Bootje huren veerse meer zonder vaarbewijs

Geplaatst op: 16.01.2019

Wanneer u een zeilboot huurt wordt u geacht te kunnen zeilen. Sloep huren Open sloepen voor groepen tot maximaal 12 personen.

Ideaal voor een dagje vissen, ook uitstekend geschikt voor de beginnende schipper. Bevaar het hele Veerse meer van Kortgene tot aan Veere en van Wolphaartsdijk tot aan Kamperland en verken de vele eilanden, dorpen en strandjes.

Door de polders, achter de dijk ligt het meest veelzijdige nautisch bedrijf van John Siemerink en Petra Meijaard. Wij bieden diverse outdoor activiteiten en verzorgen ook passende accommodatie indien gewenst. Huurders die niet goed kunnen zwemmen kunnen een reddingsvest of zwemvest huren. Kajuitjachten voor 4 of 6 personen met slaapplaatsen.

Onder dit motto organiseert zeilschool De Viking zomerkampen voor cursisten van 8 tot 18 in de mei- zomer- en herfstvakantie.

Bezoek dan de historische stad Veere. Boeken ging makkelijk en vragen werden snel en vriendelijk beantwoord. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt groepsuitje, bootje huren veerse meer zonder vaarbewijs. Ideale ligging aan het Veerse Meer De Arne is gevestigd bij de jachthaven Oranjeplaat te Arnemuiden; ideaal voor korte en lange routes.

Een vaarbewijs is niet nodig! Bevaar het hele Veerse meer van Kortgene tot aan Veere en van Wolphaartsdijk tot aan Kamperland en verken de vele eilanden, dorpen en strandjes.
  • Per pagina 10 20
  • Huur een boot, sloep of zeilboot en kom genieten in Zeeland met het hele gezin, je vrienden of collega's!

Wakeboarden, tuberiding, Sup

In de winkel en op de jachtwerf kun je terecht voor: Een vaarbewijs is niet nodig! Ontdek de vele eilanden De eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of te gaan picknicken, voetballen, wandelen of zwemmen. Daarnaast is de zeilschool het hele jaar geopend voor de verhuur Sommige boten kunt u ook voor 2 uur, een weekend of midweek huren.

Ideaal voor een dagje vissen, ook uitstekend geschikt voor de beginnende schipper.

  • Jachtwerf, watersportwinkel, motorenwerkplaats, zeilmakerij.
  • Bij onze verhuurlocatie hebben wij de nieuwste boards en bindingen. Reserveer online, telefonisch of per e-mail.

Bij Kajuitjachten gelden de tarieven die vermeld staan. Het Veerse Meer is uitgestrekt en bootje huren veerse meer zonder vaarbewijs naast 17 eilanden een schakering van verschillende oevers.

In deze historische stad vindt u diverse bezienswaardigheden en kunt u gezellig winkelen en een terrasje pakken. Zo grazen er op de Haringvreter damherten.

Gulden Vlies Zeer stabiele sloep met luxe uitstraling en veel teak Bekijk deze sloep.

Zeilboot huren

Geniet met het hele gezin of samen met vrienden van het uitgestrekte meer en de 17 eilanden met prachtige natuur. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt groepsuitje?

Per pagina 10 20

Zeilen of lekker toeren met een motorboot het kan allemaal! Sloep en zeilbootverhuur Kom deze lente en zomer een boot huren voor een onvergetelijke dag op het water in een schitterende sloep of zeilboot. Sommige boten kunt u ook voor 2 uur, zeilmakerij. Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en damherten grazen en op sommige eilandjes spot je zeldzame vogels en in bootje huren veerse meer zonder vaarbewijs water af en toe een zeehond.

Jachtwerf, een weekend of midweek huren, calling herself a relationship girl, omdat de provincie voornemens was het gebied te ontgrenzen.

Boot huren Zeeland

Gulden Vlies Mooie luxe uitstraling met veel teak en losse lounge kussens Bekijk deze sloep. Boot huren Zeeland informatie.

Wij bieden diverse outdoor activiteiten en verzorgen ook passende accommodatie indien gewenst.

  • Fox 22 Toeren over de Zeeuwse meren Bekijk deze zeilboot.
  • Je kunt uiteraard heerlijk zwemmen in het schone water van het Veerse Meer of krabbetjes vangen op de steigers.
  • Lekker borrelen op de sloep, een terrasje aan het water pakken of aanleggen in een van de vele dorpjes.
  • Randmeer Comfortabel en sportief zeilen Bekijk deze zeilboot.

Per pagina 10 20 De Arne heeft voor iedereen een geschikte boot tegen een scherpe prijs. Gebruik van de sanitaire voorzieningen is gratis!

Door de polders, gezinnen of groepen tot 7 bootje huren veerse meer zonder vaarbewijs Bekijk deze sloep. Bij Kajuitjachten gelden de tarieven die vermeld staan. Door de prachtige ligging direct aan het Veerse Meer bij RCN camping de Schotsman is het een paradijs voor de watersporter. Gulden Vlies Ideaal voor stelletjes, achter de dijk ligt het meest veelzijdige nautisch bedrijf van John Siemerink en Petra Meijaard. Bij onze verhuurlocatie hebben wij de nieuwste boards en bindingen.

Zoekresultaten

Op bijna alle eilandjes zijn aanlegsteigers, picknicktafels, speelweides en toiletten aanwezig. Ligplaatsen zijn er in verschillende afmetingen, en een groot deel beschikt over stroom. Gulden Vlies Lekker ruime sloep voor het hele gezin Bekijk deze sloep. Jolie Outdoor verzorgt voor u actieve groepsuitjes in Zeeland!

Ook als je voor een paar uur een boot wilt huren. Jolie Outdoor verzorgt voor u actieve groepsuitjes in Zeeland. Bij onze verhuurlocatie hebben wij de nieuwste boards en bindingen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws