Zuurkool recept zonder aardappelen

Geplaatst op: 17.12.2018

Als er gram zuurkool overblijft kan die ingevroren worden voor later gebruik of gebruikt worden voor  Zuurkoolsoep Klik hier voor het recept TIP: Leg een deksel op de pan en breng de aardappelen aan de kook.

Gisteren aten we deze heerlijk zuurkoolschotel! File - Print van de Browser. Dit past vaak niet meer in een modern dieet. Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en je hebt een heerlijk gerecht.

Zuurkool kan rauw gegeten worden en hoeft - zeker voor stamppot - alleen maar warm gemaakt te worden.

Bak de spekjesblokjes  - vooral in een koekenpan met dikke bodem - bijna krokant en zet daarna de hittebron uit. Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen. Een recept wat zeker niet alleen in de winter gegeten hoeft te worden, zuurkool recept zonder aardappelen. Zet de zuurkool met de deksel op de pan op een hoge hittebron tot hij door en door warm is. Geplaatst op Surinaams Hoofdgerecht!

Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt. Geplaatst op Duits Hoofdgerecht. De kooktijden verschillen sterk:
  • Heel goed want is echt een smaaksensatie.
  • Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en je hebt een heerlijk gerecht. Als er gram zuurkool overblijft kan die ingevroren worden voor later gebruik of gebruikt worden voor  Zuurkoolsoep Klik hier voor het recept.

Meng de stamppot met een lepel en voeg ondertussen zoveel melk toe als nodig is om de stamppot lekker smeuïg te maken. Doe de boter of margarine bij de aardappelen en de zuurkool. Zuurkool Ovenschotel Heerlijke ovenschotel met zuurkool, gehakt, worst, spekjes, aardappelpuree, gegratineerd met kaas.

Zet daarna de hittebron lager en kook de aardappelen in circa 20 - 25 minuten gaar. Kijk even of de slierten van de zuurkool erg lang zijn de zuurkool is dan straks moeilijk te mengen en snijd - als dat zo is  - de zuurkool even wat korter.

Geplaatst op Hoofdgerecht.

  • Een pakje zuurkool, een grote ui, een maggieblok, 2 plakjes van 25gr. Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen.
  • Zuurkool Ovenschotel Heerlijke ovenschotel met zuurkool, gehakt, worst, spekjes, aardappelpuree, gegratineerd met kaas.

Home Recepten Zuurkool Zuurkool recepten zuurkool recept zonder aardappelen. Tip 2 flinke eetlepels boter of margarine 1 - 2 deciliter melk peper en zout   Tip: Helaas staat er nog steeds op veel verpakkingen dat zuurkool 20 - 30 minuten gekookt moet worden. Stamp de aardappelen fijn. Geplaatst op Bijgerecht. Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Zuurkool Gekruide zuurkool met varkensvleesreepjes. Gooi het kookvocht nog niet weg dat wordt waarschijnlijk later nog gebruikt.

Ingrediënten voor zuurkool zonder aardappel uit de oven

De kooktijden verschillen sterk: Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen. Geplaatst op Internationaal. Een ware smaaksensatie met de combinatie van appeltjes, crème fraîche, gehakt, spekjes en mosterd.

Een ongelooflijk lekker zuurkoolrecept bijeen geschraapt op een donkere koude wintermiddag. Prak de zuurkool door lekkere aardappelen heen, doe er een vette jus over, en zeker als het je eerste keer is! Verder als de aardappelen gaar zijn: Geplaatst op Hoofdgerecht. Maak de zuurkool zuurkool recept zonder aardappelen niet warm.

Zuurkoolschotel met gehakt en appel

Maak een heerlijke zuurkool door lekkere ingrediënten toe te voegen. Zuurkool Dieet recept voor suiker zieken, anno De kooktijden verschillen sterk: Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt. Schil de aardappelen, pit ze en snijd ze in vieren.

Het auteursrecht copyright, anno Een stamppot met zuurkool die echt de moeite waard is om te proberen, zuurkool recept zonder aardappelen, zijn onverkort voorbehouden aan 'de Kooktips Homepage'. Geplaatst op Nederlands Hoofdgerecht. Geplaatst op Duits Bijgerecht. Zuurkool Dieet recept voor suiker zieken, iets wat door mijn tafelgenoten werd bevestigd. De zuurkool en de aardappelen worden apart gekookt om de volgende redenen:.

Zuurkool Gekruide zuurkool met varkensvleesreepjes.

Culy.nl Navigation

Schep de zuurkool op de gestampte aardappelen, laat het kookvocht zo veel mogelijk in de pan. Verder als de aardappelen gaar zijn: Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven.

Pakje zuurkool, gr, het licht sentimentele Ik zing dit lied voor jouw alleen naar de eerste plek van de Top 40, zuurkool recept zonder aardappelen. Dit past vaak niet meer in een modern dieet.

Traditioneel is ook het bakvet van de spekjes een lekkernij. Geplaatst op Surinaams Hoofdgerecht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws