Visum china aanvragen vanuit buitenland

Geplaatst op: 23.01.2019

Bij een aanvraag zijn een aantal documenten nodig, deze bestaan uit: Het visumformulier moet volledig worden ingevuld.

China kent diverse soorten visa aanvragen die elk hun eigen procedure kennen. Wanneer de bovenstaande documenten volledig zijn ingevuld dan kan je de visum aanvraag doen. Het is dus niet mogelijk om direct naar Nederland terug te vliegen. Tijdens het kopen van treintickets wordt het visum niet gecontroleerd.

Echter zijn er wel een aantal voorwaarden. Dit is de grootste rivier in China, waar een aanzienlijk deel van de Chinese industrie is geconcentreerd. Mocht je vliegen op Guangzhou of Hangzhou dan is het wel toegestaan om tijdens het verblijf de provincie te verkennen.

Een reisschema van je reis door China. Visum China aanvragen Wanneer de bovenstaande documenten volledig zijn ingevuld dan kan je de visum aanvraag doen.

Om misverstanden te voorkomen geven we graag aan dat alle landen in europese unie visum alleen noodzakelijk is voor China. Visum China aanvragen in buitenland In principe is het noodzakelijk om een visum aan te vragen in eigen land. Een visum China aanvragen is noodzakelijk wanneer je visum china aanvragen vanuit buitenland land wilt bezoeken. De terugvlucht hoeft niet noodzakelijk Nederland te zijn, maar mag ook naar een ander land.

Dit is de grootste rivier in China, waar een aanzienlijk deel van de Chinese industrie is geconcentreerd. Nieuwe visum vrij regeling Sinds zaterdag 30 januari kunnen buitenlandse trans-it toeristen bij aankomst op een van de selecte luchthavens een visum ontvangen voor een verblijf van 6 dagen gelijk aan uur.
  • De Chinese overheid is gekenmerkt door bureaucratische processen en omslachtige procedures. Dit visum is in het geval van Shenzhen 5 dagen geldig en voor Zhuhai is dit 3 dagen.
  • Om misverstanden te voorkomen geven we graag aan dat het visum alleen noodzakelijk is voor China. In de praktijk zal het echter geen probleem vormen wanneer je vanuit Shanghai een bezoek brengt aan Suzhou of Hangzhou.

Benodigde documenten

Een visumbureau inschakelen Mocht je zelf geen tijd hebben om de formulieren uit te werken en het visa centrum te bezoeken, kan een externe partij uitkomst bieden. Bij een geselecteerd aantal steden is dit zelfs 72 uur, dit geldt voor: Wanneer je voor een aantal dagen in China wilt blijven is er een speciale regeling. Het visumformulier moet volledig worden ingevuld. Na de uitgifte van het visum heb je 90 dagen om China binnen te komen.

De terugvlucht hoeft niet noodzakelijk Nederland te zijn, maar mag ook naar een ander land.

Bij een geselecteerd aantal steden is dit zelfs 72 uur, dit geldt voor: Het toeristenvisum in deze landen bedraagt respectievelijk 90 dagen. De steden zijn te bereiken binnen een uur met de trein. In dat geval kan je de volgende instructies visum china aanvragen vanuit buitenland. Voor toeristen die verblijven in Hong Kong en Macau kan het fungeren als een uitstap naar China!

Visum China uitzonderingen

Deze dient te worden ingeleverd met een recente paspoortfoto van 48 bij 33 millimeter. Dit visum is alleen geldig in de stad zelf en het is niet toegestaan om de stad te verlaten.

Deze bedrijven vragen bovenop de kostprijs van het visum een vergoeding.

Een reisschema van je reis door China. Sinds zaterdag 30 januari kunnen buitenlandse trans-it toeristen bij aankomst op een van de selecte luchthavens een visum ontvangen voor een verblijf van 6 dagen gelijk aan uur. China kent diverse soorten visa aanvragen die elk hun eigen procedure kennen. Het is dus niet mogelijk om direct naar Nederland terug te vliegen, visum china aanvragen vanuit buitenland.

Dit is de grootste rivier in China, waar een aanzienlijk deel van de Chinese industrie is geconcentreerd.

Een visum aanvraag kan ook per prost worden verstuurd. Een vliegticket van en naar China. Vaak worden de speciale visa sneller vergeven aan een bureau dan een individuele toerist. Voor toeristen die verblijven in Hong Kong en Macau kan het fungeren als een uitstap naar China.

Dit schema dient van dag tot dag te worden ingevuld.

Mocht je de formulieren per post versturen dan kost het ongeveer 10 werkdagen, visum china aanvragen vanuit buitenland. Zo kan je dus van Nederland naar China reizen, een tussenstop in Hong Kong nemen en daarna terugvliegen naar Nederland. Tevens kan je in Hong Kong en Macau terecht om een visum aan te vragen. Visum China aanvragen Wanneer de bovenstaande documenten volledig zijn ingevuld dan kan je de visum aanvraag doen.

Dit visum stelt je als toerist in staat om te reizen binnen de zogeheten Yangtze visum china aanvragen vanuit buitenland Delta. Dit visum is alleen geldig in de stad zelf en het is niet toegestaan om de stad te verlaten.

Dit kan in het geval van een aantal situaties.

Bekijk een reisschema voorbeeld voor de visum China aanvraag. Mocht je zelf geen tijd hebben om de formulieren uit te werken en het visa centrum te bezoeken, kan een externe partij uitkomst bieden. De duur van het verblijf is afhankelijk van de stad.

Bij een geselecteerd aantal steden is dit zelfs visum china aanvragen vanuit buitenland uur, of in het geval dat je een ietwat gecompliceerde aanvraag wilt doen, omdat men binnen 90 dagen China dient te bezoeken. Voor sommige reizigers kan dit lastig zijn, kansrijk voor verwerving en ecologisch van nationale potentie; Hippolytushoeverkoog (circa 143 ha): uit ecologisch onderzoek blijkt dat dit gebied nationale tot internationale potentie heeft.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws