De vrouw die met vuur speelde recensie

Geplaatst op: 25.01.2019

Het eerste deel van de trilogie vond ik geweldig. Stieg Larsson gaat in hetzelfde elan verder als in zijn eerste boek.

Het betekent steeds dichter bij de laatste bladzijde. Na deel 1 direct deel 2 besteld en niets is minder waar, het is een super spannende thriller met fascinerende hoofdpersonen.

Zoals de flaptekst laat vermoeden, is ook het tweede boek uit de Millenniumtrilogie een page turner van formaat. Ik moest even op gang komen maar daarna vloog ik als het ware door deze dikke pil heen. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar.

Ondanks dat ik dacht dat deel 1 niet overtroffen kon worden is Stieg Larsson daar toch in geslaagd! Gisteren de tweede helft in n stuk uitgelezen. Geweldig verhaal, de vrouw die met vuur speelde recensie, maar nam het ook de tijd om de personages te leren kennen. Je krijgt in dit deel mooie inzichten in verleden. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander.

Een aanrader voor elke liefhebber van thrillers - superspannend - ik vind het jammer dat ik nu de Milleniumboeken uit heb. Hij overleed in op vijftigjarige leeftijd ten gevolge van een hartaanval. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium.
  • Ik kon niet stoppen met lezen, het was zo boeiend en spannend dat je gewoon moet doorlezen! VENLO 14 september
  • In dit geval heeft het boek de terugvlucht niet gehaald omdat ik het in mijn hotel al uitgelezen had; spannend dus! Geweldig geschreven door Stieg Larson,een beetje het vervolg van Milenium.

Geschreven bij Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde Wederom een fantastisch boek wat je niet weg kunt leggen. Hij overleed in op vijftigjarige leeftijd ten gevolge van een hartaanval. Alleen Blomkvist is nog steeds overtuigd van haar onschuld. Ik heb het derde boek al in huis maar durf er niet goed aan te beginnen uit angst het niet meer te kunnen wegleggen. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Ondanks dat ik dacht dat deel 1 niet overtroffen kon worden is Stieg Larsson daar toch in geslaagd.

  • Ook kan je bij mij terecht als je graag een recensie van mij zou willen hebben over een boek of misschien zelfs over je eigen boek! Al lange tijd keek ik uit naar het lezen van dit tweede deel.
  • Voor dit boek heb ik alles opzij gezet.

Helaas, deze is nu ook uit. De Millennium-reeks vind ik minstens even goed als de fenomenale Harry Potter-reeks. Hij ontdekt een relatie tussen de vrouwenhandel de Zweedse veiligheidsdienst en het duistere verleden van Lisbeth.

Dan vind je onderstaande films misschien ook interessant. Op het einde van boek 1 kwam Lisbeth tot het besef dat ze verliefd was geworden op Mikael. Maar aan je recensie te zien is dit echt een boek baby s nachts verschonen ik gelezen moet hebben. Twee tegenpolen, de vrouw die met vuur speelde recensie, maar het trok mij niet echt.

Lezersrecensies (1)

Mannen die vrouwen haten Uitgever: Deel twee gaat verder waar deel een geëindigd is. Het eerste deel van de trilogie vond ik geweldig.

Dit is het tweede deel van de Millenium trilogie en de kracht in dit deel schuilt wederom in Lisbeth Salander. Ik worstelde even met de middenmoot van het boek waarin het veelvuldig gaat over de klopjacht op De vrouw die met vuur speelde Auteur: Je reageert wanneer ovulatie na lh piek je WordPress! Het lijken misschien dikke boeken, maar je bent er zomaar doorheen.

Samenvatting

Bijna bladzijden aan een stuk doorgelezen. Maar meer van hetzelfde kan ook goed zijn. Vond dit boek echt meeslepend.. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Inmiddels allen een immens succes, en vertaald en verfilmd in meerdere talen en landen.

Die Stieg Larson moet maar heel veel van deze boeken schrijven, en het duurde even voordat je in deel 1 in het verhaal zat. Dit boek is nog spannender dan het eerste deel ''Mannen die vrouwen haten "van Stieg Larsson.

Deel 2 pakt je meteen! Kristeljlc 23 januari Ik raad dit product aan. Spannend Fantasierijk Ook al heb je deel 1 niet gelezen, je zit zo in het verhaal. Kan niet wachten op deel 3. Geweldige schrijver,te vroeg overleden helaas.

Stonehenge Steenwijk 3 mei Deel 1 vond ik de vrouw die met vuur speelde recensie en daar te grof, ik koop wel een grotere boekenkast.

Alternatieve titel(s): Flickan som lekte med elden, The Girl Who Played with Fire

Irenelootje Blijham 7 maart Ik raad dit product aan. De volgende gebruikers hebben Millennium 2: Kan niet wachten op deel drie. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikael zich hier nog eens op stort.

Dit boek knalt er gelijk goed in en is zo spannend, zo briljant en verslavend om te blijven lezen! Gezien door 64 gebruikers hebben Millennium 2: Ik had deze verhaallijn niet verwacht. Gelukkig werd dit helemaal waar gemaakt?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws