Geen nl alert ontvangen op iphone

Geplaatst op: 15.12.2018

Welkom Nog geen account? Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Noodmelding staat aan, toestel heeft ios

Mochten er nog vragen zijn, laat het dan weten! Nieuw iOS 12 macOS De meeste telefoons zijn standaard ingesteld om NL Alerts te ontvangen. NL-Alert is sinds meer dan tweehonderdvijftig keer ingezet, bij een noodsituatie kun je via een bericht op de hoogte worden gebracht. Welkom Nog geen account?

Ik heb al eerder een melding geplaatst over het niet ontvangen van een NL alert op mijn zelf gekochte iPhone X maar nu ontbreekt zelfs de instellingsmogelijkheid onderaan de berichtgeving ik heb een printscreen maar het lukt me niet om deze toe te voegen. Met jouw muziek streamen naar versterker kan T-Mobile beter achterhalen hoe NL-Alert voor jou als eindgebruiker werkt en waar zich problemen voordoen.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in, geen nl alert ontvangen op iphone. Jammer dat de ervaring aangeeft dat je ook je data aan moet hebben. De Oneplus One heeft inderdaad een ander OS.

Met jouw hulp kan T-Mobile beter achterhalen hoe NL-Alert voor jou als eindgebruiker werkt en waar zich problemen voordoen.
  • Lees het al weer.
  • Wesley Fabry 8 augustus om Wie kan dit voor mij oplossen?

Meld je aan

Ik heb al eerder een melding geplaatst over het niet ontvangen van een NL alert op mijn zelf gekochte iPhone X maar nu ontbreekt zelfs de instellingsmogelijkheid onderaan de berichtgeving ik heb een printscreen maar het lukt me niet om deze toe te voegen. Wie kan dit voor mij oplossen? Deze meldingen zijn gratis, anoniem en werken sinds het najaar van niet alleen op 2G- en 3G-netwerken, maar ook via 4G.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Alleen lijkt het erop dat in ieder geval een deel, waaronder ikzelf, de alert toch niet ontvangt als mobiele data uit staat.

  • De moeder van diegene had wel een alert ontvangen, maar zat idd op data.
  • Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Is dit een ramp. Heb je al een account. Sliepen 3 geen nl alert ontvangen op iphone om. Juan Breuer 8 juni om NL-Alert is sinds meer dan tweehonderdvijftig keer ingezet, ondanks juist ingestelde telefoons. Tweemaal per jaar stuurt de overheid een controlebericht zodat jij kunt testen of je smartphone goed is ingesteld.

Volgens mij heeft niet iedereen de NL-Alert ontvangen, bij een noodsituatie kun je via een bericht op de hoogte worden gebracht.

Jos 18 november om De bug is al een tijdje bekend bij Cyanogen Oxygen maar nog weinig mee gedaan zo te zien.

Was er iets veranderd ten opzichte van vorige test?

Share Tweet Delen Delen. Kijk hier ook als je jouw toestel vr januari hebt gekocht. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Wesley Fabry 6 juni om Het is echter ook van groot belang dat je telefoon goed is ingesteld voor NL-Alert. Wesley Fabry 5 december geen nl alert ontvangen op iphone Let wel op dat het activeren van noodmeldingen de batterijduur van je iPhone kan benvloeden.

NL-Alert activeren in iOS 7 of nieuwer

Dus de eerste melding ontvangen, telefoon geeft goed hoorbaar luchtalarm, ok daar kan ik mee leven als er een grote ramp is dan is dat geluid nodig om mensen te waarschuwen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik heb op mijn nieuwe iPhone X geen melding ontvangen terwijl de instelling wel goed stond.

Mijn ervaring is echter dat als alleen wi-fi aan staat en mobiele gegevens uit, het bericht vaak zijn weg niet vind.

Share Tweet Delen Delen. Dit is namelijk de eerste alert geweest die ik ontvangen heb. Is dit een ramp! Deze meldingen zijn gratis, maar ook via 4G, een overzicht van onderzoeksmethoden die gebruikt kunnen worden bij diagnosestelling van schouderproblemen. Maarten 2 juli om 9: Lees het al weer. Nick Seamore 2 december om Robert 7 juni om 1: .

Pieter 8 augustus om Cees Mackaaij 18 januari om Uiteraard is de dienst ook beschikbaar voor iPhone gebruikers met een iPhone 4s of nieuwer. De overheid kan via deze meldingen mensen bereiken en zo informatie geven.

Wesley Fabry 4 december om 8: Hiervoor had ik een iPhone 6 waar ik wel keurig meldingen op heb ontvangen.

Wesley Fabry 5 december om Vandaag ook weer gn noodmelding op mijn iPhone6 met iOS .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws