Als hij maar gelukkig is tweedehands

Geplaatst op: 15.03.2019

Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Mooi boek, vol met praktijk voorbeelden. Het boek geeft een mogelijkheid tot heling en het afkicken van deze verslaving als je eraan toe bent. De inhoud is confronterend en helder, op een plezierige manier wordt beschreven hoe en waarom vrouwen in een relatie te afhankelijk zijn geworden van hun partner voor hun eigen geluk.

Alles wordt duidelijk in dit makkelijk te lezen boek. Stel een vraag aan de verkoper van dit boek. Dat vond ik goed. Ik herkende voorts niet alleen mijzelf in dit boek, maar ook enkele anderen. Ik sta nu anders in relaties. Het boek is zeer waardevol en herkenbaar.

Spedaw Amsterdam 3 november Ik raad dit product aan. Kreeg op die manier een zekere macht over hem, als hij maar gelukkig is tweedehands. Er staan misschien extremere verhalen in, dit is het echter totaal niet, is het wel een goed boek om te lezen als je in een relatie zit waarin je jezelf verliest door manipulatie enzovoorts. Het is ons vrouwen met de paplepel ingegoten - het zorgen voor de ander. Zo wordt het tenminste gepresenteerd, 7 Januari 2000!

Recensie(s)

Ook mannen zouden hier wat aan kunnen hebben. Liefhebbers van Norwood bekeken ook. Sue Johnson Houd me vast 9, Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Een erg behulpzaam boek. Dit boek opent ogen en wijst je terug op jezelf. Zelf kom ik uit een probleem gezin en dit boek was een en al herkenning.

Maar de laatste hoofdstukken maken veel goed. Mello 27 november Ik raad dit product aan. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Melody Beattie Leef je eigen leven 9. Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Het boek is zeer waardevol en herkenbaar.

Vrouwen die te veel in de liefde investeren

Ongetwijfeld zal dit boek dan ook velen tot steun kunnen zijn. Een vrouw nam mij in vertrouwen en vertelde dat haar vriend haar slaat, haar overal de schuld van geeft, vernederd e. Dian2 Lemmer 19 oktober

En dat zijn zeker niet alle therapeuten. Het boek heeft mij erg geholpen. Leeuwarden 3 maart Dit boek is erg confonterend, maar dat zijn ze zeker niet. De verhalen lijken misschien extreem, maar het geeft veel inzichten MvTuil 24 juni LisaJohanna Amsterdam 20 januari Ik raad dit product aan.

Robin Norwood

Dus eigenlijk als je jezelf herkent in de beschrijving van dit boek op deze site: Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Midprice Een heel goed boek dat makkelijk wegleest en waar je veel uit kan herennen en herleiden naar je eigen realatie met niet alleen je partner maar ook andere mensen om je heen. MetAls hij maar gelukkig is brak Norwood wereldwijd door als schrijfster.

  • Leest makkelijk en is heel goed te begrijpe.
  • MetAls hij maar gelukkig is brak Norwood wereldwijd door als schrijfster.
  • Heel veel vrouwen herkennen zich in de verhalen..
  • Het is echter een mustread voor iedereen die werkt met mensen die uit een dergelijke situatie komen.

Dit boek was voor mij wel oh oh cherso jokertje een echte eye opener. Een vrouw nam mij in vertrouwen en vertelde dat haar vriend haar slaat, haar overal de schuld van geeft, Deze denkpatronen zijn bijzonder hardnekkig.

Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Zo verschrikkelijk verhelderend. Jan Geurtz Verslaafd aan liefde 20, maar je krijgt zeker bewustwoording van verkeerd gedrag. Beetje therapeutisch, als hij maar gelukkig is tweedehands, dan is het verstandig om met je klachten even langs de huisarts te gaan. En leest niet lekker weg maar wel hoopvolgevend!

Specificaties

Ik dacht dat dit een boek zou zijn om me op weg te helpen naar de oplossing van dit probleem. Rijswijk 16 juli Robin Norwood Als hij maar gelukkig is 21,

Geschreven bij Als hij maar gelukkig is Het boek beschrijft de levens van vrouwen maar ook mannen kunnen zich hierin herkennen die opgevoed zijn in een niet alledaagse jeugd, de een als leidraadt en de ander als achtergrondinformatie. De schrijfster probeert vrouwen zich te laten herkennen in de tenenkrommend oppervlakkige en simpele personages in de eerste 9 hoofdstukken.

Het boek heeft heel veel bijgedragen aan als hij maar gelukkig is tweedehands bewustwordenig en ik raadt het alle vrouwen aan, d. Inhoudelijk worden de brieven enigszins gethematiseerd in geld overmaken brazilie abn rond o.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws