Engels leren spreken online gratis

Geplaatst op: 09.12.2018

Vul het juiste Engelse rangtelwoord in! Oefen met het vervoegen van de future simple!

Sleep de bepaalde lidwoorden naar de lege vakjes! De klassen zijn van A1 tot C1 niveau. Engels is een relatief gemakkelijke taal om te leren.

Oefen de Engelse kleuren met flashcards - Gratis. Engels is de meest gesproken taal in internationale handel. Oefening op de conditionals type 2 - Gratis. Vul de juiste voorzetsels en gerundia in!

Oefen de seizoenen in het Engels met flashcards - Gratis. Kies de Engelse bijwoorden van waarschijnlijkheid en zekerheid - Gratis. Overslaan en naar de inhoud gaan? Oefen met het Engelse gerundium. Markeer de Engelse bijwoorden van kwantiteit - Gratis.

U bent op zoek naar een volledige online cursus Engels? Oefen op de volgorde van de dagen van de week. Ik ben Senna Slangen.

Heb je vragen?

Oefening op woordenschat en zinnen over de liefde - Gratis. Oefening op past simple en past perfect! Sleep de juiste onbepaalde voornaamwoorden in de tekst! Kies tussen de modale werkwoorden "can" en "could"!

Vul de zinnen aan met de modale werkwoorden "will" en "shall"! Vervoeg het hulpwerkwoord "to be"! Meer dan miljoen mensen spreken Engels als moedertaal, inclusief 55 miljoen in het Verenigd Koninkrijk en meer dan miljoen in de Verenigde Staten.

Kies de correct zero conditional in het Engels - Gratis. Minder dan enkel uren. Kies de Engelse bijwoorden van waarschijnlijkheid en zekerheid - Gratis.

Vul de zinnen aan met de future perfect continuous. U wordt ondergedompeld in concrete situaties om uzelf te trainen en uw vaardigheden te gebruiken.

Taallessen Kroatisch, Engels en Russisch

Hoe worden deze Engelse hoofdtelwoorden getypt? Oefen op de volgorde van de dagen van de week. U leert deel te nemen aan vergaderingen in het Engels, te argumenteren en uw standpunt te verdedigen, alsook producten en diensten voor te stellen en te verkopen.

Na deze cursus kan u met alle gemak in het Engels telefoneren en communiceren per e-mail en dit met het juiste woordgebruik.

Ontdek de methode waardoor u binnen afzienbare tijd met vertrouwen en gemak Engels zal spreken. Kies de Engelse bijwoorden van kwantiteit - Gratis. Oefen op de juiste Engelse begroeting.

Oefen de seizoenen in het Engels met flashcards - Gratis. Cursus Engels voor beginners A1.

Over de Engelse taal

Vervoeg de werkwoorden in de past perfect! Vul de present simple of present continuous in! Vervoeg de on regelmatige werkwoorden en vorm het voltooid deelwoord! Oefen de Engelse kleuren met deze afbeeldingen - Gratis.

Je leert basiswoordenschat, grammatica en meer. Sleep de bepaalde lidwoorden naar de lege vakjes. Oefen de Engelse spreekwoorden met een invuloefening - Gratis. Cursus Engels voor beginners A1. Vul de Engelse bijwoorden van plaats in - Gratis. Ik zou graag  mensen uit de hele wereld willen helpen om deze talen te leren.

Taallessen Kroatisch, Engels en Russisch.

Aangepaste niveautest

Oefen de Engelse cijfers en nummers met flashcards - Gratis. Eten bestellen in het Engels. De taal die u leert zal u toelaten om u verstaanbaar te maken in elk land waar er Engels gesproken wordt.

Verander de passieve zinnen in actieve zinnen. Vul de zinnen aan met het tegenwoordig deelwoord. Kies de juiste positie van de Engelse bijwoorden - Gratis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws