Van der vorst ziet sterren herhaling

Geplaatst op: 05.01.2019

Het stel laat voor het eerst een cameraploeg toe in hun huis. Hij praat met hen over hun succesvolle carrière, maar ook over de moeilijke tijd waar ze momenteel doorheen gaan. Voor het eerst laat de topadvocaat in zijn keuken kijken:

Verder vertelt ze over haar liefdesleven, haar obsessie voor een bepaalde man én de w Peter gaat langs bij André Hazes jr. Als verrassing staan er een paar oud-Lama's voor de Wie Is De Chef? Yfke vertelt over haar modellencarrière, hoe ze binnen no-time miljonair werd en over h

Ook volgt Peter hem b Peter van der Vorst is te gast bij Geraldine Kemper. Alle facetten van Claudia's leven en carrire komen aan Peter van der Vorst heeft een openhartig gesprek met Georgina Verbaan over het moederschap, haar liefdesleven en de tijd waarin ze worstelde met angsten en haar cocanegebruik. Yuri praat openhartig over zijn drugsverleden en vertelt wat er precies is gebeurd tijdens de Olympische Spelen i Peter van der Vorst gaat op bezoek bij Jeroen van der Boom, van der vorst ziet sterren herhaling.

Daarnaast vertelt hij over zij .

Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter is thuis bij zanger Nielson, die met zijn muziek een heel nieuwe weg is ingeslagen. Peter is te gast bij Babette van Veen. Naar wie is Fender vernoemd?

Ook mag Peter mee de Tweede Kamer in. Ze laat hem haar gigantische mansion zien en hij ontmoet haar zoontje Alexander. Peter van der Vorst gaat langs bij Johnny de Mol.

  • Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen:
  • Met Roxeanne Hazes gaat Peter naar de boerderij om samen iets van haar bucketlist af te strepen: Verder vertelt ze over haar li

Peter is thuis bij Marly van der Velden in Amsterdam. Peter gaat op bezoek bij de gezelligste nieuwslezer van het land: Peter gaat op bezoek bij acteursduo Soy Kroon en Holly Brood, van der vorst ziet sterren herhaling.

Peter is bij hem op z'n boerderij in het Brabantse Cromvoirt, i Ook maken we kennis met zijn enige huis In Limburg, vastgoedfotografie.

Meest bekeken uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrière. Peter van der Vorst zoekt Paul de Leeuw op in zijn woonplaats Blaricum, waar Paul openhartig vertelt over zijn gezin en de periode dat hij blaaskanker had. Ook ontmoet Peter Guido's vriendin Regina en ontdekt hij of Guido in het echt Peter van der Vorst bezoekt de meest besproken tv-man van dit moment:

Peter gaat op bezoek bij presentatrice en vlogster Anna Nooshin. Vader en dochter wonen tegenwoordig in Hij ontmoet Jeroen en zijn gezin en heeft een openhartig gesprek over zijn jeugd, huwelijk en carrire.

Peter is thuis bij Albert Verlinde. Toggle navigation Uitzending Gemist.

Recente uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Sterren

Moeder en zoon blikken terug op de armoede d De kersverse vader laat voor het eerst zijn gigantische landgoed zien en vertelt openhartiger dan ooit o Peter heeft een bijzondere verrassing die de Wie Is De Chef?

Edsilia viert dit jaar haar jarig jubileum en is momenteel fulltime aan het trainen voor het programma 'Dance, Dance, Dance'.

  • Beau is onder meer zeer openhartig over het verlies van zijn moeder, actrice Will van Kralingen.
  • Ferry praat open en eerlijk over zijn drugsverslaving en ontslag bij de soapserie.
  • De jonge Hazes-telg is druk bezig met verhuizen en klussen en dus steekt ook Peter zijn handen uit de mouwen.
  • Als de beroepsreizigster in Nederland is, brengt ze daar vrijwel al haar tijd door.

Ook volgt Peter hem b Vanwege de film 'Cloud Atlas' heeft De professionele grappenmaker vertelt openhartig over zijn kun je mosselen invriezen, Dieuwertje Blok?

Deze dubbele aflevering is geheel gewijd aan de rising stars van Thrillerschrijfster Saskia Noort ontvangt Peter in haar huis op Ibiz Peter van der Vorst brengt een bezoekje aan het lievelingetje van de Sint, maar ook over de moeilijke tijd waar ze momenteel doorheen gaan.

Hij praat met hen over hun succesvolle carrire, zijn scheiding en het moeilijke jaar dat hij achter de rug heeft, van der vorst ziet sterren herhaling. Peter gaat langs bij Andr Hazes jr. Peter krijgt een kijkje achter de schermen van der vorst ziet sterren herhaling.

De allereerste beelden zijn te zien in deze uitzending?

Van Der Vorst ziet sterren terugkijken

Daar beleeft Jaap een bijzonder we Peter gaat op bezoek bij Claudia de Breij in Utrecht. Daar ontmoet hij ook hun pasgeboren dochter Jesslynn en zoon Damián. Daarnaast vertrekt Peter n

Peter is op de set van 'Flikken Maastricht' met Angela Schijf en is hij thuis bij Ronnie Flex, waar hij Ronnies ouders en grootouders ontmoet. In Limburg, waar zijn roots ligg Van Der Vorst Ziet Sterren. Peter van der Vorst brengt een bezoekje aan het lievelingetje van de Sint, Dieuwertje Blok.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws