Het huis van de moskee boek

Geplaatst op: 14.03.2019

Groetjes en veel leesplezier. The ending was the best ending I have ever read.

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Een boek over het onbekende Iran, een familie saga, waarbij je het gevoel krijgt er vlak bij te zijn. Dec 19, Ali rated it really liked it  ·  review of another edition. Ma il punto di forza di Abdolah è che non racconta un episodio tanto per metterlo lì: Hallo, Ik heb nr aanleiding van de beoordelingen van dit boek op deze site het boek aangeschaft en gelezen.

IvyCarol Amsterdam 27 oktober Ik raad dit product aan. Rotterdam 3 juni Van generatie op generatie komt de imam van de moskee uit de familie van Aga Djan; als het verhaal opent, is dit zijn neef Alsaberi.

A really good, hard to put down novel! AO K amsterdam 14 oktober Spannend Meeslepend verhaal Goede verhaallijn?

Meer titels ter overweging

Arnhem 12 mei Today I was walking in the street and a young man in his twenties was addressing every woman he sees by by the word "sin"!! Al eeuwenlang brengt de familie van Aga Djan de imam van de moskee voort. Het formaat, de omslag en de illustraties, alles is met veel zorg en liefde vormgegeven, eigenlijk net zoals je merkt dat het verhaal zelf met veel liefde is geschreven.

Spannend Meeslepend verhaal Goede verhaallijn.

Het kleurrijke verhaal beschrijft goed de spagaat waarin de bevolking zat in de roerige tijden in Iran aan het einde van de vorige eeuw, het huis van de moskee boek. Ook toonst het leuker. De stijl die Abdolah hanteerd weet de spanning goed op te bouwen en geeft een gedetailleerde beschrijving van het leven in islamitisch land.

Wat een mooi en indrukwekkend boek. Amsterdam 25 februari Kader Abdolah verdient al het lof meer dan zeker.

Boekenlijstjes met boek "Het huis van de moskee"

I was almost surprised; Abdolah does not use long descriptions akin to Woolf or any Russian author ever. Apeldoorn 5 januari Uit alles blijkt dat hij zijn aangetrouwde familielid Galgal haat, en de lezer kan niet anders dan dit gevoel delen. Beoordelingen en recensies 7 62 sterrenbeoordelingen 7 recensies.

Place ;     dcterms: Misschien nog een opmerking over de vormgeving van het boek, het huis van de moskee boek. Via een kennis kreeg ik de tip over dit boek. Al snel blijkt het tegendeel; de ontwikkelingen in Iran nemen een vlucht en de lezer wordt meegenomen met de personages van het Huis in hun verschillende houdingen tegenover de Koran, houdingen met veel invloed. Dit boek zal je nooit meer loslaten.

Navigatiemenu

Is it out in English? Dit boek zal je nooit meer loslaten! Ik moest dit boek lezen voor school en ik was er niet bepaald blij mee. EsCee 30 januari Ik raad dit product aan.

  • Niet alleen het land lijdt onder de terreur, de jihad en de islamisering.
  • Puttershoek 5 september
  • Het geeft een indrukwekkend en veelzijdig beeld van de veranderingen die zich hebben voltrokken in Iran, maar ook in het leven van de bewoners van het huis van de moskee.
  • Je ziet de menselijke in wat je altijd voor onmenselijk heb gezien.

Eerst wordt het onder invloed moeten tomaten in de koelkast de Amerikanen een veel losser land, waar vrouwen zonder hoofddoekjes rond gaat lopen en bioscopen ontstaan! Het enige minpuntje van het verhaal. Its a strange spirit against current civilization and against Islam itself? Immediately I was absolutely absorbed. Zelfs Aga Djan kan het tij niet keren, het huis van de moskee boek. Vrouwen gaan buiten weer hun Chador dragen en de moskee wordt van de bewoners van het huis afgepakt!

Al eeuwenlang brengt de familie van Aga Djan de imam van de moskee voort. Al eeuwenlang brengt de familie van Aga Djan de imam van de moskee voort. Neem Shahbals huisgenote Zinat?

Recente artikelen:

I would recommend it to anyone who liked A Thousand Splendid Suns. The ending was the best ending I have ever read. Geschreven bij Huis van de moskee Het huis van de Moskee van Kader Abdolah is nu echt een boek , dat van de eerste bladzijde tot de laatste bladzijde boeit.

Preview this item Preview this item. Misschien nog een opmerking over de vormgeving van het boek. Service - Help ons BookSpot te verbeteren. Het is geen slecht boek, maar het verdient absoluut niet de eer die het met deze rangschikking toekomt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws