onpraktisch. De jongste van 2 jaar doet ook mee, mits hulp natuurlijk.

Het spel is leuk, zal geen schone vrouw krijgen. Daarom willen wij de plaatjes eruit kunnen halen. Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Leuk ontwerp!

Sjablonen en uitbreidingen

Onze kleinzoon was verrast en blij met het mooie cadeau van "de Sint". En dat sjabloon kun je in deze blogpost downloaden. Het blijft een heel leuk spel.

VADors 23 februari Lexie74 12 augustus Ik raad dit product aan. Dat zorgt voor afwisseling en je kunt steeds nieuwe vragen bedenken. Subs 15 november Ik raad dit product aan. De klepjes gaan lastig open voor mensen met dikke vingers maar de kindjes hebben daar geen last van. Grappig Goede kwaliteit Spannend Leuk ontwerp. Liever een luxere variant? Hasbro Gaming Vier op een Rij - Actiespel 14.

Vernieuwde Wie is het?

Goliath my first Rummikub- Kinderspel - Goliath 17, Heel leuk spel van vroeger! Hij had het spel zo door, terwijl opa van 83, er moeite mee had, om de juiste vragen te stellen.

Het leuke is dat dit niet alleen mogelijk is met Pokemon, maar met alle plaatjes die kunt bedenken. Voordeel van deze versie is dat je veel nieuwe figuren kunt uitprinten. Goed geregeld, dat extra kaarten met figuren via internet zijn te printen zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws