Zweetlucht uit kleding azijn wasmachine

Geplaatst op: 17.01.2019

Deze week in VIVA. Iedereen zweet, wat voor weer het ook is.

Azijn is een natuurproduct dat ontstaat na gisting van vruchten waar zuurstof bij komt. Deel dit artikel fb tw pi. Daarnaast hechten ook de huidvetten zich gemakkelijker vast. Hoe langer sportspullen in de was liggen, hoe meer de bacteriën vrij spel krijgen en hoe lastiger de stank en de zweetvlekken uit je kleding gaat.

Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Maar wel handig om te lezen.. Zo dient de wasmachine in principe eens in de maand te worden gereinigd door een kookwas te draaien met een lege trommel.

Dus succes en veel plezier. Zo dient de wasmachine in principe eens in de maand te worden gereinigd door een kookwas te draaien met een lege trommel? Gegarandeerd dat het schoon word. Grunn als je bij de was een flinke scheut azijn doet gewoon azijn, zweetlucht uit kleding azijn wasmachine, dus geen witte wijnazijn dan gaan die nare geurtjes eruit.

Mijn man had nog wel een eventuele verklaring: Mijn vriend werkt als kok en die kokskleren van hem die blijven muf ruiken hoe heet je ze ook wast.

  • Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. De een heeft er meer last van dan….
  • Door de oksels iedere dag te wassen, het liefst zonder zeep, en gebruik te maken van een goede deodorant kun je vervelende geurtjes tot een minimum beperken.

VIVA nieuwsbrief

Dus inweken in soda helpt, en met een scheut azijn en wasverzachter wassen. Afgelopen week heb ik nog niks uitgeprobeerd, maar ik ga nu maar eens soda halen en ze daarin voor laten weken.

Test voor de zekerheid wel even of de kleding niet verkleurt. De kans is groot dat de geur in je kleding zit! Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen. Bij de drogist kun je een soort van inleg-oksel-kruisjes kopen.

Grunn als je bij de was een flinke scheut azijn doet gewoon azijn, dus geen witte wijnazijn dan gaan die nare geurtjes eruit.

  • Nu krijg ik bij een aantal kledingstukken de zweetlucht er niet uit!
  • Voor gekleurde was alleen HG middel, anders gaat het bleken. Als je een t-shirt een paar keer hebt gedragen kan het gebeuren dat er een vaste zweetgeur onder de oksels zit die elke keer weer ruikt.

Warmer mag niet volgens wasetiket. Lang programma en een keer naspoelen. Ik doe nu elke keer wasmiddel en een scheut azijn en wasverzachter. Hetzelfde geldt voor citroensap. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma.

Belangrijkste stappen

Het kan geen kwaad om het samen met de andere was erin te stoppen. Toch kun je soms last houden van een terugkerende zweetlucht. Pas wel op met gekleurde was; soda kan de kleur aantasten, dus deze was kun je beter niet langer dan een uur laten staan. Zweetlucht uit kleding verwijderen doet u door het kledingstuk eerst een paar uur te laten weken in sodawater.

Wij hebben wasmiddel van nikwax voor dit soort problemen. Je kunt ook wat Dettol mengen met water en dit met een plantenspuit in de oksels van de kleding spuiten. Bloem9 zondag 26 oktober Als je jezelf ruikt tijdens je dagelijkse rondje door het park, als de geur van je zweet zo sterk is. Maar wel handig om te lezen. Anoniem Misschien een rare vraag hoor, heb je je shirtje dus waarschijnlijk te lang in de was laten liggen, slaapkamer of zweetlucht uit kleding azijn wasmachine opnieuw in wilt richten.

Terugkerende zweetgeur

Ze komen er dus met een vervelendere geur uit dan dat ze erin gingen. Daarnaast giet je er flink veel schoonmaakazijn bij. Ik had het zelfde probleem bij sommige shirts.

Je hebt een mooie, witte T-shirt maar een gelige zweetplek op de plek van de oksels ontsiert het shirt. Het is belangrijk dat de kleding is doordrenkt met de azijn, dus wees niet bang om de emmer stevig vol te gieten. En dan blijf ik het na het wassen nog ruiken en als je dat dan aandoet ruik je echt snel dat het vies is. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen. Deze week in Zweetlucht uit kleding azijn wasmachine. Neem voor een volle emmer ongeveer een derde fles azijn.

Hoe reken je voorgoed mitsubishi outlander kopen tweedehands met nare zweetluchtjes. Toch kun je soms last houden van een terugkerende zweetlucht.

VIVA op social media

Het is idd een goed idee deze een nachtje in emmer met azijn te zetten. Waarom zouden de magic balls niet in Nederland worden verkocht, vraag ik me af? En hij is al binnen ook, gisteren kwam de post.

Laat het kledingstuk het liefst zo lang mogelijk in de stoom hangen. HappyS maandag 10 november. Zodra die nat zijn komt er een soort teerlucht af!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws