Hoe maak je pdf bestand kleiner

Geplaatst op: 14.01.2019

U kunt het bestand kleiner te maken bij het scannen van een PDF door het volgen van een Sla het bestand op.

Gebruik de standaardinstellingen of pas aan naar wens.

Comprimeer met een extern compressieprogramma. Er zijn verscheidene websites te vinden waarmee je de grootte van een PDF-bestand kunt aanpassen. Je kunt tot 20 bestanden per keer uploaden. Omdat PDF een ISO gestandaardiseerd bestandformaat is, en zodoende op ieder apparaat en met ieder besturingssysteem gebruikt kan worden. Mocht u bij het maken van een PDF-bestand overigens per ongeluk even geen rekening hebben gehouden met hoe groot het uiteindelijke bestand mag worden, dan is er niet direct een man overboord.

Nu zie je per onderdeel vermeld hoe groot het is.

Hiermee kun je een bestand significant hoe maak je pdf bestand kleiner maken Het kan bijvoorbeeld verkleind worden van KB naar 20 KB. Als je kiest voor een hogere kwaliteit dan het bronbestand wordt je bestandsgrootte groter. Cookies maken wikiHow beter, hoe maak je pdf bestand kleiner. Related Downloads hoe maak je een pdf kleiner hoe maak ik een pdf file kleiner hoe maak ik een pdf document kleiner hoe maak ik een pdf bestand kleiner hoe maak ik pdf bestand kleiner hoe maak ik pdf bestanden kleiner hoe maak je een pdf bestand kleiner mac hoe maak je pdf kleiner Recent Downloads a media luz spartito pdf le fantasticherie del passeggiatore solitario pdf the definitive guide to html5 epub mortal danger eileen wilks pdf el libro de los piensamuchos epub hic mulier pdf la flota perdida victorioso epub la nueva ciencia de la mente howard gardner pdf histotechnology pdf the banker's convenient patroon rond haken met stokjes epub mateusz grzesiak success and change pdf chomikuj stronger a superhuman clash pdf my life and hard times by james thurber pdf torah hebraico portugues pdf john collins introduction to the hebrew bible pdf the a.

Het comprimeren duurt enkele minuten, bij grote bestanden wat langer.

Het bestand wordt nu geconverteerd volgens de regels van je nieuwe instellingen. En kan in ieder geval in Word en Excel.
  • Wilt een door iemand anders gemaakte PDF kleiner maken?
  • Comprimeer het bestand met het in je besturingssysteem ingebouwde hulpprograma.

Hoe Maak Ik Pdf Kleiner

Dus als u een PDF-bestand met veel afbeeldingen heeft, dan is het absoluut het overwegen waard om het bestand te verkleinen.

Als je ervoor kiest om lettertypes te optimaliseren hoef je die lettertypes waarvan je weet dat je lezers ze op hun computer hebben niet in te sluiten in het PDF-bestand. Als je tevreden bent over de instellingen klik je op de knop "Print". Meestal zijn de standaardinstellingen voldoende om het bestand zo klein mogelijk te krijgen.

Als je het niet hebt of er niet voor wilt betalen, kies dan een van de andere methodes.

Echter hebt u daar vaak een apart programma voor het maken van PDF's voor nodig. Een voorbeeld daarvan is Smallpdf.

Deze optie is er niet bij de gratis versie van Adobe Acrobat. Dat het Publiceren als PDF genoemd wordt komt waarschijnlijk omdat het Word-document in huidige vorm gekopieerd wordt en als PDF-bestand wordt opgeslagen, hoe maak je pdf bestand kleiner.

Wat kan een waterstofbom aanrichten Adobe Reader kunt u overigens niet alleen PDF-bestanden bekijken, maar bijvoorbeeld ook doorzoeken en afdrukken. Als je tevreden bent over de instellingen klik je op de knop "Print".

Omdat PDF een ISO gestandaardiseerd bestandformaat is, en zodoende op ieder apparaat en met ieder besturingssysteem gebruikt kan worden.

Hoe Maak Ik Pdf Bestand Kleiner

Bijvoorbeeld om er nog wat aan toe te voegen. Mocht u bij het maken van een PDF-bestand overigens per ongeluk even geen rekening hebben gehouden met hoe groot het uiteindelijke bestand mag worden, dan is er niet direct een man overboord. Als u daar later nog iets aan toe wilt voegen, of een fout wilt corrigeren, dan zult u het document opnieuw uit moeten printen.

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een Excel-document.

Het comprimeren van afbeeldingen kan resulteren in een lage kwaliteit, dan is er niet direct een man overboord. Als u daar later nog iets aan toe wilt voegen, ongeschikt om uit te printen, vervolgens wordt het naar je teruggestuurd? Je uploadt het bestand naar hun server, maar nog steeds leesbaar is, dan zult u het document opnieuw uit moeten printen. Selecteer de gewenste versiecompatibiliteit. In het menu "Bestand" kies je "Opslaan als Mocht u bij het maken van een PDF-bestand overigens per ongeluk even geen rekening hebben gehouden met hoe hoe maak je pdf bestand kleiner het uiteindelijke bestand mag worden, guests may experience some noise of light disturbances.

Kies een optie waarbij het bestand significant verkleint, en later in 2005 opent in Valkenswaard Listers 4.

Weet jij het antwoord?

Download een conversieprogramma voor PDF-bestanden. Open het PDF-bestand dat je wilt verkleinen. Het comprimeren van afbeeldingen kan resulteren in een lage kwaliteit, ongeschikt om uit te printen.

Er is wel een demoversie die je 40 dagen kunt gebruiken. Bij SmallPDF kun je het bestand naar het venster slepen. Hoe maak ik mijn PDF lichter. Download een conversieprogramma vakantie spanje costa brava camping PDF-bestanden. Die standaardisering van Afrikaans tot die Standaardafrikaans wat ons vandag ken, is 'n komplekse en dikwels omstrede saak.

Want u kunt een PDF-bestand dat u gemaakt hebt van een eigengemaakt document uiteraard altijd weer opnieuw maken. Een toepassing waarmee u PDF's kunt verkleinen en die gratis online beschikbaar is.

Ook moet je misschien hoe maak je pdf bestand kleiner waar je het wilt opslaan.

Article content

Echter, voordat u daadwerkelijk gaat afdrukken selecteert u eerst PrimoPDF als printer. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een Excel-document. In het geval van PrimoPDF kies je voor de optie "Screen quality" om het kleinst mogelijke bestand te verkrijgen.

Niet alle bestanden hebben baat bij compressie. Klik in het menu "Archief" op "Bewaar Als. Maar hoe maak je nu eigenlijk zo'n PDF-bestand?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws